grigoriou Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ξαναπαμε με απλες απαντησεις 1.οχι. 2.απο τα 50 στα 100 μετρα ναι πιο ισχυρο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους.αν την μειωσεις πιο αδυναμο. 3.μεχρι καποιο σημειο ναι. 4.ναι. 5.ναι To "ξανα" δεν το καταλαβα. Πρωτη φορα απαντας ευθεως, δεν ειναι ξανα. Ειναι καλες οι απλες απαντησεις, επι της ουσιας χωρις σαλτσες και ασχετα. 2&3. Λοιπον, εχω στο 1 μετρο pc ασυρματως συνδεομενο. Κατεβαζω στα 1,1mbps. Η εμβελεια ειναι καθορισμενη στα 50 μετρα. Αν ρυθμισω την εμβελεια στα 80 μετρα τοτε η ταχυτητα κατεβασματος θα αυξηθει πχ.στα 1,2mbps... Aυτο μου λες, ετσι? 4. Αυτο το ασυρματως συνδεομενο pc στο 1 μετρο απο το router, εαν του βαλω κλειδωμα τοτε η download ταχυτητα θα επηρεαστει και θα πεσει? Θα πεσει επισης και η ταχυτητα ενδομεταφορας αρχειων με αλλο pc του οικιακου δικτυου? 5. Οταν λες ασταθες, δηλαδη μπορει να διακοπει? Και αλλη μια ερωτηση γιατι στο αλλο thread δεν απαντηθηκε, στους κοινοχρηστους φακελους πρεπει να ορισεις υποχρεωτικα pass ή δεν ειναι απαραιτητο?
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 λεω ξανα γιατι ενα ναι και ενα οχι για μενα δεν ειναι απαντηση. και δεν ειναι ουτε σαλτσες ουτε ασχετα.αμα δεν καταλαβεις καποια βασικα αρχικα απλα θα κανεις κατι τυφλοσουρτι και τοτε μαματα. 1.αν η γραμμη σου ειναι στα 11mbpsκαι κατεβαζεις με 1,1MBYTE kai oxi 1,1 mbps τοτεκαι να αυξησεις την εμβελεια δεν θα αυξησεις την ταχυτητα κατεβασματος. το ενα συνδεεται με το αλλο.αν η καρτα σου παιζει ηδη 54 mbps και αυξησεις και αλλο την εμβελεια παλι 54 Mbps θα παιξει αν ομως ειναι στα 10 mbps που λιγο δυσκολο στο ενα μετρο και τις πας την εμβελεια στα 80 μετρα τοτε θα παιξει πιο γρηγορα. 4.απο ελαχιστο εως καθολου. 5.ασταθεια σημαινει δυο πραγματα.ειτε να διακοπει ειτε να πηγαινει γρηγορα μετα αργα μετα γρηγορα μετα αργα και παει λεγοντας. οχι δεν ειναι υποχρεωτικο.απο καπου δεν θυμαμαι που βγαζεις να μην σου ζηταει pass στους κοινοχρηστους.το ιδιο θεμα ειχε και καποιος αλλος του ζητουσε password κατι εκανε στις επιλογες και εσβησε να του ζηταει κωδικο. ξερω δεν καταλαβες το 1 που εγραψα.
grigoriou Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 λεω ξανα γιατι ενα ναι και ενα οχι για μενα δεν ειναι απαντηση. Mην ανησυχεις φιλε μου, δε θα μεινουμε στα ναι/οχι. Θα ακολουθησει διερευνηση. και δεν ειναι ουτε σαλτσες ουτε ασχετα.αμα δεν καταλαβεις καποια βασικα αρχικα απλα θα κανεις κατι τυφλοσουρτι και τοτε μαματα. Συμφωνοι, αλλα απ το να μαντευεις τι καποια βασικα ξερει ή δεν ξερει ο συνομιλητης σου, δεν ειμαι καλυτερα να απαντας σε αυτα ακριβως που ρωταει? Ετσι και χρονο κερδιζουμε, και πιο αποτελεσματικος γινεσαι Ηδη εβγαλες λαθος συμπερασμα οταν ειπες "ξερω δεν καταλαβες το 1 που εγραψα"... Δε χρειαζεται να εχεις τετοια προκαταβολικη αγωνια, εαν κατι δε καταλαβω θα στο πω, ετσι κι αλλιως. Εχεις ανακατεψει λιγο την αριθμηση αλλα θα τη ξεδιαλυνουμε: 1.αν η γραμμη σου ειναι στα 11mbpsκαι κατεβαζεις με 1,1MBYTE kai oxi 1,1 mbps τοτεκαι να αυξησεις την εμβελεια δεν θα αυξησεις την ταχυτητα κατεβασματος. το ενα συνδεεται με το αλλο.αν η καρτα σου παιζει ηδη 54 mbps και αυξησεις και αλλο την εμβελεια παλι 54 Mbps θα παιξει αν ομως ειναι στα 10 mbps που λιγο δυσκολο στο ενα μετρο και τις πας την εμβελεια στα 80 μετρα τοτε θα παιξει πιο γρηγορα. Ας μη μπλεκομαστε με τα mbps με κεφαλαιο ή μικρο, στο εξης θα γραφω τη ταχυτητα με αλλο τροπο για μην αποτελει αιτια παρεξηγησης και μας διωχνει απο το θεμα. Τελικα λοιπον μου λες οτι η εμβελεια ΔΕΝ επηρεαζει τη ταχυτητα κατεβασματος. Γιατι χτες ειχες πει οτι μεγαλυτερη εμβελεια=μεγαλυτερη ταχυτητα. Εαν λοιπον κατεβαζω ενα αρχειο με ταχυτητα 1ΜΒ/sec, oτι εμβελεια και να υπαρχει, ειτε 10 μετρα ειτε 100 μετρα, η ταχυτητα αυτη μενει ανεπηρεαστη, σωστα? Σημειωσε οτι μιλαμε ΠΑΝΤΑ και σε καθε περιπτωση για 54ρι ακατεβατο. Αν εχεις κατω απο 54 εξυπακουεται πεσμενη ταχυτητα. Γιαυτο λοιπον μου ειπες οτι θελουμε μεγαλυτερη εμβελεια οταν παρεμβαλλονται τειχοι? για να πιασουμε παλι το 54αρι? 4.