Προς το περιεχόμενο

Μικρή ή μεγάλη εμβέλεια?

grigoriou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει η εμβελεια ειναι ορισμενη στα 50 μετρα.αν απο την μια η εμβελεια επειδη δεν υπαρχει τοιχος ειναι πχ 50 μετρα

απο την αλλη που υπαρχει τοιχος θα ειναι πχ 20 μετρα.

το 50 μετρα θα ειχε νοημα σε ευθεια χωρις εμποδια

αν πεσει στα 35 και αυξησεις την εμβελεια στο 100 τις 100 ναι θα παει 54 mbps.

το 35 ειναι αποδεκτο οποτε θα εισαι οκ.αν ομως το ασυρματο πεσει στα 11 mbps η 6 mbps τοτε ναι θα σου επηρεασει και το Remote dektop

gia τα νουμερα ειναι λιγο θεωρητικα.

πχ με το δικο μου Laptop ειχα παει καπου και με καλωδιο κατεβαζα 1100 Kilobytes/sec./με ασυρματο κατεβασα κοντα στα 1010.μικρη διαφορα σε τοσο μεγαλο νουμερο

στο διπλα λαπτοπ με καλωδιο 1100 Kilobytes me ασυρματο 500-600.τι περασα drivers τι αλλαξα καναλι εκει κολλημενο στα 500

οποτε πρεπει να κανεις δοκιμη να ανεβαζεις και κατεβαζεις αρχεια απο καποιον ftp για να δεις πως επηρεαζει καθε φορα.δεν υπαρχει κατι δεδομενο.μπορει

να αλλαξεις και απλα ενα καναλι και να παιξει καλυτερα.

και με το κλειδωμα δεν νομιζω να χασεις παραπανω απο 50 Kilobytes και αμα.τωρα εσυ που το θες για Remote desktop

για μενα κλειδωσε το.τα 10-20-30-40 kilobytes που θα δεις διαφορα ειναι μικρο νουμερο.αν ειναι να χασεις θα χασεις

λογω wireless οχι λογω κλειδωματος.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι λιγο δυσνοητοτο post σου, υπαρχει προβλημα με τη στιξη και τις παραγραφους:/

δεν υπαρχει η εμβελεια ειναι ορισμενη στα 50 μετρα.αν απο την μια η εμβελεια επειδη δεν υπαρχει τοιχος ειναι πχ 50 μετρα

απο την αλλη που υπαρχει τοιχος θα ειναι πχ 20 μετρα.

το 50 μετρα θα ειχε νοημα σε ευθεια χωρις εμποδια

Oταν λεμε πχ. εμβελεια 50 μετρα, εννοουμε εμβελεια 50 μετρα:)

Ειτε με τοιχους ειτε χωρις, η αποσταση ειναι ιδια... φυσικα.

αν πεσει στα 35 και αυξησεις την εμβελεια στο 100 τις 100 ναι θα παει 54 mbps.

Συνεπως οσο μεγαλυτερη η εμβελεια τοσο ισχυροτερο το σημα, μαλιστα, αυτο ηθελα να μαθω.

Και ισχυρο σημα σημαινει μεγαλυτερη ταχυτητα?

το 35 ειναι αποδεκτο οποτε θα εισαι οκ.αν ομως το ασυρματο πεσει στα 11 mbps η 6 mbps τοτε ναι θα σου επηρεασει και το Remote dektop

gia τα νουμερα ειναι λιγο θεωρητικα.

Ναι, θεωρητικα νουμερα βαζουμε για να βγαλουμε μια ακρη.

Δε συζηταμε για 11 ή για 6 με αριστα το 54.

Θα επηρεασει το Remote desktop, εννοεις οτι θα χαθει η συνδεση?

πχ με το δικο μου Laptop ειχα παει καπου και με καλωδιο κατεβαζα 1100 Kilobytes/sec./με ασυρματο κατεβασα κοντα στα 1010.μικρη διαφορα σε τοσο μεγαλο νουμερο........

Mαλιστα, αρα στο wireless ειχες μια πτωση 10%. Εγω παντως δεν εχω συναντησει πτωση.

και με το κλειδωμα δεν νομιζω να χασεις παραπανω απο 50 Kilobytes και αμα.τωρα εσυ που το θες για Remote desktop

για μενα κλειδωσε το.τα 10-20-30-40 kilobytes που θα δεις διαφορα ειναι μικρο νουμερο.αν ειναι να χασεις θα χασεις

λογω wireless οχι λογω κλειδωματος.

Για το εσωτερικο ιντερνετ μιλας ή για το παγκοσμιο?

Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας?

Δημοσ.

