Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Λοιπόν εγώ θέλω έναν ψιλικατζή-eshop. Να μην έχει φυσικό κατάστημα, να δουλεύει μόνο ντελίβερυ και να φέρνει ό,τι θέλω απ' όπου το βρει. Χρέωση 5 ευρώ ξερωγώ. Κάπως έτσι αλλά πιο ραφιναρισμένο.
bluesattack Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ναι αλλα αμα δεν εχει τα τσιγαρα ετοιμοπαραδοτα ? Θα περιμενεις ?
panosno1com Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 θα εχει ηλεκτρονικο τσιγαρο και θα κανει update το firmware
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ένα 18χρόνο πιπίνι στο ταμείο και θα δεις πως θα ξενιτεύονται από τις γύρο περιοχές για να έρθουν να αγοράσουν τσιγάρα!!! στα πιο πολλα που ειπατε συμφωνω εκτος απο αυτο.Οχι στο ετσι δλδ διοτι προδικαζει οτι ολοι οι πελατες θα ειναι α)ειτε αντρες ετεροφυλοφιλοι η β)λεσβιες. Στατιστικα κ μονοι οι γυναικες ειναι περισσοτερες κ στην Ελλαδα κ δεδομενου οτι οι γυναικες λεσβιες ειναι λιγοτερες απο τους αντρες γκει παλι στατιστικα τοτε αν παρουμε τον τυπο στρεητ γυναικες κ γκει αντρες που μαζι βγαινουν περισσοτεροι πληθυσμιακα μας βγαινει πιο σωστο επιχειρηματικο πλανο να εχεις αρρενα τεκνο πισω απο το ταμειο.Συν οτι οι γυναικες κανουν ψωνια πιο συχνα. Κυριοι σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει εμεις οι αντρες ειμαστε το πιο διαδεδομενο αντικειμενο ποθου παγκοσμιως εγραψα ετσι?
Dark_son20 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ναι αλλα οι άντρες έχουν τον κάλο στο κεφάλι εκεί που πάνε για ένα πακέτο τσιγάρα να φεύγουν με 2 σακούλες μαλακίες στα χερια τους με ένα πιπίνι για να κοιτάνε θα φεύγαν με 10 σακούλες
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 νομιζα οτι εμεις ειμαστε φαση ''αντε γρηγορα μαρη να τελειωνουμε στο τσακ μπαμ''.Ενω η γυναικα με την υπεραναλυτικη της φυση ξετιναζει την μπανκα σχεδον σε οτι κανει. *πωπω στερεοτυπια που με εχει πιασει σημερα.
Dark_son20 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μόνο στα ρούχα ισχύει αυτό και να και το πείραμα πάει μια γυναικα στο σούπερ market γιατί θέλει τριμμένο τυρί. παίρνει το τριμμένο τυρί και φεύγει πάω εγώ και ο pantelwolf να πάρουμε τυρί φεύγουμε 2 ώρες μετά με 150 euro ψώνια και πιθανότατα χωρίς τυρί
Pantelwolf Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 True story bro. και μαλιστα την επομενη μερα, πηγα να βρω ενα καλωδιο, εφυγα με 40 € ψωνια και δεν το βρηκα, και το παρηγγειλα απο το ιντερνετ.
