leukonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σε μερικούς μήνες σκοπεύω να μετακομίσω στη Σουηδία και έχω κάποιες μικρές απορίες, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει. 1. Τι συνδέσεις Internet έχουν εκεί? ADSL2? Έχω ένα Linksys wag160 .Να το πάρω μαζί ή δεν θα παίξει εκεί? 2. Για να έχεις internet χρειάζεται να έχεις και τηλέφωνο όπως στην Ελλάδα ή είναι ανεξάρτητα? 3. Έχω ένα δέκτη Mpeg4.Θα λειτουργεί εκεί πάνω? 4. Ελληνική τηλεόραση πως βλέπει ο κόσμος εκεί (δεκτές απαντήσεις και με pm)? 5. Laptop να πάρω από την Ελλάδα ή από Σουηδία? Με την εγγύηση τι γίνεται? Κυρίως κοιτάζω για Toshiba - Dell - HP. Αυτά προς το παρόν, όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τώρα σοβαρά, μετακομίζεις σε άλλη χώρα και έχεις αυτές τις απορίες; Πείτε του κάποιος ρε παιδιά!
leukonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Γιατί τι έχουν οι απορίες μου?Τι να μου πούνε???
marantonis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τώρα σοβαρά, μετακομίζεις σε άλλη χώρα και έχεις αυτές τις απορίες; Πείτε του κάποιος ρε παιδιά! :lol: Δε μπορω να απαντησω στις ερωτησεις, πιθανοτατα το μηνυμα μου θα σβηστει, αλλα δε μπορουσα να κρατηθω
fearwhatnow Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλα γιατι πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο?Ειπε εχει καποιες μικρες αποριες.Το πιο πιθανο ειναι οτι οι μεγαλες του αποριες εχουν απαντηθει εδω και καιρο.Δεν το λεω ειρωνικα.
leukonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πραγματικά εξηγήστε μου που είναι το παράλογο σε αυτά που ρωτάω?Είναι απλές απορίες ερωτήσεις που με απασχολούν (όλα τα άλλα τα έχω λύσει)
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τι να μου πούνε??? Με 'χει πιάσει νευρικό. Τίποτα νταξ' μωρέ, πλάκα κάνουμε. =ρ
leukonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με 'χει πιάσει νευρικό. Τίποτα νταξ' μωρέ, πλάκα κάνουμε. =ρ Θεώρησα ότι ήταν περιττό να το γράψω έτσι αλλά μάλλον τελικά έπρεπε.....για να μην σας πιάνει νευρικό γέλιο... Σε μερικούς μήνες σκοπεύω να μετακομίσω στη Σουηδία και έχω κάποιες μικρές απορίες, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει. Σε μερικούς μήνες σκοπεύω να επιστρέψω στη Σουηδία μετά απο αρκετά χρόνια και έχω κάποιες μικρές απορίες, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει. Εννοείται πως έχω λυμένα τα εξής (κατοικία - υπηκοότητα - άδεια παραμονής - ασφάλειας - και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζεται κάποιος για να μείνει σε αυτή τη χώρα) Τώρα όποιος γνωρίζει κάτι για τις απορίες μου ας με βοηθήσει να τις λύσω.
tsakonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 1.στη σουηδία και στα χωρια έχουν fiber optic 100mb minimum . πάρε το wag, πιο πολύ για access point ίσως το χρειαστείς. 2.εξαρτάται την σύνδεση, συνήθως ναι 3.mpeg4? για τα επίγεια ψηφιακά στο ελλάντα?δύσκολα,εκτος και αν έχουν κάτι παρόμοιο 4.πιάτο δορυφορικό στραμμένο στον hotbird 13 μοίρες ανατολικά.... με το κατάλληλο κουτί k συνδρομή..αλλιώς mytv online 5.εγγύηση του καταστήματος θα είναι για σουηδία μονο, του laptop θα είναι ευρωπαϊκή.. λογικά θα είναι φτηνότερα εκεί, google shopn k σύγκρινε
IOSTEFO Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τιμές στα laptop. http://www.elgiganten.se/catalog/datorer-tillbehor/se_barbar_dator/barbar-dator
Nevyn Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Οι πληροφοριες που θα σου δωσω μπορει να ειναι καπως παροχημενες γαιτι εγω περασα καποιους μηνες εκει πριν 2 χρονια και θα υπαρχουν καποιες διαφορες 1.Υπαρχουν συνδεσεις adsl2,cable,vdsl2 και σε περιοχες που καλυπτονται και ftth.Οι παροχοι κατα κανονα θα σου δωσουν και δικο τους modem/router με τη συνδεση.Εφοσον θα παρεις συνδεση adsl2 υποθετω θα μπορεις να χρησιμοποιησεις και το δικο σου αν θελεις με τις καταληλες ρυθμισεις 2.Απο οτι θυμαμαι δεν χρειαζεται,υποθετω εξαρταται απο τον παροχο,εγω παντως δεν ειχα τηλεφωνο μονο ιντερνετ 3.Δεν ειχα τηλεοραση στο σπιτι που εμενα αλλα απο οτι θυμαμαι εκει πρεπει να εχει γινει το switch off και υπαρχουν μονο ψηφιακα καναλια,υποθετω πως ο αποκοδικοποιητης σου θα δουλευει και εκει χωρις προβληματα αν και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 4.Με ΝΟΒΑ 5.Δεν γνωριζω τι γινεται με την εγγυηση για να σε βοηθησω θα πρεπει να ρωτησεις σε μαγαζια η/και αντιπροσωπειες να σου πουνε
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 .....Σε μερικούς μήνες σκοπεύω να επιστρέψω στη Σουηδία μετά απο αρκετά χρόνια και έχω κάποιες μικρές απορίες, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας βοηθήσει. Ήσουν στη Σουηδία, έχεις σπίτι εκεί,υπηκοότητα, ασφάλεια, να υποθέσω οτι γνωρίζεις τη γλώσσα, επίσης να υποθέσω οτι έχεις αρκετούς γνωστούς εκεί, αλλά παρόλα αυτά μπαίνεις να ρωτήσεις σε ελληνικό forum αντί να πάρεις έναν γνωστό σου από εκεί να τον ρωτήσεις ή έστω να μπεις σε κάποιο Σουηδικό site-forum ή οτιδήποτε σχετικό να μάθεις από πρώτο χέρι...
leukonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ήσουν στη Σουηδία, έχεις σπίτι εκεί,υπηκοότητα, ασφάλεια, να υποθέσω οτι γνωρίζεις τη γλώσσα, επίσης να υποθέσω οτι έχεις αρκετούς γνωστούς εκεί, αλλά παρόλα αυτά μπαίνεις να ρωτήσεις σε ελληνικό forum αντί να πάρεις έναν γνωστό σου από εκεί να τον ρωτήσεις ή έστω να μπεις σε κάποιο Σουηδικό site-forum ή οτιδήποτε σχετικό να μάθεις από πρώτο χέρι... Έφυγα σε μικρή ηλικία οπότε δεν ξέρω γλώσσα (κάτι το οποίο θα έλυνε πολλά προβλήματα). Δυστυχώς οι γνωστοί που έχω επάνω είναι ή μεγάλοι σε ηλικία οπότε δεν γνωρίζουν τι θα πει adsl 2 - vdsl - fiber κλπ και οι υπόλοιποι δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία...απλά έχουν internet από την πρίζα (δεν είναι σαν το Ελλάντα μας). Το μόνο που μου είπαν είναι για την τηλεόραση και για αυτό όπως είδες έβαλα τη λέξη pm μέσα στην ερώτηση μιας και ο τρόπος που γίνεται δεν είναι νόμιμος.Ελπίζω να σου έλυσα την απορία στο γιατί μπήκα να ρωτήσω στο Insomnia.Νιώθω σα να ρώτησα πως πάω στο Φεγγάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.