Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ έναν χρόνο το pc,χωρίς antivirus και οτιδήποτε άλλη real time protection,και δεν έχω δεί τίποτα ασυνήθιστο. ;)

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί προσωπικά χρησιμοποιώ έναν χρόνο το pc,χωρίς antivirus και οτιδήποτε άλλη real time protection,και δεν έχω δεί τίποτα ασυνήθιστο. ;)

αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει αρπαξει κατι :)

http://mel.wordpress.com/2006/09/08/how-vulnerable-is-an-unprotected-pc-on-the-internet/

στα 8 δευτερα ειχε κολησει τον sasser :)

προτιμω να χω το κεφαλι μου ησυχο με τα παραθυρα...

στα 8 εχει το windows defender απο την μανα του αλλα δεν ξερω αν αρκει...ναι οκ τεστ κανω με τα 8αρια αλλα επειδη το χω στο δικτυο του σπιτιου δεν θελω να εχω εκπληξεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...ναι οκ τεστ κανω με τα 8αρια αλλα επειδη το χω στο δικτυο του σπιτιου δεν θελω να εχω εκπληξεις...

οταν κανεις τεστ, καλο ειναι να μην εμπλεκεις και το δικτυο σου, γιατι μπορει να εχεις δυσαρεστες εκπληξεις...!!!

Δημοσ.

διάβασα ότι τα win 8 θα είναι τα τελευταία windows και ύστερα η MS θα φτιάξει ένα os για όλες τι συσκευές της(smartphones,xbox,pc κλπ)

Cool or not? τι νομίζετε;

Δημοσ.

διάβασα ότι τα win 8 θα είναι τα τελευταία windows και ύστερα η MS θα φτιάξει ένα os για όλες τι συσκευές της(smartphones,xbox,pc κλπ)

Cool or not? τι νομίζετε;

cool θα ταν αν ΔΕΝ ζουσαμε οταν το κανει αυτο ! :)

Δημοσ.

αν και κάνουν υποθεσείς στο άρθρο... τέλος πάντων, η πειρατεία δε θα εξαληφθεί ότι και να κάνει η MS, προσωπικά πάντως με το cloud δεν έχω καλές σχέσεις, αν καταντήσουμε από το να έχουμε υπολιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο, να χρειαζόμαστε το διαδίκτυο για να έχουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας... άστο 100 φορές Linux και ας μην παίζουμε παιχνίδια

Δημοσ.

αν και κάνουν υποθεσείς στο άρθρο... τέλος πάντων, η πειρατεία δε θα εξαληφθεί ότι και να κάνει η MS, προσωπικά πάντως με το cloud δεν έχω καλές σχέσεις, αν καταντήσουμε από το να έχουμε υπολιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο, να χρειαζόμαστε το διαδίκτυο για να έχουμε πρόσβαση στον υπολογιστή μας... άστο 100 φορές Linux και ας μην παίζουμε παιχνίδια

Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ.. αν και δεν είναι τα παιχνίδια που θα μου λείψουν.. αλλά προγράματα (dreamweaver πχ) που υπάρχουν μόνο σε windows και μην μου πείτε να βάλω το aptana :D

Δημοσ.

αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει αρπαξει κατι :)

http://mel.wordpress.com/2006/09/08/how-vulnerable-is-an-unprotected-pc-on-the-internet/

στα 8 δευτερα ειχε κολησει τον sasser :)

προτιμω να χω το κεφαλι μου ησυχο με τα παραθυρα...

στα 8 εχει το windows defender απο την μανα του αλλα δεν ξερω αν αρκει...ναι οκ τεστ κανω με τα 8αρια αλλα επειδη το χω στο δικτυο του σπιτιου δεν θελω να εχω εκπληξεις...

στο λινκ που παράθεσες έχει τις 4 απαγορευμένες φράσεις

internet, internet explorer, win xp,no antivirus/firewall.

Έχω κάνει κατα καιρούς scan με διάφορα προγράμματα,ένα απο αυτά και το spybot,και δεν βρέθηκε τίποτα.

Υγ.ναι,τώρα το είδα και μπράβο μου που παρόλο που το είδα μετά απο 1 μήνα,απάντησα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...