Προς το περιεχόμενο

Ηχεια για dj και παρτυ

Sed22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να παρω μια δευτερη γνωμη...

ψαχνω ηχεια για το δωματιο μου μεν..αλλα και για κανενα παρτυ οταν προκυψει

ελεγα αυτα http://www.djmarket.gr/%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-behringer-b212a-eurolive-active-watt-speaker-p-1084.html

ή αυτα http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=17093

μεχρι 600 ευρω ειμαι παιδια..οτι προτασεις εχετε πειτε μου !

Δημοσ.

Καταρχάς μακρυά από Μπέρινγκερ. Κατά δεύτερον, ειλικρινά, θα βάλεις 2 ηχεία 345Watt στο δωμάτιό σου;

Εδω εχω ηδη 500 με τα logitech :P

Πιο πολυ για παρτυ τα θελω..σε σπιτι παντα

και γτ οχι μπερινγκερ ? αυτη η σειρα η καινουργια που εχει βγαλει ειναι πολυ καλη λενε .. h eurolive

Δημοσ.

δεν κοιτας τα watt αλλα τα rms +Ωhm

εφοσον τα χεις στο χερι τα λεφτα δες το λινκ http://www.thomann.de

το ξερω οτι κοιτας rms αφου τα logitech 505 rms;)

Τα benqirer ειναι 345 λενε..

γενικα θελω να παω σε φθηνη λυση με αρκετα watt..αμα εχετε τπτ να προτεινετε( απο εξωτερικο δεν παιρνω alla αν εχεις καλη προσφορα στειλε να δω )

Δημοσ.

Ναι, βέβαια, έχουν διαφορά τα 5x100 από 3άρια μεγάφωνα με τα 2x350 από 12άρια. Σε άλλο φάσμα εντάσεων παίζουν τα πρώτα, και σε άλλο τα δεύτερα.

Άμα θέλεις ένταση, βάλε περισσότερα ηχεία που θα παίζουν πιο χαμηλά, ώστε, όταν θέλεις να ακούσεις σε νορμάλ εντάσεις να παίζεις με δυο, και όταν θέλεις να τσιτώσεις, τα ανοίγεις όλα.

ΥΓ> Η Behringer, κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχει κάψει εκατομμύρια αυτιά.

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω θελει πολυ ψαξιμο το πραγμα..δεν ξερω που να καταληξω :/

θελω πολλα watt rms καλο μπασο..ποιο πολυ για παρτυ δλδ

Δημοσ.

Για μενα καλυτερη λυση ειναι να περιμενεις λιγο ακομα να μαζεψεις λιγα ακομα λεφτα και να χτυπησεις αυτο :Link τρομερο ηχειο και θα σου μεινει!!!

Επειδη εχω και γω τα logitech στο δωματιο σου λεω οτι δεν τα ποιανουν ουτε στο 1/4 της εντασης τους ... Στο τελευταιο παρτυ που καναμε σε εναν φιλο παιζαμε στην μιση ενταση και ολοι ηταν στο μπαλκονι γιατι δεν αντεχαν μεσα!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Τι Logitech έχεις 500watT???!? Τα Ζ5500?? Χαλάρωσε.. μη τα συγκρίνεις με κανονικά ηχεία.. Τα 5αρια maudio (monitor) πιο δυνατά παίζουν ;-ρ

Τα KRK Που πρότεινε ενας φίλος επίσης οχι.. είναι monitor. Δε θες κάτι τέτοιο. Αν ο χώρος σου το σηκώνει πήγαινε στο jbl που λέει ο φίλος πάνω.. αλλα το νού σου ;ρ 15αρι γούφερ θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Γενικά αν θες μπάσο, πας σε σετ με subwoofer. Αυτά που έχεις στο τελευταίο σου Post καλά είναι σε χαρακτηριστικά.. δε ξέρω τις μάρκες να σου πω παραπάνω..

behringer.. άναψε λιβάνι και φύγε.

---εδιτ---

επίσης μόλις τα πάρεις είμαστε ευπρόσδεκτοι ;-ρ να τα ακούσουμε στο πρώτο σου παρτάκι :)

Δημοσ.

Επισης θα προτεινα και ενα ζευγαρι απο αυτα ΗΚ audio PR:O 8 A και μετα ενα τετοιο για να δεσει το γλυκο PR:O 210 S Πολυ καλα ηχεια και θα κατσουν πολυ καλυτερα στο δωματιο γιατι τα αλλα (jbl) ειναι γομαρακια... και ολο θα σου βγει στο 1400 ... πανω κατω... :-D :-D :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...