απο ελαχιστο εως καθολου. Απο τη στιγμη που θελουμε να μπαινουμε σε αυτο το pc μεσω Remote Desktop Connection ο ορισμος password ειναι δεδομενος και υποχρεωτικος, σωστα? Αυτη η ελαχιστη ως καθολου μειωση που λες αφορα και την ενσυρματη συνδεση? 5.ασταθεια σημαινει δυο πραγματα.ειτε να διακοπει ειτε να πηγαινει γρηγορα μετα αργα μετα γρηγορα μετα αργα και παει λεγοντας. Το να διακοπει το ειπα κι εγω, αλλα το "να πηγαινει γρηγορα μετα αργα μετα γρηγορα μετα αργα" πως το εννοεις? τι να πηγαινει αργα και γρηγορα, ο κερσορας?... Remote Desktop Connection οπως ξερεις σημαινει να μπαινω απ το pc μου στο αλλο pc. Ωστε ο ορισμος στο router για χαμηλη εμβελεια, πχ. 30 μετρα, μπορει να διακοψει τη remote προσβαση ακομα κι αν το pc βρισκεται σε αποσταση 2 μετρων χωρις ενδιαμεσα εμποδια? οχι δεν ειναι υποχρεωτικο.απο καπου δεν θυμαμαι που βγαζεις να μην σου ζηταει pass στους κοινοχρηστους.το ιδιο θεμα ειχε και καποιος αλλος του ζητουσε password κατι εκανε στις επιλογες και εσβησε να του ζηταει κωδικο. Kαλα, το κωδικο το γραφεις μια φορα και απο κει κι επειτα το σωζεις και σταματαει να στο ζηταει, μπαινεις αυτοματα. Αλλο ομως αυτο και αλλο να μην υπαρχει καθολου κωδικος. Εσενα τελικα ποια ειναι η γνωμη, ειναι απαραιτητος ο κωδικος ή οχι οπότε δεν τον οριζεις καθολου?..
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 καλυτερα να ξερω τι ξερεις για να δω πως θα τα γραφω.οκ δεν θα ανυσηχω αφου θα μου γραφεις αμα δεν καταλαβω κατι. αλλο Mbps megabit per second και αλλο mbyte per second. καλυτερη εμβελεια καλυτερη ταχυτητα.αλλα μεχρι ενα οριο παει και αυτο.μετα απο καποιο σημειο δεν εχει νοημα. στο θεμα ιντερνετ αμα το ασυρματο παιξει 24 mbps θα εισαι αρχοντας να το πω απλα ελληνικα. στο wireless an πχ ηθελες να μεταφερεις καποιο αρχειο θα ηθελες να εχεις οσο παει. εσυ μου γραφεις οτι ειπα οτι η εμβελεια ΔΕΝ επηρεαζει τη ταχυτητα κατεβασματος την επηρεαζει μεχρι καποιο σημειο απο αυτο το σημειο δεν την επηρεαζει. Εαν λοιπον κατεβαζω ενα αρχειο με ταχυτητα 1ΜΒ/sec, oτι εμβελεια και να υπαρχει, ειτε 10 μετρα ειτε 100 μετρα, η ταχυτητα αυτη μενει ανεπηρεαστη, σωστα? η απαντηση ειναι .αν το wireless σου παιζει 10 Mbps ναι θα μενει ανεπηρεασστη.αν παιζεις λιγοτερο απο 10 mbps στο wireless επειδη το pc ειναι μακρια απο το ρουτερ τοτε ναι θα το επηρεασει.το λεω χοντρικα χωρις λεπτομερειες. μου γραφεις Σημειωσε οτι μιλαμε ΠΑΝΤΑ και σε καθε περιπτωση για 54ρι ακατεβατο. Αν εχεις κατω απο 54 εξυπακουεται πεσμενη ταχυτητα. Γιαυτο λοιπον μου ειπες οτι θελουμε μεγαλυτερη εμβελεια οταν παρεμβαλλονται τειχοι? για να πιασουμε παλι το 54αρι? 54 σταθερο ομως.οχι να ειναι 54 αρι μετα να πηγαινει στα 10 μετα να πηγαινει στα 6.καλα και αντι για 54 να εισαι 40 Ok θα εισαι. ναι για αυτο μεγαλυτερη εμβελεια για να πιασουμε οσο το δυνατον προς το 54 αρι να μην εισαι πχ στα 2 η στα 11 και να ειναι και σταθερο το 54 mbps οσο γινεται. Απο τη στιγμη που θελουμε να μπαινουμε σε αυτο το pc μεσω Remote Desktop Connection ο ορισμος password ειναι δεδομενος και υποχρεωτικος, σωστα? Αυτη η ελαχιστη ως καθολου μειωση που λες αφορα και την ενσυρματη συνδεση? ο ορισμος password στο remote desktop για να μπεις στο pc ειναι υποχρεωτικος.ο ορισμος password στο ρουτερ για να μπει μπει αλλος στο δικτυο σου και παρει ιντερνετ δεν ειναι υποχρεωτικος.παλι και να σου κλεψει ιντερνετ για να μπει με remote desktop θελει παλι password. Το να διακοπει το ειπα κι εγω, αλλα το "να πηγαινει γρηγορα μετα αργα μετα γρηγορα μετα αργα" πως το εννοεις? τι να πηγαινει αργα και γρηγορα, ο κερσορας?... Remote Desktop Connection οπως ξερεις σημαινει να μπαινω απ το pc μου στο αλλο pc. Ωστε ο ορισμος στο router για χαμηλη εμβελεια, πχ. 30 μετρα, μπορει να διακοψει τη remote προσβαση ακομα κι αν το pc βρισκεται σε αποσταση 2 μετρων χωρις ενδιαμεσα εμποδια? πολλες φορες αν το σημα ειναι οριακο θα δεις οτι την μια θα κλειδωνει πχ 54 mbps με 4 γραμμες σημα και μετα 54 Mbps με 3 γραμμες σημα.εξαρτατε παρεμβολες ατομα να κοινουνται στο χωρο.πορτες να κλεινουν ,αλλα ασυρματα δικτυα απεξω κτλ. δεν θα ειναι ο κερσορας να πηγαινει αργα αλλα η ολη αντιδραση του pc να ειναι αργη.