Προς το περιεχόμενο

Σουηδία - Μικρές απορίες

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φεγγάρι όχι αλλά είναι σαν να λες έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα και δεν ξέρω που να ξοδέψω τα χρήματα μου.

Δημοσ.

Για φεγγάρι όχι αλλά είναι σαν να λες έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα και δεν ξέρω που να ξοδέψω τα χρήματα μου.

Μα επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα....ρωτάω αλλιώς θα πέταγα το ρούτερ κι το δέκτη και φυσικά δεν θα με πείραζε αν χαλάσει το laptop και δεν το καλύπτει η εγγύηση.Τες πα όπως και να έχει για σπουδές ανεβαίνω Σουηδία.

Δημοσ.

Έχει μεταφέρει κανείς πράγματα με μεταφορική στη Σουηδία πρόσφατα? Από τιμές τι γίνεται?

Γνωρίζει κανείς καμιά καλή(φτηνή) μεταφορική είτε από Αθήνα είτε από Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχει μεταφέρει κανείς πράγματα με μεταφορική στη Σουηδία πρόσφατα? Από τιμές τι γίνεται?

Γνωρίζει κανείς καμιά καλή(φτηνή) μεταφορική είτε από Αθήνα είτε από Θεσσαλονίκη?

Ευχαριστώ

Αν αυτά που έχεις είναι έπιπλα και ογκώδεις συσκευές, απλά ξέχασέ το. Δε συμφέρει με την καμία. Πάρε καινούρια εκεί που θα πας. Πατρίδα του ΙΚΕΑ είναι. Ενδεικτικά θα σου πω πως το φθηνότερο που βρήκα για μετακόμιση φουλαρισμένης γκαρσονιέρας με μόνο ένα πλυντήριο σαν οικοσυσκευή ήταν Θεσσαλονίκη-Λαμία 250 ευρώ κι αυτό με καλό γνωστό και συνεργάτη ΜΕΣΑ στη μεταφορική. Σε κανονική εταιρία με μετακομίσεις μου ζητούσαν 400-500 ευρώ το λιγότερο. Συμβουλή μου, βρες εταιρία στη Σουηδία, συννενοήσουν εκεί στα αγγλικά αν ντε κ καλά θες να μεταφέρεις πράγματα. Είναι πολυ μακριά για να κουβαλάς πολλά. Επίσης λύση είναι να πουλήσεις αυτά που έχεις εδώ βάζοντας μια αφισούλα σε κανα πανεπιστήμιο,σχολή κτλ. Τα αγοράζουν αν τα σκοτώσεις λιγάκι στις τιμές, πάντα υπάρχουν φοιτητές που έχουν ανάγκη ένα φθηνό κομοδίνο,πλυντήριο κουζινάκι κτλ.

Δημοσ.

Περισσότερο για ρούχα - παπούτσια και μερικών μικροσυσκευών ενδιαφέρομαι μιας και μόνο τα ρούχα σίγουρα ξεπερνάνε τα 20 κιλά του αεροπλάνου και σίγουρα δεν συμφέρει να πάρω άλλα από Σουηδία.

Τες πα μάλλον πρέπει να αρχίσω τα τηλέφωνα στις μεταφορικές.

Δημοσ.

Μπορεί να σε συμφέρει να πληρώσεις τα επιπλέον κιλά στο αεροπλάνο, σε σχέση με το τι θα σου πάρει η μεταφορική.. έχε το στο μυαλό σου σαν ενδεχόμενο μόλις πάρεις τιμές απο μεταφορικές.. Για τα άλλα πάνω κάτω σου απαντήσαν, για το laptop και γω απο κει θα το έπαιρνα..

υγ.. πάντως και γω μόλις είδα τις ερωτήσεις έσκασα ενα γελάκι ;ρ απλώς περίμενα άλλες ερωτήσεις διαβάζοντας τον τίτλο.. Αλλά όσο τις διάβαζα κατάλαβα (και είναι και λογικό εδώ που τα λέμε) ερωτήσεις και απορίες του τύπου πως βγάζω άδεια παραμονής και τα σχετικά να τα έχεις λυμμένα.

Δημοσ.

oroti σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι περίεργες οι απορίες μου αλλά είναι οι μόνες που μου μείνανε ευτυχώς.Μάλλον με βλέπω για τη λύση του αεροπλάνου και την εύρεση γνωστού που θα ανέβει με αυτοκίνητο για τη μεταφορά τον υπολοίπων.

Δημοσ.

Λοιπόν,αν μιλάμε για μια κούτα νορμάλ κιλών, σε συμφέρει αποστολή ως cargo με αεροπορική. Μίλα με τη NOVIA που τα αναλαμβάνει αυτά για πτήσεις της SAS. Μια κούτα Αθήνα-Κοπεγχάγη μέσω Άμστελνταμ πήγε 80 ευρώ μαζί με φόρο αποθήκης και ήταν όπως την έκοψα καμιά 40άρα κιλά. Αν μιλάμε για περισσότερες κουτές, κοιτάς μεταφορική που χρεώνει με τον όγκο (ανεξαρτήτως βάρους). 5 κούτες 90χ50χ40 περίπου, πάνε μια 400άρα (Κοπεγχάγη-Αθήνα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...