dhmhtrhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Φίλοι μου για σας. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις,και αν μπορεί κανείς να απαντήσει θα είμαι υπόχρεος. 1) Επειδή ο υπολογιστής μου είναι λίγο αργός, όταν γράφω ένα έργο από την τηλεόραση στον υπολογιστή το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ σταματάει περίπου την εγγραφή στα 20-25 λεπτά,η κολλάει το σύστημα. Έτσι κάθε 20 λεπτά σταματάω την έγγραφη του έργου και κάνω άλλο αρχείο με την συνέχεια του έργου. όταν τελειώσω την εγγραφή του έργου και τσεκάρω όλα τα βίντεο να δω πόσα MB είναι βγαίνουν π.χ 600ΜΒ. όταν πάω να ενώσω τα αρχεία με ένα πρόγραμμα που έχω (Ulead VideoStudio) με το ίδιο συμπιεστή divx και ήχο με αυτόν είχα βάλει στα κομμάτια,το τελικό βίντεο ξεπερνάει τα 700-750ΜΒ. Γιατί συμβαίνει αυτό αφού έχω ακριβώς της ίδιες ρυθμίσεις ? 2) έχω κάτι προγραματακια που όταν θες να φτιάξεις ένα έργο από dvd,του βάζεις την διάρκεια του έργου τον ήχο και τα λοιπά,και σου λεει πόσα kbps πρέπει να βάλεις στο divx για να σου φτιάξη το έργο για να χωρέσει σε 1 cd. Tο πρόβλημα και εδώ είναι όπως το παραπάνω,το τελικό αποτέλεσμα είναι οτι φτιάχνει ένα έργο παραπάνω από 700-750ΜΒ,Τι λάθος γίνετε και εδώ ? Και κάτι άλλη φίλη που ασχολούνται, ίδιο πρόβλημα έχουν και αυτή. 3)Σε όλα τα divx codec υπάρχουν 2 ρυθμίσεις που εκεί δεν ξέρω τι να βάλω. Η μια ρύθμιση γράφεται :Variable bitrate mode,και έχει μέσα να διαλέξεις,1-pass,1-pass quality-based,2-pass first pass,και 2-pass,second pass. Η άλλη εντολή είναι ακριβώς από κάτω :Performance/quality, και έχει της επιλογές fastert,fast,medium,slow και slowest. Αυτά τα 2 τι ακριβώς είναι και τι πρέπει να διαλέγω ? 4)Αν έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό πρόγραμμα -ατα να δουλεύω(και για συμπιεστή ήχου). δουλεύω divx 4.11. Συγνώμη αν κούρασα. Ευχαριστώ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 1)Δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο αλλά ίσως να είναι και γυσιολογικό μια αύξηση όταν ενώνεις.Πάντως για tv capture δοκίμασε και τον iuvcr. 2)Δες αν το calculator σου είναι για τον codec που χρησιμοποιείς και δοκίμασε και άλλους που θα βρείς.Πάντως για να είσαι σίγουρος μπορείς να βάζεις λίγο χαμηλότερο bitrate από αυτό που σου βγάζει 3)Αμα θες την καλύτερη ποιότητα θα επιλέξεις τα δύο pass για καλύτερη διανομή bitrate.Με το 2-pass first pass ρυθμίζεις τις ιδιότητες του 1ου pass και αντίστοιχα με το 2-pass 2-pass του δεύτερου.Το bitrate πρόσεχε να είναι το ίδιο.Στο άλλο που λες απλώς διαλέγεις αναλογία ποιότητα συμπίεσης με ταχύτητα. 4)Θα πρέπει να αναβαθμιστείς λίγο.Πήγαινε σε divX 5.0.x και swiftavs έχει guide ο trust στο site του.Για συμπίεση ήχου HeadAc3 ή vob2audio ή για πιο προχωρημένους besweet.Eλπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 File moy ata1983 eyxaristo gia thn apanthsh poy moy esteiles,pantos gia ayta poy moy eipes na katebaso kalitera na moy phs pia einai kai se pia selida toy einai, giati o filos mas ο trust exei arketes selides kai programata. Eyxaristo DHMHTRHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 File dhmhtrh, dokimase na kaneis tv capture me to avi_io h' to iuvcr pou proteinei o ata 1983 pio pano. Vaze ligo xamiloteri timi sto bitrate. Episis dokimaze na ta enoneis me to virtual dub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2003 το iuvcr ψάξε λίγο yahoo γιατί δεν θυμάμαι που μπορείς να το βρείς.Πολλά bitrate calc θα βρεις sto dvd.box.sk αλλά αν κάνεις divX με το swiftavs έχει ενσωματωμένο.Επίσης σε αυτή τη σελίδα θα βρείς πολλά προγράμματα ήχου.Tώρα για guide με swiftavs και virtual dub mod και headac3 kai divx 5.0.3 είναι στη σελίδα του trust θα πας στα divX και μετά DVD->divX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs Δημοσ. 16 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2003 Ayto to programa iuvcr to katebasa alla otan arxinaei na kanei ton elegxo mayrizh h o8onh moy h moy bgazei mynhma oti ekdilo8hke sfalma sta win98 kai prepei na termatistoyn. Θa ei8ela na rothso ton filo oykas2001 to programa avi_io pio einai den mporo na katalabo. DHMHTRHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2003 File Dhmhtrh, sorry pou argisa (ligo!!!). Des edo... http://www.dawnload.net/video_software/video_capture_tools/avi_io.cfm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.