Προς το περιεχόμενο

Motorola defy και internet...

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Πριν 2 μερες απεκτησα το motorola defy.Εχω το εξης θεμα..Οταν δεν εχω το wifi ενεργοποιημενο μπαινω κανονικα στο internet μεσω wind.Ομως και να μην ειμαι μεσα μου εχει τα βελακια πανω δεξια(οποιος το εχει γνωριζει) και ειναι σαν να κατεβαζει kb.Αναρωτιεμαι γιατι γινεται αυτο και φοβαμαι μην υπερχρεωθω απο κατι.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει αμεσα παρακαλω και επισης πως γινεται να απενεργοποιησω το ιντερνετ(wap)?Ωστε να μπαινω μονο μεσω wifi?

Δημοσ.

Αν και δεν έχω το Defy, το μενού είναι ίδιο σε όλες τις Αndroid συσκευές.

Πάτησε: Menu -> Settings -> Wireless And Networks -> κάνε untick το Mobile Network.

Έτσι δεν θα έχεις προσβαση στο internet μέσω της Wind.

Όταν θα θέλεις να συνδεθείς, τότε θα ξανακάνεις τα παραπάνω βήματα και θα κάνεις tick το Mobile Network. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες!Εβαλα το apndroid και εκλεισα το 3g κτλπ και με ενα πατημα μπορω να μπαινω!Να υποθεσω πως με χρεωνε 2 μερες?

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες!Εβαλα το apndroid και εκλεισα το 3g κτλπ και με ενα πατημα μπορω να μπαινω!Να υποθεσω πως με χρεωνε 2 μερες?

Ναι, αν έβλεπες τα βελάκια ότι αναβόσβηναν, τότε υπήρχε χρέωση. :-)

Δημοσ.

Μπορεις να κατεβασεις το 3g watchdog και να δεις αν εχεις κινηση gps. Μπορεις να δεις και πιο app κατεβαζει. Παντως δεν θα επρεπε να γινετε αυτο που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...