σαν να μην εχεις γρηγορη συνδεση.θα αργει παραπανω το κλικ κτλ. αν το pc ειναι στα 2 μετρα χωρις κανενα τοιχο και εσυ εχεις την εμβελεια στα 30 μετρα θα εισαι οκ.ομως αν μου πεις οτι το εχεις στα 30 μετρα ρυθμισμενο αλλα το pc ειναι στα 2 μετρα πισω απο 2 τοιχους εκει ναι μπορει να σου κανει θεμα.γιατι γενικως στο ασυρματο σου γραφουν στο περιπου 100 μετρα σε οπτικη επαφη.30 μετρα σε κλειστο χωρο. ο κλειστος χωρος ειναι σχετικο.αν εχεις 2 τοιχους οχι στα 30 μετρα αλλα ουτε στα 5 δεν θα παιξει.ενω αν απο την αλλη πλευρα του ρουτερ ειχες ενα δευτερο pc που ηταν στα 30 μετρα αλλα χωρις εμποδια εκει θα επαιζες.το σημα διαχεετε παντου κυκλικα. οτι το ορισες στα 30 σημαινει 30 μετρα σε οπτικη αλλα 30 μειον χ μετρα για καθε τοιχο.το χ εξαρτατε απο τον τοιχο καθε φορα και ολα τα εμποδια.παχος υλικο. poulinos, στις 26 April 2011 - 05:42 AM, έγραψε: οχι δεν ειναι υποχρεωτικο.απο καπου δεν θυμαμαι που βγαζεις να μην σου ζηταει pass στους κοινοχρηστους.το ιδιο θεμα ειχε και καποιος αλλος του ζητουσε password κατι εκανε στις επιλογες και εσβησε να του ζηταει κωδικο. Kαλα, το κωδικο το γραφεις μια φορα και απο κει κι επειτα το σωζεις και σταματαει να στο ζηταει, μπαινεις αυτοματα. Αλλο ομως αυτο και αλλο να μην υπαρχει καθολου κωδικος. Εσενα τελικα ποια ειναι η γνωμη, ειναι απαραιτητος ο κωδικος ή οχι οπότε δεν τον οριζεις καθολου?.. αλλος ο κωδικος στο ασυρματο να μην σου κλεβουν ιντερνετ. αλλος ο κωδικος στο remote desktop για να μην μπει κανεις με remote και αλλος ο κωδικος να μην σου ζηταει password για οταν θες να δεις τα κοινοχρηστα διαμεσω lan
grigoriou Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Με ζοριζεις αρκετα φιλε μου γιατι δεν χρησιμοποιεις quotes, ανακατωμενα τα μυνηματα σου με τα δικα και με κακη στιξη, πως θα βγαλουμε ακρη??... Τελοσπαντων θα κανω μια προσπαθεια. Καταρχην να σημειωσω: - αλλο Mbps megabit per second και αλλο mbyte per second. - ο ορισμος password στο remote desktop για να μπεις στο pc ειναι υποχρεωτικος.ο ορισμος password στο ρουτερ για να μπει μπει αλλος στο δικτυο σου και παρει ιντερνετ δεν ειναι υποχρεωτικος.παλι και να σου κλεψει ιντερνετ για να μπει με remote desktop θελει παλι password. - αλλος ο κωδικος στο ασυρματο να μην σου κλεβουν ιντερνετ. αλλος ο κωδικος στο remote desktop για να μην μπει κανεις με remote και αλλος ο κωδικος να μην σου ζηταει password για οταν θες να δεις τα κοινοχρηστα διαμεσω lan Ολα αυτα τα γνωριζω γιατι ασχολουμε χρονια, καποια τα εχω ηδη γραψει. Προσεξε ομως για να το πουμε καθαρα, ο κωδικος του remote με τον κωδικο για τους κοινοχρηστους φακελους ειναι ιδιος. Εαν εχεις ενα pc σε οικιακο δικτυο και επιχειρησεις να ανοιξεις εναν κοινοχρηστο φακελο θα σου ζητησει τον user και το password, τα ιδια δηλαδη που σου ζηταει και για το Remote Desktop Connection. Tα στοιχεια αυτα ειναι τα στοιχεια που ουτως ή αλλως εισαγει ο admin του συγκεκριμενου pc οταν το ανοιγει. Επι της ουσιας τωρα καλυτερη εμβελεια καλυτερη ταχυτητα.αλλα μεχρι ενα οριο παει και αυτο.μετα απο καποιο σημειο δεν εχει νοημα. στο θεμα ιντερνετ αμα το ασυρματο παιξει 24 mbps θα εισαι αρχοντας να το πω απλα ελληνικα. στο wireless an πχ ηθελες να μεταφερεις καποιο αρχειο θα ηθελες να εχεις οσο παει. εσυ μου γραφεις οτι ειπα οτι η εμβελεια ΔΕΝ επηρεαζει τη ταχυτητα κατεβασματος την επηρεαζει μεχρι καποιο σημειο απο αυτο το σημειο δεν την επηρεαζει. To oτι υπαρχει maximum ανωτερο οριο ειναι δεδομενο, δεν μιλαμε γιαυτο. Το "καποιο σημειο" αυτο ακριβως ειναι που θελουμε να εξετασουμε. Εαν λοιπον κατεβαζω ενα αρχειο με ταχυτητα 1ΜΒ/sec, oτι εμβελεια και να υπαρχει, ειτε 10 μετρα ειτε 100 μετρα, η ταχυτητα αυτη μενει ανεπηρεαστη, σωστα? η απαντηση ειναι .αν το wireless σου παιζει 10 Mbps ναι θα μενει ανεπηρεασστη.