Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό TURBO 550W - Γνωμες

vasileios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως το ειπες 85 ευρω 650watt turbo-x τα ιδια λεφτα με το coolermaster και με το corsair αυτο ειναι πραγματικα για γελια Link

:lol:

85€ ότι και καλά δίνουν ποιότητα;

No comments σε αυτό!

Δημοσ.

εχει ξεφυγει σε τιμες το πλαισιο τελευταια παρε παραδειγμα τις 6870 και τα psu στο skroutz Link Link Link τα μικροτερα μαγαζια ειναι σχεδον φτηνοτερα σε ολα απο το πλαισιο,που το πλαισιο παιζει με αλλες ποσοτητες και αλλες εκπτωσεις και παρολα αυτα ειναι πολυ ακριβοτερο απο τα αλλα μαγαζια

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω οσον αφορα τις τιμες,αλλα τα περιφερειακα turboX γενικα(δεν μιλαω για ετοιμα συστηματα)δεν θα ελεγα οτι στερουνται ποιοτητας.Εχω mouse,ηχεια,πληκτρολογιο,οθονη 22" και ειμαι ευχαριστημενος.Εχουν και ωραια σχεδιαση.Τωρα για psu δεν ξερω...Αν αγοραζα ομως θα πηγαινα στα δοκιμασμενα corair,enermax,seasonic κτλπ

Δημοσ.

κανενα 20€ μαλλον θα του δωσω

το μονο που με απασχολει ειναι να μην ειναι ποιοτητα ΟΕΜ και μου καψει τιποτα

και το αλλο που εχω στα υποψιν ειναι αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663435

που το εχω βρει κανενα 30€ σε ενα μαγαζι στην γειτονια μου

Efficiency: 80% at full load?nominal line.

φαντασου ειναι τοσο ΜΟΥΦΑ που δεν ξερουν τα χαρακτηριστικα του και ρωτανε εμας :P

Δημοσ.

Η άποψη μου ειναι οτι για μικροπράγματα πληκτρολόγια ποντίκια usb sticks η ακόμα και ups ίσως να αξίζει η αγορά turbox (δεν εχω πάρει ποτέ).

Τώρα για κάτι ζωτικής σημασίας για τον υπολογιστή σου το θεώρω ψιλό fail ενω με τα ίδια χρήματα ίσως 10 euro παραπάνω μπορείς να πάρεις κατι καλύτερο ποιοτικά.

Δεν λέω οτι δεν μπορεί να ειναι καλα τα turbox απλα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, ειναι καθαρά προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Η άποψη μου ειναι οτι για μικροπράγματα πληκτρολόγια ποντίκια usb sticks η ακόμα και ups ίσως να αξίζει η αγορά turbox (δεν εχω πάρει ποτέ).

Τώρα για κάτι ζωτικής σημασίας για τον υπολογιστή σου το θεώρω ψιλό fail ενω με τα ίδια χρήματα ίσως 10 euro παραπάνω μπορείς να πάρεις κατι ΠΟΛΥ καλύτερο ποιοτικά.

Δεν λέω οτι δεν μπορεί να ειναι καλα τα turbox απλα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, ειναι καθαρά προσωπική άποψη.

Fixed :-D :-D

Δημοσ.

Μπα τα turbo-x psu είναι από την μεγάλη DEER ... "φοβερά τροφοδοτικά" :-D. Για κανά σύστημα με on-board vga κάτι γίνετε. Γύρω στα 200-250watt να δίνουν με το ζόρι άσχετα με το 450-500-550 που λένε. Για 30€ Link και τα παραπάνω corsair 430w silverstone ... στο τροφοδοτικό δν κάνουμε τσιγκουνιες.

Δημοσ.

τα καλα τροφοδοτικα δε δινουν μονο περισσοτερα watt

δινου και προστασια απο υπερτασεις,μεγαλυτερη αποδοτικοτητα,λιγοτερη θερμοτητα,λιγοτερο θορυβο,περισσοτερη σταθεροτητα στις εξοδους.

Δημοσ.

τα καλα τροφοδοτικα δε δινουν μονο περισσοτερα watt

δινου και προστασια απο υπερτασεις,μεγαλυτερη αποδοτικοτητα,λιγοτερη θερμοτητα,λιγοτερο θορυβο,περισσοτερη σταθεροτητα στις εξοδους.

+1000

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...