Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Μαύρο €116 @ Amazon.co.uk

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

... για καποιο περιεργο λογο ο εκτυπωτης παλια απο το αμαζον (οι περισσοτεροι ξερουν σε τι αναφερομαι καθως τον ειχαν παρει) ειχε κανει μια εβδομαδα.. και τοτε τον ειχα παραγγειλει και για αθηνα

Ο εκτυπωτης δεν σας ειχε ερθει με UPS αλλα με Deutsche post - ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ το οποιο κανει απο 1 βδομαδα μεχρι και 15 μερες (15 εκανε σε μενα κατι μεγαλυτερο απο εκτυπωτη).

Edit: Καλη Ανασταση παλικαρια απο μενα. Τα λεμε... wink.gif

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τσέκαρα την εξέλιξη παραγγελίας στο site της UPS και στο status λέει αυτό: Exception

Shipment Progress: Athens, Greece 04/20/2011 9:00 A.M. Expired-unable to resolve exception.

Βέβαια στο Scheduled Delivery γράφει: Thursday, 04/21/2011, By End of Day , αλλά πρώτη φορά βλέπω να μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο status... :huh:

Δημοσ.

Μόλις τσέκαρα την εξέλιξη παραγγελίας στο site της UPS και στο status λέει αυτό: Exception

Shipment Progress: Athens, Greece 04/20/2011 9:00 A.M. Expired-unable to resolve exception.

Βέβαια στο Scheduled Delivery γράφει: Thursday, 04/21/2011, By End of Day , αλλά πρώτη φορά βλέπω να μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο status... :huh:

καλα και μενα 6 Μαιου μου ελεγε και ηρθε 20 Απριλιου :-D
  • Moderators
Δημοσ.

καλα και μενα 6 Μαιου μου ελεγε και ηρθε 20 Απριλιου :-D

Παντα το estimate με ups ειναι 7+ μερες ασχετα που ερχεται σε μια Αθηνα - 2 εκτος Αθηνας. Αλλο πραγμα ειπε ο Indiko Xoiridio tongue.gif

@Indiko Xoiridio

Μηπως ειναι αναβολη καποιου δικου τους δρομολογιου για καποιο λογο φιλε μου. Ουτε εγω το εχω ξαναδει.

Δημοσ.

Ναι σε θυμαμαι που το'λεγες (αστειευομενος)... grin.png

To κοβεις (ασε που ξεβιδωνουν ολα αυτα τα Αγγλικα βυσματα) και του βαζεις ενα διπολικο (χωρις γειωση ειναι ετσι και αλλιως), 0.7€ για να ειναι πιο σωστο απο οτι με ανταπτορες.

Μηπως εγινε χθες το dispatch; Για κοιτα και πες μας. Δεν μπορει να εκανε τοσες μερες με ups...

Άσε δεν μπλέκω με ρεύματα κτλ... thanks πάντως για το τιπ

"Dispatched on 18 April 2011". Αναρωτιέμαι τι τιμές δίνει η ups στο amazon.. πρέπει να της δίνει λιώμα τιμές για να στέλνει παντού με ups. Επίσης είχα την απορία, αν στέλνει σε όλους με ups το συγκεκριμένο ή αν κάνει διακρίσεις. Απότι βλέπω οι πιο πολλοί παραλαμβάνουν με UPS

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης είχα την απορία, αν στέλνει σε όλους με ups το συγκεκριμένο ή αν κάνει διακρίσεις. Απότι βλέπω οι πιο πολλοί παραλαμβάνουν με UPS

Οσοι πηραν κονσολα απο το αμαζον (ps3-wii-πανω απο 10 ατομα "δηλωμενα") ολοι παρελαβαν με ups αν και δεν το περιμενα αρχικα γιατι ειναι γενικα σπανιο φαινομενο να δινουν ups στις FSS παραγγελιες.

Δημοσ.

Οσοι πηραν κονσολα απο το αμαζον (ps3-wii-πανω απο 10 ατομα "δηλωμενα") ολοι παρελαβαν με ups αν και δεν το περιμενα αρχικα γιατι ειναι γενικα σπανιο φαινομενο να δινουν ups στις FSS παραγγελιες.

αυτά κάνουν και μας σκλαβώνουν...

• Moderators
Δημοσ.

αυτά κάνουν και μας σκλαβώνουν...

Εμας τους πελατες τους μας σκλαβωνουν, πραγματι.

Τους μπακαληδες της Ελληνικης αγορας ομως τους τρελαινουν, λετε να φανε πορτα σιγα σιγα οι προσφορες απο αμαζον στο φορουμ; Εύχομαι οχι.

Ελπιζω να ειναι απλα μια "ατυχη"/κακη στιγμη η μεταφορα του θεματος μου για τον F4 samsung στις μοναδες αποθηκευσης, που εκλεισε 5 μηνες ζωης, ακομα προσφορα αφου εχει 66 ευρω τελικη τιμη με τα μηδενικα μεταφορικα. Ελλαδα παιζει τουλαχιστον 80-90 με τα μεταφορικα. Μεταφερθηκε με την αιτιολογια (οταν την ζητησα) οτι "εχει λεει ληξει η προσφορα πριν 5 μηνες. Και οτι δεν ειναι λεει δυνατη η αποστολη στην Ελλαδα"! (αφου δοκιμασε τωρα που ειναι διαθεσιμο απο τριτο μονο πωλητη). Θα σας εκανα copy-paste το pm αν δεν πιστευετε οτι αυτο μου ειπαν, αλλα δεν το επιτρεπουν οι κανονισμοι. rolleyes.gif Περασε πανω απο μια ωρα απο την επισημανση του λαθους και κινηση δεν βλεπω, γι αυτο κανω αυτο το ποστ.

Κριμα πραγματικα...

(δεν το εκανε ο υπευθυνος του εδω sub madsc αν παει εκει λογικα το μυαλο σας! )

Δημοσ.

Παίζεις με τη φωτιά αλλά σε πιάνω απόλυτα.

Σε όποιον ήρθε μπορεί να τσεκάρει με τι firmware έρχεται η κονσόλα σε περίπτωση που θελήσουμε softmod;

Δημοσ.

με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα οδηγίες για softmod που δουλεύει λέει σε όλα τα wii ανεξαρτήτως εθνικότητας ή firmware... ισχύει αυτό ή θα το κάψουμε το μηχάνημα?

Δημοσ.

με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα οδηγίες για softmod που δουλεύει λέει σε όλα τα wii ανεξαρτήτως εθνικότητας ή firmware... ισχύει αυτό ή θα το κάψουμε το μηχάνημα?

κανα λινκ παιζει γιατι το αναβαθμισα σε 4.3 χωρις να το σκεφτω και δεν βρισκω πουθενα τιποτα χωρις να χρειαζεται να πληρωσω καινουργιο παιχνιδι

Δημοσ.

Και εγώ ενδιαφέρομαι για softmod...

Ένας οδηγός που βρήκα, λέει ότι χρειάζομαι ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και μια κάρτα SD...

Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος ή μόνο αυτός;

Και μια ερώτηση ακόμα.

Το Wii "βλέπει" και εξωτερικούς σκληρούς(2.5") ή μόνο usb stick;

Δημοσ.

Χρειάζεται οπωσδήποτε παιχνίδι απ' όσο γνωρίζω.

- Super Smash Brothers Brawl, US/Japanese Wii's ONLY.

- Lego Indiana Jones, US/Europe Wii's ONLY.

- Yu-Gi-OH 5D's Wheelie Breakers, All Wii's.

- LEGO Batman, All Wii's.

- LEGO Star Wars, All Wii's.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...