αν παιζεις λιγοτερο απο 10 mbps στο wireless επειδη το pc ειναι μακρια απο το ρουτερ Το wireless ειπαμε να το θεωρεις 54ρι ακατεβατο, δηλαδη οτι λειτουργει στο maximum του. Συνεπως να θεωρησω οτι η απαντηση σου ειναι "ναι"? Απο τη στιγμη που θελουμε να μπαινουμε σε αυτο το pc μεσω Remote Desktop Connection ο ορισμος password ειναι δεδομενος και υποχρεωτικος, σωστα? Αυτη η ελαχιστη ως καθολου μειωση που λες αφορα και την ενσυρματη συνδεση? ο ορισμος password στο remote desktop για να μπεις στο pc ειναι υποχρεωτικος.ο ορισμος password στο ρουτερ για να μπει μπει αλλος στο δικτυο σου και παρει ιντερνετ δεν ειναι υποχρεωτικος.παλι και να σου κλεψει ιντερνετ για να μπει με remote desktop θελει παλι password. Oπως σου ειπα και στην εισαγωγη, αυτα ειναι γνωστα πραγματα σε μενα. Επαναλαμβανω λοιπον το ερωτημα: "Αυτη η ελαχιστη ως καθολου μειωση που λες αφορα και την ενσυρματη συνδεση?" δεν θα ειναι ο κερσορας να πηγαινει αργα αλλα η ολη αντιδραση του pc να ειναι αργη.σαν να μην εχεις γρηγορη συνδεση.θα αργει παραπανω το κλικ κτλ. αν το pc ειναι στα 2 μετρα χωρις κανενα τοιχο και εσυ εχεις την εμβελεια στα 30 μετρα θα εισαι οκ.ομως αν μου πεις οτι το εχεις στα 30 μετρα ρυθμισμενο αλλα το pc ειναι στα 2 μετρα πισω απο 2 τοιχους εκει ναι μπορει να σου κανει θεμα.γιατι γενικως στο ασυρματο σου γραφουν στο περιπου 100 μετρα σε οπτικη επαφη.30 μετρα σε κλειστο χωρο. ο κλειστος χωρος ειναι σχετικο.αν εχεις 2 τοιχους οχι στα 30 μετρα αλλα ουτε στα 5 δεν θα παιξει.ενω αν απο την αλλη πλευρα του ρουτερ ειχες ενα δευτερο pc που ηταν στα 30 μετρα αλλα χωρις εμποδια εκει θα επαιζες.το σημα διαχεετε παντου κυκλικα. οτι το ορισες στα 30 σημαινει 30 μετρα σε οπτικη αλλα 30 μειον χ μετρα για καθε τοιχο.το χ εξαρτατε απο τον τοιχο καθε φορα και ολα τα εμποδια.παχος υλικο. Eπειδη οπως ειπα η αποσταση μου ειναι 2 μετρα χωρις εμποδια, αρα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαι ok και στη χαμηλοτερη δυνατη εμβελεια, οπότε δεν υπαρχει λογος να την εχω αυξημενη?
incompatible Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Φιλε μου, μετα απο τελεία ο κοσμος γραφει με κεφαλαιο γραμμα. Ειπες οτι θα εκανες παραγραφους αλλα δεν. 32000 μυνηματα και γραφεις παντα ετσι? σορυ, αλλα θυμιζεις αναπηρο Τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι κανω συγκεκριμενα ερωτηματα αλλα δεν απαντας σε αυτα. Βεβαιως και υπαρχει απαντηση με μια γραμμη σε απλο ερωτημα. Ξαναλεω λοιπον 1) Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας? 2) Αν ανεβασω/κατεβασω την εμβελεια απ τα 50 στα 100μετρα/απ τα 100 στα 50μετρα, τοτε θα εχω πιο ισχυρο/αδυναμο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους? 3) Ισχυροτερο σημα=μεγαλυτερη ταχυτητα? 4) Το κλειδωμα επηρεαζει εκτος απ το τοπικο, και το παγκοσμιο ιντερνετ? 5) Χαμηλη εμβελεια(πχ. 30 μετρα) μπορει να κανει το remote desktop connection(αποσταση 2 μετρα) ασταθες? 1) ναι.... διοτι κανεις δεν μπορει να κρινει αν υπαρχει λογος ασφαλειας. Και 1 χιλ. μακρια να εισαι..... εγω θα μπω. 2) ναι 3) ναι 4) Δεν υπαρχει ορολογια για τοπικο και πακγοσμιο internet. Διευκρινησε τι εννοεις. Με κλειδωμα ειδικα wpa2 πεφτει λιγο η ταχυτητα σου στο end connection. 5) οχι αυτο εξαρταται απο αλλους λογους. Αυτα και τελος, μη περιμενεις αλλο ποστ. Του χρονου ισως το δευτερο........
grigoriou Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος 1) ναι.... διοτι κανεις δεν μπορει να κρινει αν υπαρχει λογος ασφαλειας. Και 1 χιλ. μακρια να εισαι..... εγω θα μπω. 2) ναι 3) ναι 4) Δεν υπαρχει ορολογια για τοπικο και πακγοσμιο internet. Διευκρινησε τι εννοεις. Με κλειδωμα ειδικα wpa2 πεφτει λιγο η ταχυτητα σου στο end connection. 5) οχι αυτο εξαρταται απο αλλους λογους. 1) Δε με καταλαβες, οχι ενα χιλιομετρο... ενα μετρο Πως θα μπεις αν δεν υπαρχει σημα? 2) Το "ναι" σε ποια φραση παει? αν προσεξες εχω βαλει το "/"... 3) Ακομα κι αν δεν υπαρχουν εμποδια? Δηλαδη αν μειωσουμε την εμβελεια θα πεσει η ταχυτητα μας? πόσο? 4) Παγκοσμιο ιντερνετ ειναι αυτο με το οποιο μπαινεις στο insomnia.gr ή στο google.com Toπικο ειναι το οικιακο μας δικτυο. Πεφτει λες η ταχυτητα ποια ακριβως? του παγκοσμιου ιντερετ? ή της ασυρματης μεταφορας αρχειων απ το ενα pc του οικιακου δικτυου στο αλλο? 5) Αρα λες οτι η εμβελεια δεν επηρεαζει σε τιποτα τo Remote Desktop Connection.
