Προς το περιεχόμενο

Μικρή ή μεγάλη εμβέλεια?

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου θεωρεις οτι ειναι πανεξυπνες σε εισαγωγικα γιατι ασχολησε?

Οταν κανω συγκεκριμενες πρακτικες ερωτησεις που αφορουν τη καθημερινοτητα μας κι εσυ μου μιλας για το γειτονα ή οτι "κανω χιλια σεναρια για το πως θα κατεβασω στα 50, στα 20 η στα 5 μετρα το σημα (λες και το σημα ειναι βουτυρο)" δε δικαιουμε να πω οτι μπουρδολογεις?

Oxι δεν ειπα οτι θεωρω αυτο, ρωτησα να μαθω τι ισχυει.

Nαι αλλα κι εγω μετα ζητησα να μην ασχολησε με τους γειτονες, αυτος ο παραγων ειναι γνωστος και δεδομενος.

Μη κολλας σε αυτα τα νουμερα, ειναι τυχαια παραδειγματα. Την ουσια θελουμε να πιασουμε.

Η ουσια που θες να πιασεις, εχει σχεση με τα νουμερα. Πρωτον γιατι ποτε δε θα μπορεσεις να εχεις συγκεκριμενη αποσταση εκπομπης, παντα θα παιζει με βαση δεκαδες παραγοντες, και οχι με μικρο ποσοστο, πολλες φορες μπορει να εχει το μισο, αλλες το διπλασιο απο οτι υπολογιζεις, και δευτερον, η αποσταση ειναι συναρτηση της εντασης, οταν πχ θελεις να εχεις 100 μετρα, στο 1 μετρο θα εχεις 100% και οσο απομακρυνεσαι θα μειωνεσαι μεχρι που στα 100 μετρα θα εχεις 1% ενταση.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ουσια που θες να πιασεις, εχει σχεση με τα νουμερα. Πρωτον γιατι ποτε δε θα μπορεσεις να εχεις συγκεκριμενη αποσταση εκπομπης, παντα θα παιζει με βαση δεκαδες παραγοντες, και οχι με μικρο ποσοστο, πολλες φορες μπορει να εχει το μισο, αλλες το διπλασιο απο οτι υπολογιζεις, και δευτερον, η αποσταση ειναι συναρτηση της εντασης, οταν πχ θελεις να εχεις 100 μετρα, στο 1 μετρο θα εχεις 100% και οσο απομακρυνεσαι θα μειωνεσαι μεχρι που στα 100 μετρα θα εχεις 1% ενταση.

Η ουσια δεν ειναι τα νουμερα με τη σημασια που τους δινεις. Οταν λεω στη μια περιπτωση 10 και στη αλλη 100, δεν εννοω κυριολεκτικα 10 και κυριολεκτικα 100. Εννοω οτι στη πρωτη περιπτωση η αποσταση θα ειναι μικροτερη απο τη δευτερη. Το καταλαβες τωρα?

Δημοσ.

μπορεις και να τον βγαλεις τελειως νομιζω τον κωδικο απο τα κοινοχρηστα.οχι απλα να γινει save

γραφεις

α.Συνεπως το τελικο και σωστο συμπερασμα ειναι οτι η εμβελεια δεν επηρεαζει σε τιποτα τη download ταχυτητα(παρα μόνο αν πεσεις απο το 54).

Η ταχυτητα μεταφορας αρχειων απο το ενα pc στο αλλο, να υποθεσω οτι επισης δεν επηρεαζεται απο την εμβελεια?

α,ναι.

β.επηρεαζεται αν πεσεις κατω απο τα 54.και επηρεαζεται πιο πολυ απο το download απο το ιντερνετ.δεν γραφω το γιατι.το εχω πει

για μενα παντως full ισχυ No matter what.100 Mw βγαζει το μπουρδελακι το Router βαλτο στα 100 και ας ειναι το Pc σα

2 μετρα.ποτε μου δεν εκοψα εμβελεια και ας ηταν διπλα.και παντα κλειδωμα νο Matter what επισης και ας χανω και 2

kilobytes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...