xarda Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τι εχετε να προτείνετε για αγορα player που θα μπεί σε τρακτερ ? Αν μπεί cd με τα "κουνήματα" δεν θα ακολυγετε τιποτα και συνεχως θα διακόπτετε.Ενα usb radio θα κάνει την δουλειά που θέλω ? Είδα αυτό το μοντέλο και επειδή είμαι ασχετος θελω να μάθω αν στην τιμή περιλαμβάνετε και το "πίσω" μέρος ( ας πώ η κονσόλα! ) και οχι μόνο αυτό που φαίνετε στην φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ναι μια χαρα ειναι οτι και να παρεις...μικρες διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarda Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ναι μια χαρα ειναι οτι και να παρεις...μικρες διαφορες Ntinaras το ναί αναφερετε στο οτι το USB θα κάνει την δουλειά που θέλω ή στο οτι το λίνκ του ραδιοφωνου που εχω πιο πάνω περιέχει ΚΑΙ το πίσω μέρος του ραδιοφώνου ( κονσόλα )? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 αν εννοεις αν τα 80 ευρω ειναι μονο η προσοψη? οχι ειναι ολοκληρο το ραδιοφωνο και το usb θα σε βολεψει παρα πολυ σε σχεση με το cd.και πρακτικα και οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ntinaras το ναί αναφερετε στο οτι το USB θα κάνει την δουλειά που θέλω ή στο οτι το λίνκ του ραδιοφωνου που εχω πιο πάνω περιέχει ΚΑΙ το πίσω μέρος του ραδιοφώνου ( κονσόλα )? Τί εννοείς ως κονσόλα? Τέτοιου τύπου συνήθως αποτελούνται από τα εξής κομμάτια : 1) το κυρίως σώμα του ραδιοφώνου (αυτό που βλέπεις ) 2) ένα μικρό λεπτό πλαίσιο που μπαίνει εμπρός από την πρόσωψη για να καλύψει τυχόν μικροατέλειες με το ταμπλό 3) ένα ορθογώνιο μεταλικό πλαίσιο που μπαίνει στο σώμα του ραδιοφώνου εσωτερικά στην κονσόλα και βοηθάει να σταθεροποιηθεί και να σύρεται έξω. Αν εννοείς ότι στο λινκ που δίνεις πουλάνε μόνο την πρόσοψη (αν έχει αποσπώμενη) όχι ,όλο το ράδιο είναι κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarda Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εννοω οχι μονο την προσοψη που βλεπουμε στο παραπανω λινκ μου αλλα και το πισω μέρος που μπαινει μέσα και δεν φαινετε.Μαλλον εννοειτε οτι ολοκληρο το κοστος ειναι 70 ευρω.Τωρα εχει κασετα.Πως θα μπορεσω να το περασω εγω μονος μου?( αν μπορεσω ).Γνωριζετε καποιο λινκ που το περιγραφει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 δεν ειναι δυσκολο,εχει καποιες φισες που μπαινουν κουμπωτες απο πισω ενα κατσαβιδι ειναι αρκετο. ψαξε για βιντεακια στο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theTuber Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Έχω το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό, όπως είπανε παραπάνω έχει φις κουμπωτά, εύκολα θα μπει. Με την κεραία του ραδιοφώνου είχα ένα πρόβλημα γιατι το φις ήταν διαφορετικό (πριν υπήρχε ένα sony). Υπάρχει ένα βυσματάκι-αντάπτορας για λύση το οποίο πρέπει να πάρει κάποιος αν τύχει τέτοια περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.