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Οτι και να κανεις, αν εσυ εισαι μεσα στο σπιτι με εσωτερικη κεραια, και ο αλλος απεναντι εχει καμμια 24αρα κετευθυντικη, οπως θα πιανεις εσυ μεσα στο σπιτι με το λαπτοπ, ετσι θα πιανει κι ο αλλος απο απεναντι. Κατσε εσυ και κανε χιλια σεναρια για το πως θα κατεβασεις στα 50, στα 20 η στα 5 μετρα το σημα (λες και το σημα ειναι βουτυρο και θα το κοψεις ακριβως εκει που θες).
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 δεν βαζω για να το κανω πιο δυσκολα για σενα που παραπονιεσαι.ολοι βγαζουν εκτος απο σενα.χεχε. ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ QUOTES Προσεξε ομως για να το πουμε καθαρα, ο κωδικος του remote με τον κωδικο για τους κοινοχρηστους φακελους ειναι ιδιος. ναι αλλα μπορεις να τον βγαλεις τον κωδικο απο τους κοινοχρηστους οσο ξερω και να τον αφησεις στο remote για αυτο ειπα οτι κατα καποιο τροπο ειναι διαφορετικος.στο remote desktop οριζεις χρηστες που θες να μπουν και μπορει να εχεις 2 χρηστες. οταν μπαινεις απο το δικτυο για τα κοινοχρηστα λογικα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα απο τα 2 account.τωρα ναι αν εχεις ενα account θα ειναι το ιδιο. ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΣ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ QUOTES To oτι υπαρχει maximum ανωτερο οριο ειναι δεδομενο, δεν μιλαμε γιαυτο. Το "καποιο σημειο" αυτο ακριβως ειναι που θελουμε να εξετασουμε για το maxImum οριο δεν μπορεις να το ξερεις ακριβως.θεωρητικα παντα θα πρεπει το wireless σου να παιζει την ιδια ταχυτητα που παιζει η συνδεση σου.αν συγχρονιζεις στα 16 mbps θεωρητικα θα πρεπει η συνδεση pc και ρουτερ να ειναι στα 16mbps.λεω θεωρητικα γιατι λιγο σκαμπανεβασμα να κανει λιγο παρασιτο να το πω απο αλλα ρουτερ λιγο το ενα λιγο το αλλο θα σου μειωνει την ταχυτητα.η μονη δοκιμη ειναι να κατεβαζεις συνεχεια στο full και να δεις αν πιανεις αυτα που λεει η συνδεση σου και να δωσεις λιγο παραπανω εμβελεια απο αυτο. αλλα θα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι μπορεις να κατεβασεις full να μην σουρνεται ο provider σου η το site Κτλ. μου γραψες. Το wireless ειπαμε να το θεωρεις 54ρι ακατεβατο, δηλαδη οτι λειτουργει στο maximum του. Συνεπως να θεωρησω οτι η απαντηση σου ειναι "ναι"? ναι αν εχεις 54 mbps και στα 10 μετρα αλλα και στα 100 ναι θα κατεβαζεις full. πχ εμβελεια 100 τις 100 αν δηλαδη στα 10 μετρα εισαι 54 στα 100 μετρα εισαι 54 και στα 120 εισαι 54 ναι θα κατεβαζεις full πχ εμβελεια 80 τις 100 αν δηλαδη στα 10 μετρα εισαι 54 στα 100 μετρα εισαι 54 και στα 120 εισαι 40 αλλα εσυ εχεις το Pc στα 100 μετρα τοτε εισαι οκ. αν ομως εμβελεια 50 τις 100 στα 10 μετρα 54 στα 100 που πχ θα ειναι το Pc σου εχεις 11 Mbps δεν θα εισαι οκ. μου γραψες Oπως σου ειπα και στην εισαγωγη, αυτα ειναι γνωστα πραγματα σε μενα. Επαναλαμβανω λοιπον το ερωτημα: "Αυτη η ελαχιστη ως καθολου μειωση που λες αφορα και την ενσυρματη συνδεση?" οχι .αμα κλειδωσεις το ασυρματο θα χασεις απο ελαχιστο εως τιποτα αυτο δεν θα επηρεασει το ενσυρματο ουτε στο 1 τις 100 αφου δεν αλλαζει τιποτα στο ενσυρματο. μου γραφεις Eπειδη οπως ειπα η αποσταση μου ειναι 2 μετρα χωρις εμποδια, αρα το συμπερασμα ειναι οτι ειμαι ok και στη χαμηλοτερη δυνατη εμβελεια, οπότε δεν υπαρχει λογος να την εχω αυξημενη? ναι αν εισαι 54 mbps ναι θα εισαι μια χαρα και στην μικροτερη εμβελεια.