katsouras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπερα.Πριν 2 μερες απεκτησα το motorola defy.Εχω το εξης θεμα..Οταν δεν εχω το wifi ενεργοποιημενο μπαινω κανονικα στο internet μεσω wind.Ομως και να μην ειμαι μεσα μου εχει τα βελακια πανω δεξια(οποιος το εχει γνωριζει) και ειναι σαν να κατεβαζει kb.Αναρωτιεμαι γιατι γινεται αυτο και φοβαμαι μην υπερχρεωθω απο κατι.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει αμεσα παρακαλω και επισης πως γινεται να απενεργοποιησω το ιντερνετ(wap)?Ωστε να μπαινω μονο μεσω wifi?
manost Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν και δεν έχω το Defy, το μενού είναι ίδιο σε όλες τις Αndroid συσκευές. Πάτησε: Menu -> Settings -> Wireless And Networks -> κάνε untick το Mobile Network. Έτσι δεν θα έχεις προσβαση στο internet μέσω της Wind. Όταν θα θέλεις να συνδεθείς, τότε θα ξανακάνεις τα παραπάνω βήματα και θα κάνεις tick το Mobile Network.
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ή βάλε το apndroid από το μάρκετ. Θα χρησιμοποιείς το widget του για να ανοίγεις και να κλείνεις το mobile internet αμέσως.
katsouras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδες!Εβαλα το apndroid και εκλεισα το 3g κτλπ και με ενα πατημα μπορω να μπαινω!Να υποθεσω πως με χρεωνε 2 μερες?
manost Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ευχαριστω παιδες!Εβαλα το apndroid και εκλεισα το 3g κτλπ και με ενα πατημα μπορω να μπαινω!Να υποθεσω πως με χρεωνε 2 μερες? Ναι, αν έβλεπες τα βελάκια ότι αναβόσβηναν, τότε υπήρχε χρέωση.
orlox Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μπορεις να κατεβασεις το 3g watchdog και να δεις αν εχεις κινηση gps. Μπορεις να δεις και πιο app κατεβαζει. Παντως δεν θα επρεπε να γινετε αυτο που λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.