Συμφωνοι, πεστο οπως θες αρκει να απαντησεις στα θεματα.

Πολλοι ασχοληστε βλεπω με χακιες και περισπουδαστους ορους αλλα δειχνετε να αγνοητε τα βασικα.

Δημοσ.

Πολλοι ασχοληστε βλεπω με χακιες και περισπουδαστους ορους αλλα δειχνετε να αγνοητε τα βασικα.

Έκατσα και σου απάντησα σε προηγούμενο post και προσπάθησα να βοηθήσω και το μόνο που ήξερες ήταν να απαντήσεις ειρωνικά οτι όλα αυτά που είπα είναι off topic.

Αντί λοιπόν να ειρωνεύεσαι οτι αγνοούμε τα βασικά και οτι χρησιμοποιούμε περισπούδαστους όρους , κοίτα να μιλάς και εσύ πιο σωστά.Δεν φτάνει που ασχολούμαστε μαζί σου να σε βοηθήσουμε τα ακούμε και από πάνω.

Απότι βλέπω οι είρωνες του forum αυξάνονται μέρα με τη μέρα ανησυχητικά

Δημοσ.

Η ερώτησή σου έχει απαντηθεί από την 1η σελίδα και οι επόμενες 3 είναι εντελώς άχρηστες. Αν κάτσεις να το προσέξεις, πάνω κάτω, όλοι τα ίδια σου είπαμε στην ουσία. Ότι θα παίξεις σε αυτά που θες. Από εκεί και πέρα κάνε το και άσε μας εμάς στην ησυχία μας να θυμηθούμε αυτά που αγνοήσαμε με σένα.

@αραχνίτσα

+1000

Δημοσ.

Ειναι λιγο δυσνοητοτο post σου, υπαρχει προβλημα με τη στιξη και τις παραγραφους:/

Oταν λεμε πχ. εμβελεια 50 μετρα, εννοουμε εμβελεια 50 μετρα:)

Ειτε με τοιχους ειτε χωρις, η αποσταση ειναι ιδια... φυσικα.

Συνεπως οσο μεγαλυτερη η εμβελεια τοσο ισχυροτερο το σημα, μαλιστα, αυτο ηθελα να μαθω.

Και ισχυρο σημα σημαινει μεγαλυτερη ταχυτητα?

Ναι, θεωρητικα νουμερα βαζουμε για να βγαλουμε μια ακρη.

Δε συζηταμε για 11 ή για 6 με αριστα το 54.

Θα επηρεασει το Remote desktop, εννοεις οτι θα χαθει η συνδεση?

Mαλιστα, αρα στο wireless ειχες μια πτωση 10%. Εγω παντως δεν εχω συναντησει πτωση.

Για το εσωτερικο ιντερνετ μιλας ή για το παγκοσμιο?

Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας?

ξαναπαμε και αυτην την φορα με κομματα και παραγραφους

ενα ρουτερ βγαζει σημα 100 τις 100.αυτο σημαινει σε ανοιχτο χωρο 100 μετρα σε κλειστο χωρο απο 5 μετρα εως 100 μετρα .

οποτε αν εσυ εχεις το ρουτερ σε ενα δωματιο και το pc σου πχ ειναι μακρια απο το ρουτερ με αποσταση 2 τοιχους θα εχεις σημα πχ 60 τις 100.

αντιθετα ο γειτονας πχ που μενει απεναντι και σας χωριζει ενας τοιχος η ενα παραθυρο μπορει να εχει σημα 80 τις 100.οποτε αμα μειωσεις εσυ το σημα σου για να μην πιανει ο γειτονας ισως να μην το καταφερεις διοτι αυτος μπορει να ειναι σε πιο ευνοικη θεση.μπορει να το μειωσεις και για σενα να ειναι οριακα αλλα για τον γειτονα να ειναι καλο.αν τωρα το σημα σου το μειωσεις πχ στο 50 τις εκατο το pc σου μπορει να πιασει το wireless με λιγοτερο σημα.αν το σημα πεσει πολυ χαμηλα για να μην γινει drop to connection η καρτα δικτυου σου θα πεσει απο τα 54 πχ στα 24.αν το νουμερο αυτο πεσει πολυ χαμηλα θα εχεις στην αρχη μια απωλεια ταχυτητας και αμα ειναι πολυ χαμηλα θα χασεις το connection.

