iliaswbm Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπέρα κάθε μήνα καλώ σε σταθερά 1-2 ώρες και θα ήθελα να μου προτείνεται κάτι φθηνό και χωρίς να μένει ο υπολογιστής ανοιχτός συνέχεια.Τώρα έχω το Skype-out,έβαλα δοκιμαστικά για 3 μήνες τα 120' με 5κατι ευρώ και με βόλεψε και δν είχα πρόβλημα απο θέμα ποιότητας το προβλημά μου είναι πώς οι συσκευές που υπάρχουν για Skype χωρίς PC είναι πανάκριβες,έψαξα και για άλλα πρωτόκολα όπως το sip (με τους κλώνους της Betamax) αλλά αυτές σου δίνουν 200-300 λεπτά την εβδομάδα για 90-120 ημέρες (αναλόγως τον κλώνο) με 12 ευρώ περίπου με το φπα οπότε τον χρόνο 36 ευρώ χοντρικά.Δεν ειναι πολλά για αυτά που δίνουν απλώς ρωτάω αν υπάρχει κάποια οικονομικότερη λύση σε αυτά που ζητάω εγώ.Θέλω να δέχομαι και κλήσεις απο σταθερά ΟΤΕ για κάποιος που με παίρνουν απο εκεί.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
telcomfreak Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Για δες κ την viva Sent from my E15i using Insomnia App
iliaswbm Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Την έχω δεί και μπορέι να την χρησιμοποιήσω δοκιμαστικά αγοράζοντας κάποια viva points.
orlox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Fring out σε κινητο με μονιμο wifi απο το σπιτι εχεις κοιταξει? Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App
iliaswbm Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν το έχω ''δουλέψει'' καθόλου το Fring γενικά,σκεφτόμουν το ίδιο με skypeout με wifi,στο fring μπορείς να μπείς απο κινητό μόνο πώς κάνεις αγορά πόντων ή λεπτών για το fringout;
kgian Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Εγώ εδώ και δύο χρόνια έχω λογαριασμό στην voipdiscount (betamax). Στοιχίζει 12 κατι για 120 freedays με 300 λεπτά την εβδομάδα. Μετά τις 120 freedays σου μένουν και 10Ε που τα τρως και αυτά σιγά σιγά με κλήσεις. Έτσι βγάζεις 1 με 1,5 μήνα ακόμα. Οπότε πρακτικά θες 2 φορές τον χρόνο να αγοράσεις απο 12κάτι. Έχω και στο σπίτι και στο γραφείο τον ίδιο λογαριασμό voip και χρησιμοποιώ σαν συσκευή fritz box αυτά που έδινε η hol παλιά. Έχω συνδεδεμένα πάνω τα σταθερά μου τηλέφωνα. Έτσι απλά σηκώνω το ακουστικό και παίρνω μέσω voip χωρίς να χρειάζομαι υπολογιστή ανοικτό. Επίσης δέχομαι κανονικότατα εισερχόμενες απο ΟΤΕ. Τέλος αν θέλω να πάρω μέσω ΟΤΕ απλά καλώ ένα κωδικό πριν και παίρνω. ΥΓ. Το κινητό σαν συσκευή voip δεν έχει καλή ποιότητα λόγω ίσως αδύναμου επεξεργαστή. Το χρησιμοποιώ ενίοτε για κλήσεις αλλά δεν έχει σχέση με το εξειδικευμένο hardware ή έναν υπολογιστή.Έχω δοκιμάσει με Νοκια Ε51 και ZTE BLADE.
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 το voip discount παίζει με android 2.2? Το χρησιμοποιώ κι εγώ που και που αλλά μόνο για να στέλνω sms. [edit]Είδα ότι το δοκίμασες με blade, οπότε μάλλον έχεις ήδη απαντήσει [/edit]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.