Προς το περιεχόμενο

Πρωτοτυπη υπηρεσια σε ψιλικα

fresh_now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παράδοση κατ'οίκον χωρίς ελάχιστο όριο κατανάλωσης. Αλλά ετοιμάσου για παραγγελίες του στυλ "ένα καρέλια λάητς".

Παράδοση κατ'οίκον χωρίς ελάχιστο όριο κατανάλωσης εντός 5ώρου.

Παράδοση κατ'οικον με ελάχιστο όριο κατανάλωσης (πχ 6-7Ε) άμεσα.

Έτσι θα μαζεύεις τις παραγγελίες και θα κάνεις 2-3 μεγάλες διανομές μέσα στη μέρα.

Επίσης το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας είναι καλό για τον πελάτη, αλλά θα σε εξαντλήσει.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καρτα σε ψιλικατζιδικο κανεις δεν δινει.Αν δεν εχουν φραγκα σου ειπα...ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ.Και αμα θες πες τους οχι.Δεν προκειτε να ξαναπατησουν

καλυτερα να μη ξαναπατησουν παρα να πατανε και να μπαινεις μεσα

ειναι δεδομενο οτι δε προκειται να τα παρεις ποτε.

Δημοσ.

καλυτερα να μη ξαναπατησουν παρα να πατανε και να μπαινεις μεσα

ειναι δεδομενο οτι δε προκειται να τα παρεις ποτε.

Sorry αλλα εισαι ασχετος.Το να μην σου πληρωσει καποιος 1 ή 2 πακετα τσιγαρα σημαινει οτι θα χασεις και τα λεφτα?Φυσικα δεν λεω να δινεις στην σαρα και τη μαρα.

Και σταματηστε αυτη τη μαλακια με το ντελιβερι.Ειναι τελειως αχρηστο.

Δημοσ.

Sorry αλλα εισαι ασχετος.Το να μην σου πληρωσει καποιος 1 ή 2 πακετα τσιγαρα σημαινει οτι θα χασεις και τα λεφτα?Φυσικα δεν λεω να δινεις στην σαρα και τη μαρα.

Και σταματηστε αυτη τη μαλακια με το ντελιβερι.Ειναι τελειως αχρηστο.

Εχεις ενα μοντελο του κλασσικου ψιλικατζιδικου στο μυαλο σου, με τα τεφτερια και τα χασαποχαρτα κολλημενα πισω απο την πορτα και νομιζεις οτι ολοι δουλευουν ετσι. Υπαρχουν χιλιαδες ψιλικατζιδικα σε ολη την ελλαδα, και υπαρχουν δεκαδες διαφορετικοι τροποι λειτουργιας τους αναλογα με το πως κρινει ο ιδιοκτητης οτι θα του αποφερει πιο πολλα κερδη.

Οι προτασεις που καναμε δεν ειναι βγαλμενες απο το μυαλο μας, ειναι ηδη υλοποιημενες σε αρκετα ψιλικατζιδικα, και λειτουργουν μια χαρα.

Δημοσ.

Ε όχι και άχρηστο το ντελίβερυ στο ψιλικατζίδικο.

Ειδικά αν δεν έχεις περίπτερο έξω ακριβώς από το σπίτι σου, μια χαρά εξυπηρετεί.

Btw, στη γειτονιά μου το ψιλικατζίδικο κάνει ντελίβερυ χωρίς ελάχιστη χρέωση, απλά έχει 1 ευρώ επιβάρυνση σε κάθε παραγγελία.

Δημοσ.

Btw, στη γειτονιά μου το ψιλικατζίδικο κάνει ντελίβερυ χωρίς ελάχιστη χρέωση, απλά έχει 1 ευρώ επιβάρυνση σε κάθε παραγγελία.

Το πιο έξυπνο και το πιο ξεκάθαρο από όσα γράφτηκαν, νομίζω.

Δημοσ.

Ε όχι και άχρηστο το ντελίβερυ στο ψιλικατζίδικο.

Ειδικά αν δεν έχεις περίπτερο έξω ακριβώς από το σπίτι σου, μια χαρά εξυπηρετεί.