η πτωση στο wireless μπορει να ειναι 10 τις εκατο μπορει 30 μπορει και ενα τις εκατο.εξαρτατε αποσταση,σημα,ποσα δικτυα γυρω σου,τι καρτα εχει το λαπτοπ κτλ.στο εσωτερικο δικτυο σου ειναι αυτο.αν ομως η πτωση ειναι πολυ μεγαλη στο wireless τοτε θα ειναι σαν να εχεις θεωρητικα και πτωση στο ιντερνετ.φαντασου το σαν ενα μπουκαλι.ο πατος του μπουκαλιου ειναι το ιντερνετ.αν βρισκεσαι στα 54 mbps η στα 24 mbps στο wireless τοτε οκ εισαι και εσυ κοντα στον πατο του μπουκαλιου οποτε εισαι μια χαρα.αν ομως πεσεις πχ στα 11 mbps ειναι σαν να εισαι στο λαιμου του μπουκαλιου .ο λαιμος στενευτει οποτε δεν μπορει το νερο να περασει τοσο γρηγορα.οσο πιο ψηλα και πιο καλα παιζει η καρτα δικτυου σου με σχεση το ρουτερ τοσο μεγαλωνει ο λαιμος του μπουκαλιου.απο default τωρα το ιντερνετ ειναι 24 mbps max και εσενα το wireless ειναι στα 54mbps.οποτε εχεις προβαδισμα.αλλα αμα το σημα ειναι χαλια το 54 mbps του wireless γινεται ευκολα 11 η γενικα γινεται ασταθες με αποτελεσμα να φαινεται σαν καποιος να σου φρεναρει το ιντερνετ.σαν αμαξι που δεν αποδιδει 100 τις εκατο επειδη του βαλες λαθος λαστιχα που ειναι για χωμα.αν τωρα πχ μετεφερες αρχεια απο το ena pc στο αλλο ασυρματα εκει ακομα και απο 54 να πηγαινε 30 θα βλεπες διαφορα.αλλα επειδη το ιντερνετ ειναι 24 πρεπει να πεσει το σημα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ κατω απο τα 24 για να αρχισεις να χανεις.αν δεν εχεις κανενα γειτονα διπλα οχι δεν υπαρχει θεμα να το κλειδωνεις.αν ομως καποιος μπορει να μπει στο δικτυο μπορει να κανει διαφορα.απο το να μπει στο ρουτερ σου αμα εχεις τα default στοιχεια και να σου σβησει την συνδεση μεχρι να μπει σε ενα site και να διακινει πορνογραφικο υλικο και να κατηγορουν εσενα.τραβηγμενο αλλα σου φερνω ενα παραδειγμα.

Δημοσ.

Έκατσα και σου απάντησα σε προηγούμενο post και προσπάθησα να βοηθήσω και το μόνο που ήξερες ήταν να απαντήσεις ειρωνικά οτι όλα αυτά που είπα είναι off topic.

Ε τι να κανουμε αφου ηταν! Γιατι δε διαβαζεις το πρωτο post ωστε να εισαι ontopic? ;-)

Δεν ειναι το θεμα μου πως να σπασει ενα δικτυο.

Η ερώτησή σου έχει απαντηθεί από την 1η σελίδα και οι επόμενες 3 είναι εντελώς άχρηστες....

Εχεις καταλαβει ποια ηταν η ερωτηση μου? :rolleyes:

Aν ναι, οριστε πες μου την απαντηση, ή παραπεμψε με ακριβως εκει που δοθηκε!

ξαναπαμε και αυτην την φορα με κομματα και παραγραφους

ενα ρουτερ βγαζει σημα 100 τις 100.αυτο σημαινει σε ανοιχτο χωρο 100 μετρα σε κλειστο χωρο απο 5 μετρα εως 100 μετρα .

οποτε αν εσυ εχεις το ρουτερ σε ενα δωματιο και το pc σου πχ ειναι μακρια απο το ρουτερ με αποσταση 2 τοιχους θα εχεις σημα πχ 60 τις 100.

αντιθετα ο γειτονας πχ που μενει απεναντι και σας χωριζει ενας τοιχος η ενα παραθυρο μπορει να εχει σημα 80 τις 100.οποτε αμα μειωσεις εσυ το σημα σου για να μην πιανει ο γειτονας ισως να μην το καταφερεις διοτι αυτος μπορει να ειναι σε πιο ευνοικη θεση.μπορει να το μειωσεις και για σενα να ειναι οριακα αλλα για τον γειτονα να ειναι καλο.αν τωρα το σημα σου το μειωσεις πχ στο 50 τις εκατο το pc σου μπορει να πιασει το wireless με λιγοτερο σημα.αν το σημα πεσει πολυ χαμηλα για να μην γινει drop to connection η καρτα δικτυου σου θα πεσει απο τα 54 πχ στα 24.αν το νουμερο αυτο πεσει πολυ χαμηλα θα εχεις στην αρχη μια απωλεια ταχυτητας και αμα ειναι πολυ χαμηλα θα χασεις το connection.

