Προς το περιεχόμενο

Προταση για ψυκτρα??

louros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα ιδια επιπεδα ειναι εαν θυμαμαι καλα η xigmatek gaia με την coolermaster 212+.και στην ιδια τιμη.

Σε αυτα τα λεφτα να κινηθεις,μην δωσεις παραπανω απο την στιγμη που δεν θα τον ανεβασεις αλλο.

Δημοσ.

4,2 για 24/7 πολλά μου φαίνονται. Βέβαια καλύτερα θα ήταν να απαντήσει κάποιος πιο ψαγμένος στο θέμα o/c. Αλλά και πάλι αυτή που σου προτείνω κάνει για τέτοιες δουλειές ;) Της κοτσάρεις και ένα 2ο ανεμιστήρα πίσω και είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Κανεις παιδια πιο ''ειδικος'' για o/c να μου απαντησει? ποια απο τις 3 να παρω? αυτην που λεει ο skim045 την megahalems ή v6gt?και ποσο λετε να παω τον επεξεργαστη για 24/7?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φάνη, μιλάς για την Mugen 2 προφανώς, σωστά?

Μόνο που η Megalahems είναι χωρίς fans και θές άλλα 10€ (σύνολο 70€ ελάχιστο, αν περιμένεις 20 μέρες να την πάρεις) ενώ η mugen 2 είναι στα 50€ και είναι κομπλέ με ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Νομιζω οτι αν παρει την CoolerMaster Hyper 212 Plus με δευτερο ανεμιστηρα και βαλει και καλους ανεμιστηρες κουτιου, θα του βγει πιο φθηνα και πανω κατω θα εχει παρομοια ψυξη.

Δημοσ.

Εγώ πήρα την Noctua NH-C14 από το Checkmate στα 62 ευρώ και κρατάει τον 2600Κ στα 4800 σε πολύ καλές θερμοκρασίες (34C σε idle και στα 60C σε full load). Αν χωράει στο κουτί σου, είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Καλα για την αποδοση της Noctua ολοι ξερουμε οτι ειναι απο τις καλυτερες.αλλα χρωμα ειναι αυτο στους ανεμιστηρες ρε γαμωτο....ειναι δυνατον?δεν εχουν κανεναν εκει στο marketing division να τους πει καποια πραγματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...