WazzupGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ήμουν στην ONTELECOMS πελάτης για περίπου 5 χρόνια και ήμουν από τους πρώτους πελάτες της. Όταν έκανα το συμβόλαιο μου είπανε ότι για τον εξοπλισμό πρέπει να πληρώσω 65 ευρώ! Ως εδώ καλά. Για 5 χρόνια που είχα αυτήν την εταιρεία ΜΟΝΟ προβλήματα είχα όχι μόνο με την σύνδεση άλλα και με την εξυπηρέτηση από τους (ανύπαρκτους) τεχνικούς! Πριν 2 μήνες διέκοψα την σύνδεση και άλλαξα πάροχο. Τους ρώτησα πριν αλλάξω πάροχο τι θα πληρώσω και μου είπανε τον τελευταίο λογαριασμό (δεν αναφέρανε κάτι παραπάνω). Σήμερα λοιπόν 2 μήνες μετά μου έρχεται ένα γράμμα από την ontelecoms και μου ζητάνε πίσω τον εξοπλισμό που ΠΛΗΡΩΣΑ! Τους είπα ότι το router το έχω πετάξει γιατί είχε χαλάσει και έχω μόνο τον αποκωδικοποιητή και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω 80 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε! 80 ευρώ για το router της pirelli που είχα πληρώσει 65 ευρώ όταν το πρωτοπήρα μαζί με τον αποκωδικοποιητή! Τους είπα και τηλεφωνικά να περιμένουν ότι αυτή την κομπίνα που κάνουν ότι θα την βγάλω σε ΟΛΑ τα blogs και τα forums που υπάρχουν! Προσοχή λοιπόν όσοι έχετε ONTELECOMS και σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχο κρατήστε τον εξοπλισμό γιατί διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσετε σε χρυσάφι το router της Pirelli!
cosmos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν έχεις καμιά απόδειξη ότι το χες πληρώσει ή στους όρους του συμβολαίου έγραφε κάπου ότι ήταν εφάπαξ πληρωμή και όχι ενοικίαση κτλ κτλ....τρίψτους τα στα μούτρα και μην πληρώσεις φράγκο.Αν δεν έχει γίνει κάποιο λάθος....μεγάλη εξυπνάδα βρήκαν για να αρμέξουν.
WazzupGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τους πηρα τηλεφωνο ξανα και τους ρωτησα γιατι θελουν να πληρωσω κατι που εχω πληρωσει! Μου ειπανε οτι το ποσο που ειχα δωσει (65,50) δεν ηταν για να αγορασω το router και τον αποκωδικοποιητη αλλα για να πληρωσω ενα εφαπαξ και θα μου το αφαιρουσανε στον επομενο λογαριασμο. Οπως και να εχει πελατης τους ημουν δεν επρεπε να με ενημερωσουν οταν εκανα την αιτηση για διακοπη πριν 2 μηνες οτι πρεπει να επιστρεψω τον εξοπλισμο πισω? Γιατι το θυμηθηκαν 2 μηνες μετα? 5 χρονια που με ειχανε με καθημερινες αποσυνδεσεις, με ταχυτητες εως 12 mbps (με τον ΟΤΕ ποιανω τωρα 22Mbps!), με τεχνικους συνεχεια κλπ αυτα εμενα ποιος θα μου τα πληρωσει? Οταν εκανα την αιτηση για διακοπη θυμηθηκαν να με παρουν τηλεφωνο 3 μερες μετα και να μου πουνε αν θα ηθελα να ακυρωσω την αιτηση για αλλαγη παροχου αν μου υποσχοντουσταν οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα απο εδω και περα! Ναι εγινε και αυτο! 5 χρονια μετα και οταν εκανα αιτηση για αλλαγη παροχου ηρθε το τηλεφωνημα για υποσχεση οτι δεν θα εχω προβλημα απο εδω και περα! Τοσο καιρο δεν τους ενοιαζε φαινεται γιατι με ειχανε σιγουρο πελατη τους! Τον αποκοδικοποιητη ευτυχως τον εχω αλλιως αν δεν ειχα ουτε αυτον θα επρεπε να δωσω 80 ευρω για το ρουτερ + 150 ευρω για τον αποκοδικοποιητη! Συνολο 230 ευρω! Γιαυτο ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι εχετε ONTELECOMS και σκεφτεστε να αλλαξετε παροχο! Κρατηστε τον εξοπλισμο σε καποια αποθηκη και μπορει μετα απο 2-3 μηνες να θυμηθουνε να σας ζητησουν πισω τον εξοπλισμο!
cosmos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Άρα?Στα έδωσαν ή θα στα δώσουν πίσω τα 65,50.Άρα δεν ήταν για αγορά router και αποκωδικοποιητή.Άρα ή τα δίνεις πίσω (αν τα έχεις ) ή τα πληρώνεις (δεν μου φαίνεται παράλογο μέχρι εδώ).Μάλλον εσύ δεν διάβασες καλά τους όρους του συμβολαίου που υπέγραψες όσον αφορά τα παραπάνω. Επίσης αφού έβλεπες ότι είχες τα τόσα προβλήματα που αναφέρεις με αποσυνδέσεις και ταχύτητες κτλ κτλ,ίσως δεν θα έπρεπε να καθίσεις τόσα χρόνια στην ίδια εταιρία και να ταλαιπωρείσαι. Πάντως στο μυαλό μου ήρθε και μια ιδέα ,αν έβρισκες πουθενά στο νετ ή κάποιο μεταχειρισμένο router ίδιο με αυτό που σου ζητάνε πίσω με πολύ λιγότερα χρήματα...ίσως να έκανες την δουλειά σου πιο οικονομικά.....
panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Στη cyta παντως γραφουν πως για ενα χρονο(η δυο δεν ειμαι σιγουρος) ο εξοπλισμος της ανηκει και σε περιπτωση διακοπης πρεπει να παραδοθει.Ισως να ελεγε το ιδιο στα ψιλα γραμματα και η ON.Mετα απο 5 χρονια παντως μου φαινεται υπερβολικο να ζηταν τον εξοπλισμο καθως η αξια του θα ειναι πολυ μικρη.
redbill80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το λεει στα ψιλα γραμματα οντως.το ειχα ψαξει πολυ γιατι τους ειχα καταγγειλει για καθυστερηση συνδεσης.τα 65 ηταν τελη συνδεσης.βρες κανα μεταχειρισμενο που να μην δουλευει. Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App
panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλα φιλε εισαι τραγικος!!! Σου ηταν ποιο ευκολο να μπεις στα φορα και στο τρομακτικο και να κραξεις την εταιρια απο το να κατσεις να διαβασεις τους ορους του συμβολαιου σου που ΕΣΥ ο ιδιος υπεγραψες.Στο τρομακτικο αρχισαν τα κραξιματα,υποθετω πως κατι αντιστοιχο θα γινει και δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.