η πτωση στο wireless μπορει να ειναι 10 τις εκατο μπορει 30 μπορει και ενα τις εκατο.εξαρτατε αποσταση,σημα,ποσα δικτυα γυρω σου,τι καρτα εχει το λαπτοπ κτλ.στο εσωτερικο δικτυο σου ειναι αυτο.αν ομως η πτωση ειναι πολυ μεγαλη στο wireless τοτε θα ειναι σαν να εχεις θεωρητικα και πτωση στο ιντερνετ.φαντασου το σαν ενα μπουκαλι.ο πατος του μπουκαλιου ειναι το ιντερνετ.αν βρισκεσαι στα 54 mbps η στα 24 mbps στο wireless τοτε οκ εισαι και εσυ κοντα στον πατο του μπουκαλιου οποτε εισαι μια χαρα.αν ομως πεσεις πχ στα 11 mbps ειναι σαν να εισαι στο λαιμου του μπουκαλιου .ο λαιμος στενευτει οποτε δεν μπορει το νερο να περασει τοσο γρηγορα.οσο πιο ψηλα και πιο καλα παιζει η καρτα δικτυου σου με σχεση το ρουτερ τοσο μεγαλωνει ο λαιμος του μπουκαλιου.απο default τωρα το ιντερνετ ειναι 24 mbps max και εσενα το wireless ειναι στα 54mbps.οποτε εχεις προβαδισμα.αλλα αμα το σημα ειναι χαλια το 54 mbps του wireless γινεται ευκολα 11 η γενικα γινεται ασταθες με αποτελεσμα να φαινεται σαν καποιος να σου φρεναρει το ιντερνετ.σαν αμαξι που δεν αποδιδει 100 τις εκατο επειδη του βαλες λαθος λαστιχα που ειναι για χωμα.αν τωρα πχ μετεφερες αρχεια απο το ena pc στο αλλο ασυρματα εκει ακομα και απο 54 να πηγαινε 30 θα βλεπες διαφορα.αλλα επειδη το ιντερνετ ειναι 24 πρεπει να πεσει το σημα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ κατω απο τα 24 για να αρχισεις να χανεις.αν δεν εχεις κανενα γειτονα διπλα οχι δεν υπαρχει θεμα να το κλειδωνεις.αν ομως καποιος μπορει να μπει στο δικτυο μπορει να κανει διαφορα.απο το να μπει στο ρουτερ σου αμα εχεις τα default στοιχεια και να σου σβησει την συνδεση μεχρι να μπει σε ενα site και να διακινει πορνογραφικο υλικο και να κατηγορουν εσενα.τραβηγμενο αλλα σου φερνω ενα παραδειγμα.

Γμτ, εχεις προβλημα με τη στιξη και τις παραγραφους, προσπαθησα αλλα δε μπορω να διαβασω το post σου.

Τελοσπαντων, γιατι απλα δεν απαντας με μια γραμμη στα συγκεκριμενα ερωτηματα μου?

Δημοσ.

η εγω ειμαι τυφλος η καποιος αλλος δεν βλεπει τις τελειες??? πρεπει να βαλω και κεφαλαιο μετα την τελεια για να καταλαβεις οτι ξεκιναει αλλη προταση.30000 Posts Εχω κανει κανεις δεν μου ειπε ως τωρα οτι δεν μπορει να διαβασει τι γραφω ακομα και οταν εγραφα greeklish.δεν υπαρχει απαντηση μια γραμμη.

Δημοσ.

Φιλε μου, μετα απο τελεία ο κοσμος γραφει με κεφαλαιο γραμμα. Ειπες οτι θα εκανες παραγραφους αλλα δεν.

32000 μυνηματα και γραφεις παντα ετσι? σορυ, αλλα θυμιζεις αναπηρο:)

Τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι κανω συγκεκριμενα ερωτηματα αλλα δεν απαντας σε αυτα. Βεβαιως και υπαρχει απαντηση με μια γραμμη σε απλο ερωτημα.

Ξαναλεω λοιπον

1) Υπαρχει λογος να κλειδωσω οταν δεν τιθεται θεμα ασφαλειας?

2) Αν ανεβασω/κατεβασω την εμβελεια απ τα 50 στα 100μετρα/απ τα 100 στα 50μετρα, τοτε θα εχω πιο ισχυρο/αδυναμο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους?

3) Ισχυροτερο σημα=μεγαλυτερη ταχυτητα?

4) Το κλειδωμα επηρεαζει εκτος απ το τοπικο, και το παγκοσμιο ιντερνετ?