bluesattack Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 νομιζα οτι εμεις ειμαστε φαση ''αντε γρηγορα μαρη να τελειωνουμε στο τσακ μπαμ''.Ενω η γυναικα με την υπεραναλυτικη της φυση ξετιναζει την μπανκα σχεδον σε οτι κανει. *πωπω στερεοτυπια που με εχει πιασει σημερα. Εμεις ειμαστε ομως οπτικοι τυποι σε αντιθεση με τις γυναικες .Αρα θα το φαμε το μισαωρο μεσα στο μαγαζι, εκει που ειναι το αντικειμενο του ποθου(οχι φαντασιωνοντας στο σπιτι ). http://www.youtube.com/watch?v=nDaqPyt34w8
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 βασικα οτι κ να πω εχετε αδικο πλεονεκτημα στο ινσομνια,δεν παιζει με την καμια να περασει επιχειρημα για να μπει αρρεν τεκνο στο ταμειο οταν αναμετραται με το επιχειρημα του πιπινακιου.Marantonis οπως κ οι δεσποσυνες του φορουμ για help me out ρε σεις ,στερεψα απο ιδεες για να τους πεισω *κ οχι κ τπτ αλλο,αλλα θα χασουμε κ το τεκνο
gnsX Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Έλα ρε σε λυπήθηκα κάτσε να σε βοηθήσω. Λοιπόν βάζεις τον άντρα τον βαρβάτο πίσω απο το ταμείο και κερδίζεις σε πελατεία απο τους gay και τις γκόμενες + ότι οι γκόμενοι θα ψωνίζουν παραπάνω απο τα απαραίτητα για να μην κατέβει για ψώνια το έτερο ήμισυ και γλυκαθεί απο τον άντρα τον βαρβάτο του ταμείου,ντάξει;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Έλα ρε σε λυπήθηκα κάτσε να σε βοηθήσω. Λοιπόν βάζεις τον άντρα τον βαρβάτο πίσω απο το ταμείο και κερδίζεις σε πελατεία απο τους gay και τις γκόμενες + ότι οι γκόμενοι θα ψωνίζουν παραπάνω απο τα απαραίτητα για να μην κατέβει για ψώνια το έτερο ήμισυ και γλυκαθεί απο τον άντρα τον βαρβάτο του ταμείου,ντάξει; ελα το εχουμε!!!ετσι!Ελπιζω ο τοπικ σταρτερ να αξιολογει τις προτασεις μας
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 στα πιο πολλα που ειπατε συμφωνω εκτος απο αυτο.Οχι στο ετσι δλδ διοτι προδικαζει οτι ολοι οι πελατες θα ειναι α)ειτε αντρες ετεροφυλοφιλοι η β)λεσβιες. Στατιστικα κ μονοι οι γυναικες ειναι περισσοτερες κ στην Ελλαδα κ δεδομενου οτι οι γυναικες λεσβιες ειναι λιγοτερες απο τους αντρες γκει παλι στατιστικα τοτε αν παρουμε τον τυπο στρεητ γυναικες κ γκει αντρες που μαζι βγαινουν περισσοτεροι πληθυσμιακα μας βγαινει πιο σωστο επιχειρηματικο πλανο να εχεις αρρενα τεκνο πισω απο το ταμειο.Συν οτι οι γυναικες κανουν ψωνια πιο συχνα. Κυριοι σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει εμεις οι αντρες ειμαστε το πιο διαδεδομενο αντικειμενο ποθου παγκοσμιως εγραψα ετσι? για σκέψου όμως να ανοίξεις το ψιλικατζίδικο στο Γκάζι, να βάλεις το πιπίνι στο ταμείο και να έχεις: 1)τον straight αντρικό πληθυσμό του Γκαζιού που θα σκάει για μάτι 2)τον gay αντρικό πληθυσμό που θα πηγαίνει να μιλήσει με την φιλενάδα στο ταμείο 3)τις λεσβίες 4)τους bi που με ένα σμπάρο θα έχουν και το πιπίνι στο ταμείο και τον straight αντρικό πληθυσμό, και ότι κάτσει ε, με όλο αυτό τον κόσμο ποιος τις χέζει τις γυναίκες??? και στην τελική ανοίγω εγώ ένα μαγαζί διπλα σε αυτό του φίλου μας, και μαζεύω εγώ τις γυναίκες μιας και είμαι και 1.82 μελαχρινός με πράσινα ματια! και άμα είναι πολλές και δεν τα βγάζω πέρα, φωνάζω και κανέναν από εδώ να τις μοιραστούμε!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 μιας και είμαι και 1.82 μελαχρινός με πράσινα ματια! ενταξει δεν τιθεται θεμα οτι με επεισες.Κραταω το παραπανω μονο για να να σου πω οτι εχεις δικιο 100% Σε ποια αλλα θεματα συμμετεχεις γενικα για να συμφωνω μαζι σου? :mrgreen:
Oscar_Mike Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 :lol: Σε ποια αλλα θεματα συμμετεχεις γενικα για να συμφωνω μαζι σου? :mrgreen: θεός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.