προσεξε απλα το 54 mbps να ειναι σταθερο μην το χαμηλωσεις τοσο πολυ και το 54 μενει για 2 seconds και μετα πεφτει στο 11. αν σε αφηνει να το χαμηλωσεις τοσο πολυ βεβεαια.εχωδει απο 100 Mw μεχρι 40 να πεφτει. γραφεις. επισης Φιλε μου, μετα απο τελεία ο κοσμος γραφει με κεφαλαιο γραμμα. Ειπες οτι θα εκανες παραγραφους αλλα δεν. 32000 μυνηματα και γραφεις παντα ετσι? σορυ, αλλα θυμιζεις αναπηρο Τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι κανω συγκεκριμενα ερωτηματα αλλα δεν απαντας σε αυτα. Βεβαιως και υπαρχει απαντηση με μια γραμμη σε απλο ερωτημα. Ξαναλεω λοιπον 1) Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας? 2) Αν ανεβασω/κατεβασω την εμβελεια απ τα 50 στα 100μετρα/απ τα 100 στα 50μετρα, τοτε θα εχω πιο ισχυρο/αδυναμο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους? 3) Ισχυροτερο σημα=μεγαλυτερη ταχυτητα? 4) Το κλειδωμα επηρεαζει εκτος απ το τοπικο, και το παγκοσμιο ιντερνετ? 5) Χαμηλη εμβελεια(πχ. 30 μετρα) μπορει να κανει το remote desktop connection(αποσταση 2 μετρα) ασταθες? 1.οπως σου ειπαν κλειδωσε το.ο αλλος μπορει να ερθει εξω απο το σπιτι σου.2. 2.ναι οπως ειπε ο φιλος 3.ναι οπως ειπε και ο αποπανω 4.υπαρχει τοπικο δικτυο μεταφορα αρχειων κτλ και ιντερνετ.στο πρωτο αν το σημα πεσει κατω απο 54 θα δεις διαφορα απευθειας ενω στο δευτερο επειδη το ιντερνετ ειναι πιο αργο θα πρεπει να πεσει κατω απο καποιο οριο για να δεις διαφορα. 5.στα 2 μετρα δεν μπορει να το κανει ασταθες εκτος αν το βαλεις το σημα στα 10 Mw που τοτε δεν σημαινει 30 μετρα αλλα σημαινει πχ 2 μετρα. και επισης εσυ μπορει να το ορισεις στα 30 μετρα και να εχεις το Pc στα 10 και να εισαι με 54.και να εχεις ενα γειτονα να εχει βαλει ενα watt ενισχυτη στο δικο του και να σε σκισει.λεμε τωρα. απαντας 1) Δε με καταλαβες, οχι ενα χιλιομετρο... ενα μετρο Πως θα μπεις αν δεν υπαρχει σημα? 2) Το "ναι" σε ποια φραση παει? αν προσεξες εχω βαλει το "/"... 3) Ακομα κι αν δεν υπαρχουν εμποδια? Δηλαδη αν μειωσουμε την εμβελεια θα πεσει η ταχυτητα μας? πόσο? 4) Παγκοσμιο ιντερνετ ειναι αυτο με το οποιο μπαινεις στο insomnia.gr ή στο google.com Toπικο ειναι το οικιακο μας δικτυο. Πεφτει λες η ταχυτητα ποια ακριβως? του παγκοσμιου ιντερετ? ή της ασυρματης μεταφορας αρχειων απ το ενα pc του οικιακου δικτυου στο αλλο? 5) Αρα λες οτι η εμβελεια δεν επηρεαζει σε τιποτα τo Remote Desktop Connection. 1.σου γραψα και σου γραψε και ο αλλος. 2.αν ανεβασεις εμβελεια η να το πω το power output ναι θα παιζει καλυτερα στα 7 μετρα με 2 τοιχους οσο κατεβαζεις θα παιζει χειροτερα.και αυτο με καποια ορια.αν το πας απο 100 τις 100 στο 90 ειναι μικρη διαφορα. 3.οσο λιγοτερα εμποδια τοσο πιο καλο σημα.παραπανω απο 54 mbps δεν παει ετσι και αλλιως. 4.απαντησα πιο πανω 5.στα 2 μετρα οχι δεν θα στο επηρεασει.αν ειναι στα 10 και το wireless παιζει στα 11 mbps αντιγια 54 ναι το επηρεαζει.
lexmark Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 @poulinos Χαρά στην υπομονή σου!!! Σοβαρά όμως!!!! Αν κατέβεις προς Ηράκλειο μεριά κάνε μου χαμπάρι να κεράσω ρακές!
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 @poulinos Χαρά στην υπομονή σου!!! Σοβαρά όμως!!!! Αν κατέβεις προς Ηράκλειο μεριά κάνε μου χαμπάρι να κεράσω ρακές! αν κατεβω θα σου στειλω με εναν ορο.οχι ρακιες.δεν πινω αλκοολ.δεν μαρεσει.ξερω σε ξενερωσα.χαχα.αλλα ενα καφεδακι ευχαριστως.
