Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii Μαύρο €116 @ Amazon.co.uk

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ohmy.gif

Τι ειναι αυτο δλδ που παραθετεις; Προσφορα;

189 εχει στο καρφουρ το μαυρο - το ιδιο πακετο που εχει το σατουρν - χωρις καμια εκπτωση. 151 θα ειναι με το -20%.

Εχει μαλιστα και ενα μαυρο πακετο, με resort αλλα και με super mario cart στα 199€...

116 με τον "Ελληνικο" ΦΠΑ 23%.

Μια χαρα ειναι η τιμη του TS.

Χιουμορ χιουμορ να ξεχασουμε την καταντια στις τιμες εδω. Απλα μου τη σπαει οταν λενε ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΣ=ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ασχετο, το 3ds ποσο το εχουν τα carrefour?

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χιουμορ χιουμορ να ξεχασουμε την καταντια στις τιμες εδω. Απλα μου τη σπαει οταν λενε ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΣ=ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ασχετο, το 3ds ποσο το εχουν τα carrefour?

269E...

Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες.

• Moderators
Δημοσ.

Σε παρεξηγησα...

Ετσι ειναι! Ξεφτιλα... Οποιος τσιμπήσει βλεπεις... Για να το κανουν αποδιδει λογικα... biggrin.gif

Δημοσ.

xe.com

99.98 GBP = 113.091 EUR

+ μεταφορικά.. καλά είναι

δεν εχει νομιζω

Customers in the following countries can get free delivery for orders over £25 on eligible items.

Belgium, Denmark, Luxembourg, Netherlands, Andorra, Finland, Gibraltar, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Norway, Portugal, San Marino, Spain, Sweden, Vatican city, Poland.

For more details and terms and conditions, click here

• Moderators
Δημοσ.

Πόσα χειριστήρια έχει το πακέτο, ένα ή δύο;

1

δεν εχει νομιζω

...

Με μεταφορικα εννοουσε προφανως, πιστευω οτι ολοι εχουν διαβασει εδω και καιρο οτι δεν υπαρχουν μεταφορικα για αγορες απο αμαζον.uk wink.gif

Δημοσ.

Δεν άντεξα και το παρήγγειλα. Η τιμή είναι υπερβολικά δελεαστική για να την αγνοήσω. Μετά από 2 χρόνια ξαναγίνομαι κάτοχος Wii.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Επειδή ψάχνω για μαύρο wii εδώ και αρκετό καιρό και παρακολουθώ τις τιμές και δεν το εχω βρει πουθενά κάτω απο 150 euro είναι πολύ καλή η προσφορά της amazon. Γνωρίζει κανείς αν το amazon δέχεται χρεωστική κάρτα της millenium?? Έχω μια debit χρεωστική μισθοδοσίας visa electron.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Επειδή ψάχνω για μαύρο wii εδώ και αρκετό καιρό και παρακολουθώ τις τιμές και δεν το εχω βρει πουθενά κάτω απο 150 euro είναι πολύ καλή η προσφορά της amazon. Γνωρίζει κανείς αν το amazon δέχεται χρεωστική κάρτα της millenium?? Έχω μια debit χρεωστική μισθοδοσίας visa electron.

Λογικα ολες οι visa electron "περνανε". Φτιαξε λογαριασμο στο αμαζον και οταν δηλωσεις την καρτα θα καταλαβεις αν ολα ειναι οκ ή οχι.

Δημοσ.

Εστειλα mail στην amazon και μου απάντησαν οτι δεν κάνει η χρεωστική απο τη millenium γιατι κάνουν δεκτές μόνο χρεωστικές που εχουν εκδοθεί από Αγγλία. Ωστόσο χτες που την έβαλα στο προφίλ μου τη δέχτηκε κανονικά. Anyway να το ξέρετε πάντως πως απο χρεωστικές δέχονται μόνο απο Αγγλία.

Δημοσ.

κι εγώ χρεωστική έχω από Alpha Bank, παλιά έγραφε Visa Electron, η καινούρια γράφει σκέτο Visa πάνω, ο αριθμός της κάρτας έχει παραμείνει ο ίδιος. Μια χαρά ψωνίζω από amazon, απλά τραβάνε όλο το ποσό κατ'ευθείαν...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει links από το amazon (είτε εδώ είτε σε πμ)

με τα ΕΞΤΡΑ που χρειάζεται να παραγγείλω (εκτός από το πακέτο που συζητάμε εδώ) ώστε να μπορώ να παίζω διπλό???

Επίσης,τι είναι το FREE-One-Day delivery?

Δημοσ.

κι εγώ χρεωστική έχω από Alpha Bank, παλιά έγραφε Visa Electron, η καινούρια γράφει σκέτο Visa πάνω, ο αριθμός της κάρτας έχει παραμείνει ο ίδιος. Μια χαρά ψωνίζω από amazon, απλά τραβάνε όλο το ποσό κατ'ευθείαν...

Δεν ξερω ετσι μου απάντησαν απο το customer service της amazon. Τώρα δεν το ρισκάρω μάλλον θα το πάρω απο τα carrefour που το έχουν με εκπτωση 20% μέχρι αυριο, δλδ 151ευρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...