iRox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αξιζει να ανταλλαξω το galaxy S με καποιο Windows phone 7 ? και αν ναι ποιο? Μου αρεσει που ειναι πολυ smooth τα WP7 καθως και καποιες πολυ καλες εφαρμογες που εχουν..
oldnew Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κατα τη γνώμη μου όχι. Ποιες καλές εφαρμογές έχουν τα wp7 που δεν έχουν τα android?
redbill80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με τιποτα.κρατα το και θα εισαι αρχοντας.καλυτερες και περισσοτερες εφαρμογες και flash player στο ιντερνετ. Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πιστεύω ότι το Android έχει πολλές παιδικές ασθένειες να περάσει μέχρι να γίνει σοβαρό λειτουργικό. Για win7 δεν εχω άποψη αλλά εγω αν έφευγα από galaxy s θα πήγαινα μόνο σε iPhone Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Του χρόνου τέτοια εποχή το ξανασυζηταμε. Όταν δηλαδή τα WP7 θα έχουν πάρει και το mango και θα έχουν να επιδείξουν πραγματική ποικιλία εφαρμογών, αλλά και το πλήρες (πιθανότατα) εύρος των δυνατοτήτων τους (και των αδυναμιών τους). Για την ώρα, συμφωνώ με τους αποπάνω, πολλές ελλείψεις ακόμη για να κάνεις τέτοι αλλαγή.
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Mεχρι να παρουν τα WP7 ολες τις αναβαθμισεις το android θα εχει βελτιωθει και αυτο.ΑΛΛα περιμενουν την NOKIA μπας και τους βγαλει καμια αξιολογη εφαρνογη.
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 <br />Πιστεύω ότι το Android έχει πολλές παιδικές ασθένειες να περάσει μέχρι να γίνει σοβαρό λειτουργικό. Για win7 δεν εχω άποψη αλλά εγω αν έφευγα από galaxy s θα πήγαινα μόνο σε iPhone <br /><br /> Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App<br /> <br /><br /><br /> Για πες μας καμιά παιδική ασθένεια να την έχουμε υπόψιν. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 <br /><br /><br /> Για πες μας καμιά παιδική ασθένεια να την έχουμε υπόψιν. Sent from my GT-I9000 using Insomnia App Πολυ κακό επίπεδο εφαρμογών, πολυ βαρύ λειτουργικό ακόμα και για δυνατά τηλ, απαράδεκτο multitasking, οι εφαρμογές ξεκινούν κατα βούληση κι αν τις κλείσεις απλά ξανανοιγουν ξοδεύοντας άσκοπα πόρους, κακή υποστήριξη κατατην γνώμη μου απο τηνgoogle με πολυ σπάνιες ενημερώσεις , βέβαια εκει φταίνε και οι κατασκευαστές. Αυτα μου έρχονται αυτή τη στιγμή. Όταν η google επιτρέψει παγκοσμίως την πώληση εφαρμογών, κλείσει τα app store που παρέχει μέσω του ίδιου του market της, σταματήσει αυτο το fragmentation τόσο σε διανομες όσο και σε markets channels κλπ και προσελκύσει developers θα ωριμασει, λόγω των απαιτήσεων που θα δημιουργηθούν. Υπενθυμίσω πως και το iPhone όταν ξεκίνησε δεν είχε την ίδια απήχηση που έχει τωρα, κι εκτός Πο την εξαιρετική συσκευή κΙ το ταχύτατους λειτουργικο μερίδιο στην επιτυχία έχει και το εξαιρετικό app store .
nikoskon Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Από όλα όσα ανέφερες μόνο το market δέχομαι σαν "ασθένεια" γιατί ακόμα δεν έχει το πλήθος/ποιότητα εφαρμογών σε σχέση με το iOS/Apple. Θέμα χρόνου είναι και συνεχώς εμπλουτίζεται. Για κακογραμμένες εφαρμογές, δεν φταίει καμία Google πιστεύω. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε. Και το καλό με το Android είναι ό,τι μπαίνει σε συσκευές από 100€ ώς 600€+, και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό. Κλασικό παράδειγμα το ZTE Blade. Ακόμα και με stock 2.1 τα κάνει όλα και συμφέρει. Και το σημαντικότερο, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς την χρήση του hardware(σε σχέση με iOS).