Eχει υπαλληλο που απασχολει για το ντελιβερυ , και αν ναι πως γινεται να εχει κερδος ? Η μηπως βαζει ο ιδιος καμμια ταμπελα 'επιστρεφω σε 5 λεπτα ' και πεταγεται με το μηχανακι να εξυπηρετησει κανα δυο ατομα , σταθερους πελατες ? (μπορει βεβαια να χασει μερικους περαστικους ) Αν ειναι η πρωτη περιπτωση για τι ψιλικατζιδικο μιλαμε , τι μεγεθους (μηπως ειναι μινι μαρκετ ?) και κυριως σε ποια περιοχη ? Αν ειναι καμμια γειτονια σε καμμια μικρη πολη-χωριο οπου ειναι φασαρια να κατεβεις 'κατω' στην πολη η πρεπει να παρεις αυτοκινητο η να περπατησεις μερικα τετραγωνα για το επομενο ψιλικατζιδικο-περιπτερο αλλαζει καπως..

Εγω δεν βλεπω να πω την αληθεια κατι που θα αποτελουσε λυση αν οχι να κρατηθει (γιατι τα περισσοτερα ψιλικα με ενοικιαστηρια τα βλεπω) ποσο μαλλον να ανακαμψει ενα τετοιο μαγαζι , αν ειναι ηδη ψιλοπατωσει.

Εκτος απο την περιπτωση , αν μπορει να εχει υπαλληλο να ειναι καποια ιδιαιτερου καλλους νεαρα , καλο χαρτι παντος καιρου :D

Δημοσ.

Στο μανάβικο της γειτονιάς μου (το έχει ο ίδιος που έχει κ το ψιλικατζίδικο δίπλα) έβαλε κληρώσεις....

Κάθε μέρα κληρώνονται 3 αριθμοί από αποδείξεις κ αυτές κερδίζουν 3 κιλά πορτοκάλια......

(τα σχόλια δικά σας)

Μόλις είδα ότι ο Θεούλης έχει βάλει κλήρωση για ένα αρνί...

Προϋπόθεση για να μπει η απόδειξη σου στην κλήρωση είναι να έχεις κάνει αγορές >20€

Δημοσ.

20 ευρώ ψώνια = 1 λαχνός

40 ευρώ ψώνια = 2 λαχνοί

κ.ο.κ

Τέλος 2μηνου,κλήρωσε iphone ή ipad.Όλο και κάποιο πιτσιρίκι-εγγόνι θα έχουν

Δημοσ.

Ειχα μαγαζι ψιλικων 10 χρονια.Ξερω για τι πραγμα μιλαω.

Αν το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο θα εχεισ διαφορους πελατες περαστικους,μικρη συχνη πελατεια αλλα και μικρα κερδη.Μεγαλο λειτουρικο κοστος διοτι τα κεντρικα εχουν μεγαλο ενοικιο εννοειτε και το 90% θα παιρνει τσιγαρα εξου και το μικρο κερδος.

Αν εχεις μαγαζι σε γειτονεια με γερους θα εχεις σταθερη πελατεια αλλα παλι δεν θα εχεις φραγκα διοτι οι γεροι και 10 χιλιαρικα το μηνα να παιρνουν θα ακουνε καθε πρωι Αυτια και θα ταιζουν παιδια,εγγονια δισεγκονα και θα ψαχνουν ΠΑΝΤΑ το φτηνοτερο το οποιο δεν θα βρισκουν στο ψιλικατζιδικο.Αυτοι θα σου σπανε τα παπαρια 10 ωρες τη μερα.

Αν εχεις μαγαζι σε γειτονεια με φοιτητες τοτε εχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ περισσοτερα κερδη διοτι οπως ειναι γνωστο παιρνουν ετοιμα φραγκα (το μεγαλυτερο ποσοστο) και ειναι ανθρωποι της τελευταιας στιγμης.Εδω τονιζω οτι ειναι και ατομα που αγοραζουν προιοντα μεγαλου κερδους (οχι μονο τσιγαρα)

Σχετικα με το deliviry Σκεφτειτε λιγο στο μυαλο σας ποιοι κλαδοι εχουν deliviry.Εννοειτε τα φαγαδικα.ΓΙΑΤΙ?Γιατι εχουν να προσφερουν κατι μοναδικο,σε γευση-τιμη-ποιοτητα και λογικο ειναι να προτιμησεις εκεινο εναντι καποιου αλλου.Στο ψιλικατζιδικο που εχει deliviry εχει διαφορετικα τσιγαρα απο τα τσιγαρα της γειτονιας σου?Η διαφορετικα γαριδακια?Αν δεν πουλας κατι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ δεν βαζεις delivery.Ειδατε εσεις 1 στα 100 περιπτερα με delivery και νομιζετε ειναι το φυσιλογικο.