5) Χαμηλη εμβελεια(πχ. 30 μετρα) μπορει να κανει το remote desktop connection(αποσταση 2 μετρα) ασταθες?

Δημοσ.

Μπα, όχι! Κανένας! Άσε το ελεύθερο...

2) Αν ανεβασω/κατεβασω την εμβελεια απ τα 50 στα 100μετρα/απ τα 100 στα 50μετρα, τοτε θα εχω πιο ισχυρο/αδυναμο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους?

Θα έχεις/δεν θα έχεις...

Ναι...

Όχι

5) Χαμηλη εμβελεια(πχ. 30 μετρα) μπορει να κανει το remote desktop connection(αποσταση 2 μετρα) ασταθες?

Εξαρτάται από το σήμα που θα έχεις...

Ελπίζω να σε καλύψαμε στις απορίες σου. Ξανά βάζω αυτό που είπε και ο tarantules μερικά ποστ πίσω και σε αποχαιρετώ (aka άντε γεια τώρα).

Αντί λοιπόν να ειρωνεύεσαι οτι αγνοούμε τα βασικά και οτι χρησιμοποιούμε περισπούδαστους όρους , κοίτα να μιλάς και εσύ πιο σωστά.Δεν φτάνει που ασχολούμαστε μαζί σου να σε βοηθήσουμε τα ακούμε και από πάνω.

Απότι βλέπω οι είρωνες του forum αυξάνονται μέρα με τη μέρα ανησυχητικά

Δημοσ.

το απόλυτο θράσος.δεν φτάνει που ο poulinos συνεχίζει να προσπαθεί να σε μάθει κάποια πράγματα σχετικά με τις απορείες σου, τον λες και ανάπηρο τον άνθρωπο.να δω τι άλλο θα μας σούρεις με τη φόρα που έχεις πάρει.εδώ κολάει η παροιμία: χάριζαν κάποτε ένα γάϊδαρο σε κάποιον και τον κοίταζε στα δόντια.τουλάχιστον στον poulino έπρεπε να δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό γιατί παρόλο το υφάκι σου που είναι προκλητικό συνεχίζει να προσπαθεί να σου λύσει τις τεχνικές σου απορείες.εμένα εντάξυ μην με σέβεσαι.έτσι κι αλλίως χέστηκα πατόκορφα.α και στο κείμενό μου δεν ξεκινάω τις προτάσεις μου με κεφαλαίο γράμμα μετά από τελεία γιατί δεν θέλω να καταλάβεις τι λέω...

Δημοσ.

Το απόλυτο θράσος.δεν φτάνει που ο poulinos συνεχίζει να προσπαθεί να σε μάθει κάποια πράγματα σχετικά με τις απορείες σου, τον λες και ανάπηρο τον άνθρωπο.να δω τι άλλο θα μας σούρεις με τη φόρα που έχεις πάρει.εδώ κολάει η παροιμία: χάριζαν κάποτε ένα γάϊδαρο σε κάποιον και τον κοίταζε στα δόντια.τουλάχιστον στον poulino έπρεπε να δείχνεις μεγαλύτερο σεβασμό γιατί παρόλο το υφάκι σου που είναι προκλητικό συνεχίζει να προσπαθεί να σου λύσει τις τεχνικές σου απορείες.εμένα εντάξυ μην με σέβεσαι.έτσι κι αλλίως χέστηκα πατόκορφα.α και στο κείμενό μου δεν ξεκινάω τις προτάσεις μου με κεφαλαίο γράμμα μετά από τελεία γιατί δεν θέλω να καταλάβεις τι λέω...

Ξέχασες το πρώτο "Τ". Διόρθωσε το γρήγορα! :P :lol:

Δημοσ.

Φιλε μου, μετα απο τελεία ο κοσμος γραφει με κεφαλαιο γραμμα. Ειπες οτι θα εκανες παραγραφους αλλα δεν.

32000 μυνηματα και γραφεις παντα ετσι? σορυ, αλλα θυμιζεις αναπηρο:)

Τελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι κανω συγκεκριμενα ερωτηματα αλλα δεν απαντας σε αυτα. Βεβαιως και υπαρχει απαντηση με μια γραμμη σε απλο ερωτημα.

Ξαναλεω λοιπον

ξαναπαμε με απλες απαντησεις

1.οχι.

2.απο τα 50 στα 100 μετρα ναι πιο ισχυρο σημα στα 7 μετρα με 2 τοιχους.αν την μειωσεις πιο αδυναμο.

3.μεχρι καποιο σημειο ναι.

4.ναι.

5.ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...