crazyboy493 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Χερετε εXω ενα μπλογκ κAι θα ηθελα να απενεργοποιησω το δεξι κλικ ωστε να μην μου κλεβουν τα αρθρα συγκεκρημενα εχω wodpress σας παρακαω απαντηστε ευχαριστω εκ τω πρωτερον.
dewn735 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δε θα καταφέρεις τίποτα... Με ένα ctrl-c τα πήρα και πάλι...
Uberalles_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Άκου ένα "κόλπο" που θα τους δυσκολέψει λίγο..αλλά να μείνει μεταξύ μας Θα φτιάξεις ένα div με μία transparent εικόνα που θα είναι πιο πάνω από όλα (z-index) και δεν θα μπορούν να σου επιλέξουν τα κείμενα.. Μου φαίνεται ούτε το ctrl+c Θα δουλέψει που ίσως κάποιοι χρησιμοποιήσουν (θα πρέπει να το κοιτάξω αυτό)
gusretalis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 To firebug βέβαια δε νομίζω να το γλιτώνει ούτε έτσι σωστά;
atomixstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εγκατέστησε το plugin WP-Protect (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-protect/) και είσαι κομπλέ!
Alan Fall Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σίγουρα μπορείς να προστατευτείς με τα παραπάνω απο αυτούς που δεν ξέρουν..να φανταστείς ότι ακόμα και να μην μπορούσαμε να δούμε τον κώδικα της σελίδας(ας υποθέσουμε πως ούτε save as δεν μπορούμε να κάνουμε), ακόμα και να μην μπορούσαμε να επιλέξουμε το κείμενο για να το κάνουμε copy, θα μπορούσε κάποιος με ένα print screen να αποθηκεύσει το κείμενο ως εικόνα και να το περάσει σε κάποιο OCR tool για την μετατροπή του σε κείμενο..ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να αποθηκεύεις τα κείμενα σου σαν εικόνες και να τους προσθέτεις watermark, κάτι το οποίο το βρίσκω υπερβολή..
crazyboy493 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω ολους. Εγκατέστησε το plugin WP-Protect (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-protect/) και είσαι κομπλέ! Μηπως μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται γτ ψαχνω αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη εαν μπορεις πες μου ακριβως πως γινετε θα το εκτημουσα παρα πολυ σε ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου.
atomixstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θα συνδεθείς στο Control Panel domain.gr/wp-admin . Θα πας στο "Plugins" και θα πατήσεις "Add New", στο κουτάκι της αναζήτησης βάλε αυτό "WP-Protect" και πάτα "Search Plugins", στην λίστα που θα σου βγάλει κάνε Install to plugin WP-Protect, μολις το εγκαταστήσεις κάνε "Activate" (ενεργοποίηση). Μετά πήγαινε στο Settings > WP-Protect και ενεργοποίησε τα όλα! Εικόνες:
v5net Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 to καλύτερο κόλπο είναι αυτό με το div πάνω από το κείμενο,δεν δουλεύει φυσικά ούτε το ctrl+c αφού το κείμενο πρακτικά είναι κρυμμένο. το div δεν χρειάζεται transparent εικόνα,τίποτα,ένα άδειο div να είναι μόνο. εδώ όμως μπαίνει το ερώτημα,πως θα το δουν αυτό οι μηχανές αναζήτησης; μήπως το θεωρήσουν κρυφό κείμενο και έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα;
atomixstar Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 to καλύτερο κόλπο είναι αυτό με το div πάνω από το κείμενο,δεν δουλεύει φυσικά ούτε το ctrl+c αφού το κείμενο πρακτικά είναι κρυμμένο. το div δεν χρειάζεται transparent εικόνα,τίποτα,ένα άδειο div να είναι μόνο. εδώ όμως μπαίνει το ερώτημα,πως θα το δουν αυτό οι μηχανές αναζήτησης; μήπως το θεωρήσουν κρυφό κείμενο και έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα; Αμα είναι άδειο div είναι σαν να μην υπάρχει, όσο για την εικόνα, αυτό ποια δεν θα λέγεται ιστότοπος, καταρχάς θα επιβαρύνει την ιστοσελίδα, καυ πως ξέρεις τι μεγεθος να βαλεις για την εικόνα. Όσο για το Seo, αστο καλύτερα...