grigoriou Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οτι και να κανεις, αν εσυ εισαι μεσα στο σπιτι με εσωτερικη κεραια, και ο αλλος απεναντι εχει καμμια 24αρα κετευθυντικη, οπως θα πιανεις εσυ μεσα στο σπιτι με το λαπτοπ, ετσι θα πιανει κι ο αλλος απο απεναντι. Κατσε εσυ και κανε χιλια σεναρια για το πως θα κατεβασεις στα 50, στα 20 η στα 5 μετρα το σημα (λες και το σημα ειναι βουτυρο και θα το κοψεις ακριβως εκει που θες). Δεν εχεις καταλαβει σχεδον τιποτα απ αυτα που λεμε, οποτε λογικο ειναι να λες τετοιες μπουρδες. Αν θες να βοηθησεις δεν εχεις παρα να απαντησεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε οτι ρωταω. ναι αλλα μπορεις να τον βγαλεις τον κωδικο απο τους κοινοχρηστους οσο ξερω και να τον αφησεις στο remote για αυτο ειπα οτι κατα καποιο τροπο ειναι διαφορετικος.στο remote desktop οριζεις χρηστες που θες να μπουν και μπορει να εχεις 2 χρηστες. οταν μπαινεις απο το δικτυο για τα κοινοχρηστα λογικα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα απο τα 2 account.τωρα ναι αν εχεις ενα account θα ειναι το ιδιο. Mα κι εγω το ειπα αυτο. Στη πραγματικοτητα δεν τον βγαζεις, τον κανεις save για να μη σε ρωταει συνεχως και μπαινεις στους shared αυτοματως. Αρα δεν ειναι διαφορετικος, ειναι ο ιδιος με του remote. Και δε βγαινει, παραμενει αλλα στη μνημη ναι αν εχεις 54 mbps και στα 10 μετρα αλλα και στα 100 ναι θα κατεβαζεις full. πχ εμβελεια 100 τις 100 αν δηλαδη στα 10 μετρα εισαι 54 στα 100 μετρα εισαι 54 και στα 120 εισαι 54 ναι θα κατεβαζεις full πχ εμβελεια 80 τις 100 αν δηλαδη στα 10 μετρα εισαι 54 στα 100 μετρα εισαι 54 και στα 120 εισαι 40 αλλα εσυ εχεις το Pc στα 100 μετρα τοτε εισαι οκ. Συνεπως το τελικο και σωστο συμπερασμα ειναι οτι η εμβελεια δεν επηρεαζει σε τιποτα τη download ταχυτητα(παρα μόνο αν πεσεις απο το 54). Η ταχυτητα μεταφορας αρχειων απο το ενα pc στο αλλο, να υποθεσω οτι επισης δεν επηρεαζεται απο την εμβελεια? 1) Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας? 2) Αν ανεβασω/κατεβασω την εμβελεια απ τα 50 στα 100μετρα/απ τα 100 στα 50μετρα, τοτε θα εχω πιο ισχυρο/αδυναμο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους? 3) Ισχυροτερο σημα=μεγαλυτερη ταχυτητα? 4) Το κλειδωμα επηρεαζει εκτος απ το τοπικο, και το παγκοσμιο ιντερνετ? 5) Χαμηλη εμβελεια(πχ. 30 μετρα) μπορει να κανει το remote desktop connection(αποσταση 2 μετρα) ασταθες? 1.οπως σου ειπαν κλειδωσε το.ο αλλος μπορει να ερθει εξω απο το σπιτι σου. 2.ναι οπως ειπε ο φιλος. 3.ναι οπως ειπε και ο αποπανω 4.υπαρχει τοπικο δικτυο μεταφορα αρχειων κτλ και ιντερνετ.στο πρωτο αν το σημα πεσει κατω απο 54 θα δεις διαφορα απευθειας ενω στο δευτερο επειδη το ιντερνετ ειναι πιο αργο θα πρεπει να πεσει κατω απο καποιο οριο για να δεις διαφορα. 5.στα 2 μετρα δεν μπορει να το κανει ασταθες εκτος αν το βαλεις το σημα στα 10 Mw που τοτε δεν σημαινει 30 μετρα αλλα σημαινει πχ 2 μετρα. και επισης εσυ μπορει να το ορισεις στα 30 μετρα και να εχεις το Pc στα 10 και να εισαι με 54.και να εχεις ενα γειτονα να εχει βαλει ενα watt ενισχυτη στο δικο του και να σε σκισει.λεμε τωρα. Αυτο το ερωτηματολγιο ηταν παλιο, πως το θυμηθηκες τωρα? 1. Καλο ειναι να αποφευγεις "τι μου ειπαν", εσυ τι λες. 2. Ασε τι λεει ο φιλος. Η προταση μου ειχε "/"... συνεπως που παει το "ναι"? 3. Μην ασχολησε με τον οποιον "απο πανω". Τωρα δα δε καταληξαμε οτι το σημα(εμβελεια) δεν επηρεαζει? Τι "ναι" μου λες? 4. Ειπαμε να θεωρεις δεδομενο το 54ρι ακατεβατο 5. Μπορεις να αφησεις τα σεναρια με το γειτονα και να μεινεις στο θεμα? Τι σχεση εχει ο γειτονας με το remote desktop connection? 1) Δε με καταλαβες, οχι ενα χιλιομετρο... ενα μετρο Πως θα μπεις αν δεν υπαρχει σημα? 2) Το "ναι" σε ποια φραση παει? αν προσεξες εχω βαλει το "/"... 3) Ακομα κι αν δεν υπαρχουν εμποδια? Δηλαδη αν μειωσουμε την εμβελεια θα πεσει η ταχυτητα μας? πόσο? 4) Παγκοσμιο ιντερνετ ειναι αυτο με το οποιο μπαινεις στο insomnia.gr ή στο google.com Toπικο ειναι το οικιακο μας δικτυο. Πεφτει λες η ταχυτητα ποια ακριβως? του παγκοσμιου ιντερετ? ή της ασυρματης μεταφορας αρχειων απ το ενα pc του οικιακου δικτυου στο αλλο? 5) Αρα λες οτι η εμβελεια δεν επηρεαζει σε τιποτα τo Remote Desktop Connection. 1.σου γραψα και σου γραψε και ο αλλος. 2.αν ανεβασεις εμβελεια η να το πω το power output ναι θα παιζει καλυτερα στα 7 μετρα με 2 τοιχους οσο κατεβαζεις θα παιζει χειροτερα.και αυτο με καποια ορια.αν το πας απο 100 τις 100 στο 90 ειναι μικρη διαφορα. 3.οσο λιγοτερα εμποδια τοσο πιο καλο σημα.παραπανω απο 54 mbps δεν παει ετσι και αλλιως. 4.απαντησα πιο πανω 5.στα 2 μετρα οχι δεν θα στο επηρεασει.αν ειναι στα 10 και το wireless παιζει στα 11 mbps αντιγια 54 ναι το επηρεαζει. Αν και αυτο το ερωτηματολογιο δεν απευθυνοταν σε σενα, 1. Ασε τι εγραψε ο αλλος. Απ τον αλλο περιμενω ακομα την απαντηση του 2. Πριν δεν ειπες "ναι αν εχεις 54 mbps και στα 10 μετρα αλλα και στα 100 ναι θα κατεβαζεις full"? 3. Αλλο λεμε, αν δεν υπαρχουν καθολου εμποδια παλι ισχυει οτι "Ισχυροτερο σημα=μεγαλυτερη ταχυτητα"? 4. Η ερωτηση ηταν "Πεφτει λες η ταχυτητα ποια ακριβως, του παγκοσμιου ιντερνετ ή της ασυρματης μεταφορας αρχειων απ το ενα pc του οικιακου δικτυου στο αλλο?" και φοβαμαι οτι δεν εχει απαντηθει ως τωρα 5. Επανειλήμμενα σου ζητησα να θεωρεις οτι εχουμε 54ρι ακατεβατο. Μην βαζεις συνεχως στη μεση αυτον το παραγοντα, ειναι δεδομενος. Για αλλους παραγοντες ψαχνουμε.
pournaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δεν εχεις καταλαβει σχεδον τιποτα απ αυτα που λεμε, οποτε λογικο ειναι να λες τετοιες μπουρδες. Αν θες να βοηθησεις δεν εχεις παρα να απαντησεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε οτι ρωταω. Πολυ συγκεκριμενα σου απαντησα στο πρωτο σου μηνυμα, το αν εκανες εσυ αλλες χιλιες ερωτησεις μεσα στις υπολοιπες σελιδες, κατσε και κουβεντιασε τες με αυτους στους οποιους τις εκανες. Ρωτησες αν βαλεις επιλογη για μικρη ακτινα του wireless ωστε να καλυπτει μονο το σπιτι σου ωστε να μην βαλεις καποιο κωδικο, διοτι θεωρεις οτι ο κωδικος μειωνει την ταχυτητα. Η απαντηση μου ηταν οτι αν εσυ βαλεις τοση ισχυ ωστε να πιανεις σε ολα τα σημεια του σπιτιου με μια κεραια εσωτερικη σαν αυτη που εχει το λαπτοπ, τοτε πολυ ανετα ενας απο το απεναντι σπιτι, με μια εξωτερικη κεραια κατευθυντικη μπορει να πιανει και αυτος. Επισης σου απαντησα οτι το σημα δεν ειναι ευκολο να το κοψεις οπου γουσταρεις, λες θελω ακτινα 10 μετρα και να εχεις 10. Κατ' αρχην γιατι στην ακτινα των 10 (αν οντως τα καταφερεις, στα 2-3 τελευταια μετρα θα εχεις ελαχιστη ισχυ, και κατα δευτερον μπορει εσυ να του ζητας 10 μετρα αλλα αυτο να εκπεμπει στα 20, ειτε γιατι υπαρχει υπερταση, ειτε γιατι εχεις αλλαγες στην ατμοσφαιρα, ειτε γιατι παιζει μεγαλη διαφορα στην υγρασια και παρα πολλα αλλα. Οποτε μπορει εσυ να νομιζεις οτι εχεις σημα μεχρι την ακρη του σπιτιου σου, ενω στην πραγματικοτητα να φτανει το σημα και 10 μετρα εψω απο τον τοιχο. Οκ λοιπον, σου απαντησα, η συνεχιζω να λεω μπουρδες στις πανεξυπνες ερωτησεις που κανεις;
grigoriou Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αφου θεωρεις οτι ειναι πανεξυπνες σε εισαγωγικα γιατι ασχολησε? Οταν κανω συγκεκριμενες πρακτικες ερωτησεις που αφορουν τη καθημερινοτητα μας κι εσυ μου μιλας για το γειτονα ή οτι "κανω χιλια σεναρια για το πως θα κατεβασω στα 50, στα 20 η στα 5 μετρα το σημα (λες και το σημα ειναι βουτυρο)" δε δικαιουμε να πω οτι μπουρδολογεις? Ρωτησες αν βαλεις επιλογη για μικρη ακτινα του wireless ωστε να καλυπτει μονο το σπιτι σου ωστε να μην βαλεις καποιο κωδικο, διοτι θεωρεις οτι ο κωδικος μειωνει την ταχυτητα. Oxι δεν ειπα οτι θεωρω αυτο, ρωτησα να μαθω τι ισχυει. Η απαντηση μου ηταν οτι αν εσυ βαλεις τοση ισχυ ωστε να πιανεις σε ολα τα σημεια του σπιτιου με μια κεραια εσωτερικη σαν αυτη που εχει το λαπτοπ, τοτε πολυ ανετα ενας απο το απεναντι σπιτι, με μια εξωτερικη κεραια κατευθυντικη μπορει να πιανει και αυτος. Nαι αλλα κι εγω μετα ζητησα να μην ασχολησε με τους γειτονες, αυτος ο παραγων ειναι γνωστος και δεδομενος. Επισης σου απαντησα οτι το σημα δεν ειναι ευκολο να το κοψεις οπου γουσταρεις, λες θελω ακτινα 10 μετρα και να εχεις 10. Κατ' αρχην γιατι στην ακτινα των 10 (αν οντως τα καταφερεις, στα 2-3 τελευταια μετρα θα εχεις ελαχιστη ισχυ, και κατα δευτερον μπορει εσυ να του ζητας 10 μετρα αλλα αυτο να εκπεμπει στα 20, ειτε γιατι υπαρχει υπερταση, ειτε γιατι εχεις αλλαγες στην ατμοσφαιρα, ειτε γιατι παιζει μεγαλη διαφορα στην υγρασια και παρα πολλα αλλα. Οποτε μπορει εσυ να νομιζεις οτι εχεις σημα μεχρι την ακρη του σπιτιου σου, ενω στην πραγματικοτητα να φτανει το σημα και 10 μετρα εψω απο τον τοιχο. Μη κολλας σε αυτα τα νουμερα, ειναι τυχαια παραδειγματα. Την ουσια θελουμε να πιασουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.