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πολυ βαρύ λειτουργικό ακόμα και για δυνατά τηλ, απαράδεκτο multitasking, οι εφαρμογές ξεκινούν κατα βούληση κι αν τις κλείσεις απλά ξανανοιγουν ξοδεύοντας άσκοπα πόρους στο δικό μου Galaxy S με stock 2.2.1 JS8 δεν ισχύει τίποτε από τα παραπάνω. Άντε, πες τα πρώτα δύο είναι και θέμα αντίληψης ή υποκειμενικά, αλλά ειδικά το τελευταίο δεν το έχω παρατηρήσει ΠΟΤΕ.
redbill80 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και στο δικο μου HTC HD2 εκει που ηθελα να το ξεφορτωθω, με του που εβαλα ANDROID αλλαξε το κινητο ολο.Εχει γρηγορους ρυθμους αναπτυξης.Οντως οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω δεν φταιει η google, αλλα οι ιδιοι κατασκευαστες.Γι αυτο μελεταει να βαλει περιορισμους στους κατασκευαστες για τις μπουρδες που βαζουν πχ Mediascape.Ετσι καθυστερουν να παρουν τις αναβαθμισεις.
orlox Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 <br /><br />Πολυ κακό επίπεδο εφαρμογών, πολυ βαρύ λειτουργικό ακόμα και για δυνατά τηλ, απαράδεκτο multitasking, οι εφαρμογές ξεκινούν κατα βούληση κι αν τις κλείσεις απλά ξανανοιγουν ξοδεύοντας άσκοπα πόρους, κακή υποστήριξη κατατην γνώμη μου απο τηνgoogle με πολυ σπάνιες ενημερώσεις , βέβαια εκει φταίνε και οι κατασκευαστές. Αυτα μου έρχονται αυτή τη στιγμη.<br /> <br /><br /><br /> Οι "εφαρμογες" που γραφεις βρισκονται σε εφαμιλο η και ανωτερο επιπεδο απο ios. Μπορω να κανω σχεδον τα παντα με το Optimus one μου ομως δεν μπορω να πω το ιδιο και για το jbed 3gs μου. Εκει που υστερεί το android ειναι η υποστήριξη απο μεγαλα sw houses αν και τελευταία μπαινουν δηλα στο χορο, βλεπε dungeon defenders και το καταπληκτικο spectral souls που ειναι και αποκλειστικά για android. Οσο για το βαρυ λειτουργικο ειναι μαλλον αστειο ακομα και να το σχολιασω apo την στιγμη που τρεχει σε συσκευές απο 80Ε. Το multitasking στο android ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε κινητά ισως το καλυτερο με εξαιρεση το N900. Παιζω game στο λεωφορείο εχω ανοιχτό το navigon για να βλέπω την διαδρομη ακουω την μουσικουλα μου και βλεπω λιγο το insomnia να κανω διάλειμμα απο το game. Τελος οι εφαρμογες δεν ξεκινουν κατα βουλιση στο ασχετο. Ναι κανουν restart οταν νομιζεις οτι πας να τις κλεισεις. Και λεω νομιζεις γιατι δεν υπαρχει close στο 2.2 μονο restart. Και εδω ειναι η ιδιοφυΐα του android. Δεν χρειάζεται να κλεισεις τιποτα! Η διαχείριση μνημης ειναι καταπληκτική. Εχεις 20mb ελευθερα και δεν εχει διαφορα απο οταν εχεις 300. Το ιδιο καλα τρεχουν ολα. Δεν ειναι windows :-P Οι ανοιχτες εφαρμογες που βρισκονται στο παρασκήνιο δεν ξοδευουν πορους. Τωρα περι update... καθε ενα φέρνει κατι ουσιαστικο στην πλατφορμα. Αυτο που θα ηθελα ειναι πιο γρηγορη ενημερωση απο τους κατασκευαστες αφου εχει βγαλει η google το update. Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ok ίσως φταίει το htc wildfire μου τότε γιατί μόλις περιεγραψες ένα άλλο λειτουργικο απο το δικό μου.
orlox Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ok ίσως φταίει το htc wildfire μου τότε γιατί μόλις περιεγραψες ένα άλλο λειτουργικο απο το δικό μου. Μαλλον Ποσταρε ενα νεο τοπικ με το τι προβληματα εχεις μηπως τα λυσουμε.
basilis5 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 δεν λυνονται τα προβληματα του.. περιμενω μηπως μπορεσω καποια στιγμη και του περσω αλλγ ρομ, πιο ελαφρια γιατι με την 2.2 μαμισια δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.