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 to καλύτερο κόλπο είναι αυτό με το div πάνω από το κείμενο,δεν δουλεύει φυσικά ούτε το ctrl+c αφού το κείμενο πρακτικά είναι κρυμμένο. το div δεν χρειάζεται transparent εικόνα,τίποτα,ένα άδειο div να είναι μόνο. Σε FF και Chrome που το δοκίμασα, φαίνεται να δουλεύει. Όχι όμως και σε IE. εδώ όμως μπαίνει το ερώτημα,πως θα το δουν αυτό οι μηχανές αναζήτησης; μήπως το θεωρήσουν κρυφό κείμενο και έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα; Καλό ερώτημα. Πάντως τεχνικές ακόμη πιο extreme, όπως πλήρης απόκρυψη κειμένου για λόγους image replacement στο h1 element, χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό, χωρίς να φαίνεται να προκαλούν προβλήματα στο SEO. Το τρικ που προτείνεις δεν κάνει καν απόκρυψη, το κείμενο παραμένει ορατό.
v5net Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σε FF και Chrome που το δοκίμασα, φαίνεται να δουλεύει. Όχι όμως και σε IE. Καλό ερώτημα. Πάντως τεχνικές ακόμη πιο extreme, όπως πλήρης απόκρυψη κειμένου για λόγους image replacement στο h1 element, χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό, χωρίς να φαίνεται να προκαλούν προβλήματα στο SEO. Το τρικ που προτείνεις δεν κάνει καν απόκρυψη, το κείμενο παραμένει ορατό. για την τάξη το τρυκ το πρότεινε παραπάνω ο Uberalles_gr εγώ απλά το επιβεβαίωσα επειδή κάποτε έτυχε ,κατά λάθος, να το δοκιμάσω. πάντως μοιάζει μάλλον ανώδυνο τρυκ αφου το κείμενο θα φαίνεται,εδω υπάρχουν σελίδες με πολύ χειρότερες πρακτικές απόκρυψης,key staffing χωρίς καθόλου περιεχόμενο κι άλλα πολλά και βρίσκονται στην πρώτη θέση εδώ και μήνες,σαν πολύ αξία έχουμε δώσει στον δικτάτορα και μπαμπούλα του διαδικτύου νομίζω,μάλλον αργεί πάρα πολύ και δεν τα βλεπει όλα.
crazyboy493 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Θα συνδεθείς στο Control Panel domain.gr/wp-admin . Θα πας στο "Plugins" και θα πατήσεις "Add New", στο κουτάκι της αναζήτησης βάλε αυτό "WP-Protect" και πάτα "Search Plugins", στην λίστα που θα σου βγάλει κάνε Install to plugin WP-Protect, μολις το εγκαταστήσεις κάνε "Activate" (ενεργοποίηση). Μετά πήγαινε στο Settings > WP-Protect και ενεργοποίησε τα όλα! Εικόνες: Δεν ξερω γτ αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα την επιλογη plugins μου εχει τις παρακατω επιλογες αν μπορεις να μου πεις που κανω λαθος Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας.
atomixstar Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν ξερω γτ αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα την επιλογη plugins μου εχει τις παρακατω επιλογες αν μπορεις να μου πεις που κανω λαθος Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας. Χαχα, το είδα και αυτό, ποια έκδοση του Wordpress έχεις? Δοκίμασε να κάνεις Update.
crazyboy493 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εμ που να το ξερω οτι θελει update.Ξερω σε εχω πριξει με τις ερωτισεις αλλα ειμαι τελειος ασχετος και πως κανουμε update;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.