grigoriou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω το λεω σκίπε... Καποιος φιλος ελεγε το site ως ...σιτ
spacefart Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 skip με μπλε και πρασινους κοκκους. το συνιστουν 29 κατασκευαστες πλυντηριων
doutsos13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 από ότι ξέρω κανονικά είναι Γιου Τούμπ έτσι το λένε και στο εξωτερικό ... Ερώτηση το Adobe Reader διαβάζεται Άντομπ Ρίντερ ή Αντόμπι Ρίντερ?
SlackulatoR Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ερώτηση το Adobe Reader διαβάζεται Άντομπ Ρίντερ ή Αντόμπι Ρίντερ? Διαβαστήρι Ανόδου
grigoriou Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 το συνιστουν 29 κατασκευαστες πλυντηριων Ξεχασες και την επομενη ατακα: "Αυτοι, ξερουν!" http://peslac.pblogs.gr/2010/01/29-kataskefastes-plynthriwn-na-pane-na-pnigoyn.html
DOOM_NX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 από ότι ξέρω κανονικά είναι Γιου Τούμπ έτσι το λένε και στο εξωτερικό ... Ερώτηση το Adobe Reader διαβάζεται Άντομπ Ρίντερ ή Αντόμπι Ρίντερ? Μ'αρέσει που σου απάντησαν και με μια σιγουριά... Αντόμπι ρίντερ είναι. Όπως και τα παπούτσια Nike, προφέρονται Νάικι. Από τη θεά Νίκη είναι εμπνευσμένο. Gooooogle it! Καλή χρονιά!
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=w-X1uqkYx6s
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αυτό χρησιμοποιώ για να ακούσω την προφορά: http://www.howjsay.com/ Υπάρχει βέβαια η αμερικανική που διαφέρει αρκετά. π.χ router = ρουτερ στα αγγλικά ενώ η αμερικανική προφορά είναι ραουτερ. Αν και για να είμαστε ακριβείς η προφορά είναι ρούτα... (με μακρύ ου). Σίγουρα η δική μας προφορά θα ακούγεται αστεία στους ξένους όπως και να το πούμε.
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Το e στο τέλος των αγγλικών λέξεων δεν προφέρεται εκτός κι αν είναι ξενική -όπως στο Nike που είναι η θεά Νίκη όπως ορθά αναφέρθηκε παραπάνω. Για το youtube ισχύει αυτό που έγραψε ο αγγλομαθής Sellers. Να το ακούτε αυτό το παιδί!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 φτυάρι κι άγιος ο θεός...
Silverage Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Σουπερ ντούπερ φτυάρι ενεργοποιήσου! Τελικά έμαθα να το λέω γιουτχιούμπ όπως είχε πει ο Sellers στο πρώτο πόστ. Ας θαφτεί πάλι τώρα.
reignmanGG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 μποθ αρ κορεκτ ! οπως ειπαν και καποια αλλα παιδια οι Αγγλοι το λενε γιουτ(χ)ιουμπ και οι Αμερικανοι γιουΤΟΥΜΠ. ΤΟΥΜΠ ΤΟΥΜΠ ΤΟΥΜΠ το λεω και εγω! Φιλος αγγλομαθης απο τους λιγους τους καουντερ τερροριστ στο σι-ες (ΣιΤί) τους έλεγε Τζιτί :Ρ , τα χέντσοτ , χέντσοπ(μαγαζια κεφαλιων χααχχαχαχααχ) αααα και το bomb site το ελεγε bomb size
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα