nikosspeed Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά . έχω το εξής πρόβλημα . έχω συνδέσει το ps3 με το pc . κατέβασα το ps3 media server και περνάω από το pc στο ps3 μια ταινία 900 mb . περιμένω 1:30 ώρα να την περάσει . έχει στείλει ήδη 1,5gb.στο ps3 η μπάρα της αντιγραφής η οποία δείχνει την πρόοδο της αντιγραφής δεν έχει ξεκινήσει καν . τι παίζει? σε πόση ώρα θα τελειώσει ? ο υπολογιστής στέλνει με 1 mb/sec. τα έχω συνδέσει με καλώδιο δικτύου. ευχαριστώ
dewn735 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Απ' ό,τι ξέρω, το media server κάνει streaming τη ταινία, για ποιο λόγο την αντιγράφεις; Και δεύτερον, η ταινία είναι 900MB, σου γράφει ότι έχουν ήδη αντιγραφεί τα διπλάσια (!!) και δεν έχεις δοκιμάσει κάποια επανεκκίνηση;
nikosspeed Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μάλλον δεν κατάλαβα εγώ καλά τι κάνει το πρόγραμμα . οι ταινίες έκαναν κολλήματα πολύ και ήθελα να τι γράψω στο σκληρό του ps3 γιατί πίστευα πως δεν θα θα κάνανε κολλήματα . έμπαινα στον σκληρό του υπολογιστή έβρισκα την ταινία και την έκανα αντιγραφή . αυτό . τι παίζει με αυτό το πρόγραμμα γιατί δεν κατάλαβα την λειτουργιά του.
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 το streaming για xbox2,ps3 ειναι τελειως αχρηστο εκτος και αν θες να το χρησιμοποιησεις μονο για μουσικη,φωτος η χαμηλης αναλυσης βιντεο. για HD movies ξε-χα-σε-το. πηγαινε αγορασε ενα φτηνο media player για να κανεις την δουλεια σου σωστα.
nikosspeed Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν μπορώ να πάρω αρχεία από το pc και να τα πετάξω στο ps3 ?
dewn735 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Όταν το είχα δοκιμάσει εγώ, δεν έπαιζε υπότιτλους (*.srt) και αρχεία mkv... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, άδικος κόπος θα είναι...
KilliK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν μπορώ να πάρω αρχεία από το pc και να τα πετάξω στο ps3 ? μονο οσα υποστηριζει το ps3.και με τους υποτιτλους θα εχεις μεγαλο προβλημα.
nikosspeed Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 κατάλαβα θα δω τις ταινίες στο pc . ευχαριστώ πάντως όλους
RedPanda Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 δεν μπορώ να πάρω αρχεία από το pc και να τα πετάξω στο ps3 ? mp4 & avi & AVCHD & DivX & WMV ναι. αν σου έβγαλε μεγαλύτερο file size σημαίνει πως αντέγραψες τον encode φάκελο ? τι ακριβός αρχείο αντέγραψες ? το streaming για xbox2,ps3 ειναι τελειως αχρηστο είναι πολύ καλό αν εκμεταλλευθείς το wifi του ps3 για βλέπεις πράγματα του pc στην μεγάλη σου τηλεόραση χωρίς να τραβάς καλώδια. Και για HD παίζει avc μέχρι level 4.1 που έχει ανάλυση μέχρι 1,920×1,[email protected] (4)
gherudos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ρε παίδες εφόσον δεν έχετε ιδέα γιατί λέτε αρλούμπες; Το PS3 media server κάνει stream τις ταινίες,μουσική,φωτό από το pc σου στο PS3. Φυσικά και παίζει υπότιτλους, φυσικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους και αν έχεις ένα pentium 4 στα 3Ghz και μια nvidia κάρτα γραφικών που υποστηρίζει cuda θα μπορείς να βλέπεις άνετα HD mkv στα 720p αλλά και στα 1080p. Αν έχεις core 2 duo τότε δεν χρειάζεσαι καν τη χρήση της κάρτας γραφικών με cuda. Μην περιμένεις να παίξεις ταινίες στα 720p και 1080p ασύρματα όμως. Μόνο ενσύρματα. Όσο για την αντιγραφή που σου κάνει είναι λογικό μιας και σου μετατρέπει την ταινία (transcoding) και είναι λογικό το μέγεθος να είναι τεράστιο.
dewn735 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε παίδες εφόσον δεν έχετε ιδέα γιατί λέτε αρλούμπες; Το PS3 media server κάνει stream τις ταινίες,μουσική,φωτό από το pc σου στο PS3. Φυσικά και παίζει υπότιτλους, φυσικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους και αν έχεις ένα pentium 4 στα 3Ghz και μια nvidia κάρτα γραφικών που υποστηρίζει cuda θα μπορείς να βλέπεις άνετα HD mkv στα 720p αλλά και στα 1080p. Αν έχεις core 2 duo τότε δεν χρειάζεσαι καν τη χρήση της κάρτας γραφικών με cuda. Μην περιμένεις να παίξεις ταινίες στα 720p και 1080p ασύρματα όμως. Μόνο ενσύρματα. Όσο για την αντιγραφή που σου κάνει είναι λογικό μιας και σου μετατρέπει την ταινία (transcoding) και είναι λογικό το μέγεθος να είναι τεράστιο. Ρε φίλε, εφόσον δε διαβάζεις τα προηγούμενα posts γιατί μας κράζεις; Η τελευταία ερώτηση ήταν: δεν μπορώ να πάρω αρχεία από το pc και να τα πετάξω στο ps3 ? Και φυσικά, το να έχεις έναν δεύτερο υπολογιστή ανοιχτό και να δουλεύει στη τσίτα μόνο και μόνο για να δεις μια ταινία από το ps3, ε, κάπου είναι και λιγάκι κοροϊδία...Εγώ προσωπικά, αφού είδα κι αποείδα με το ps3, έκατσα και έστησα htpc με xbmc μέσα και μόνο τότε βρήκα την υγειά μου
RedPanda Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε παίδες εφόσον δεν έχετε ιδέα γιατί λέτε αρλούμπες; Το PS3 media server κάνει stream τις ταινίες,μουσική,φωτό από το pc σου στο PS3. Φυσικά και παίζει υπότιτλους, φυσικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους και αν έχεις ένα pentium 4 στα 3Ghz και μια nvidia κάρτα γραφικών που υποστηρίζει cuda θα μπορείς να βλέπεις άνετα HD mkv στα 720p αλλά και στα 1080p. Αν έχεις core 2 duo τότε δεν χρειάζεσαι καν τη χρήση της κάρτας γραφικών με cuda. Μην περιμένεις να παίξεις ταινίες στα 720p και 1080p ασύρματα όμως. Μόνο ενσύρματα. Όσο για την αντιγραφή που σου κάνει είναι λογικό μιας και σου μετατρέπει την ταινία (transcoding) και είναι λογικό το μέγεθος να είναι τεράστιο. και εσύ γιατί μπαίνεις να κάνεις τον έξυπνο χωρίς να διαβάσεις όλο το thread ? o killik για τους υπότιτλους αναφέρθηκε στο να αναπαράγεις αρχεία από το PS3. για το άλλο θέμα, αν η ταινία είναι σε κατάλληλο container δεν χρειάζεται να αντιγράψει τον encode φάκελο. αν όχι καλό θα ήταν να το κάνει transcoding / remux στον υπολογιστή και όχι να περιμένει το media server. και όταν ανέφερα τα 1080p σαν δυνατότητα του ps3 ήταν σε απάντηση της πρότασης του "φτηνού media player" από killik
nikosspeed Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 παιδια μην αρπάζεστε . είναι μεγάλη διαδικασία και θα κάθομαι να τις βλέπω στο pc . πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.