Τροποι εξυπνοι να βγαλεις φραγκα υπαρχουν αλλα πρεπει να γινεις κατι παραπανω απο απλο ψιλικατζιδικο και βαριεμαι να γραφω γιατι εγραψα ηδη πολλα.

Δημοσ.

Βάλε αυτή τη δαγκάνα που έχουν στα λουνα παρκ για να πιάνουν λούτρινα αρκούδια αλλά εσύ βάλε μέσα κουτιά τσιγάρα ή ότι άλλο θες (απλά λέω τσιγάρα επειδή δεν έχουν κέρδος όπως λέτε). Βάλε 1 ευρώ την προσπάθεια ξέρω γω. Και μην πάρεις δαγκάνα που πιάνει και πολύ καλά. Δε νομίζω όλοι να τα πιάνουν με λιγότερες από 4 προσπάθειες :devil:

Δημοσ.

Ειχα μαγαζι ψιλικων 10 χρονια.Ξερω για τι πραγμα μιλαω.

Αν το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο θα εχεισ διαφορους πελατες περαστικους,μικρη συχνη πελατεια αλλα και μικρα κερδη.Μεγαλο λειτουρικο κοστος διοτι τα κεντρικα εχουν μεγαλο ενοικιο εννοειτε και το 90% θα παιρνει τσιγαρα εξου και το μικρο κερδος.

Αν εχεις μαγαζι σε γειτονεια με γερους θα εχεις σταθερη πελατεια αλλα παλι δεν θα εχεις φραγκα διοτι οι γεροι και 10 χιλιαρικα το μηνα να παιρνουν θα ακουνε καθε πρωι Αυτια και θα ταιζουν παιδια,εγγονια δισεγκονα και θα ψαχνουν ΠΑΝΤΑ το φτηνοτερο το οποιο δεν θα βρισκουν στο ψιλικατζιδικο.Αυτοι θα σου σπανε τα παπαρια 10 ωρες τη μερα.

Αν εχεις μαγαζι σε γειτονεια με φοιτητες τοτε εχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ περισσοτερα κερδη διοτι οπως ειναι γνωστο παιρνουν ετοιμα φραγκα (το μεγαλυτερο ποσοστο) και ειναι ανθρωποι της τελευταιας στιγμης.Εδω τονιζω οτι ειναι και ατομα που αγοραζουν προιοντα μεγαλου κερδους (οχι μονο τσιγαρα)

Σχετικα με το deliviry Σκεφτειτε λιγο στο μυαλο σας ποιοι κλαδοι εχουν deliviry.Εννοειτε τα φαγαδικα.ΓΙΑΤΙ?Γιατι εχουν να προσφερουν κατι μοναδικο,σε γευση-τιμη-ποιοτητα και λογικο ειναι να προτιμησεις εκεινο εναντι καποιου αλλου.Στο ψιλικατζιδικο που εχει deliviry εχει διαφορετικα τσιγαρα απο τα τσιγαρα της γειτονιας σου?Η διαφορετικα γαριδακια?Αν δεν πουλας κατι ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ δεν βαζεις delivery.Ειδατε εσεις 1 στα 100 περιπτερα με delivery και νομιζετε ειναι το φυσιλογικο.

Τροποι εξυπνοι να βγαλεις φραγκα υπαρχουν αλλα πρεπει να γινεις κατι παραπανω απο απλο ψιλικατζιδικο και βαριεμαι να γραφω γιατι εγραψα ηδη πολλα.

Μιας και μιλας πρακτικα να σου πω κι εγω πρακτικα. Στην Αρτα το πιτογυρο (σουβλακι για τους Αθηνεζους), εχει 1.80, στο 99,99% των καταστηματων. Οι μισοι εχουν ντελιβερι. Δεν πουλανε κατι το ξεχωριστο, ξεχωριστο ειναι οτι πουλανε με ντελιβερι. Δε βλεπω κατι το διαφορετικο στους μισους σε σχεση με τους αλλους μισους, στην ποιοτητα στην ποσοτητα κλπ. Προφανως η γευση του καθενος παιζει ρολο στο που θα ψωνισει ο καθενας.

Οταν λοιπον εγω καθομαι σπιτι μου και παραγγελνω δυο πιτογυρα, σημαινει οτι δε θα βγω απο το σπιτι, αρα θελω και τα υπολοιπα να μου ερθουν εκει. Αν ειναι να σηκωθω να ντυθω να παρω το αμαξι και να παω μεχρι το περιπτερο, παω και διπλα και παιρνω το φαι μου. Εννοια του ντελιβερι τοτε προφανως δεν υπαρχει. Αφου ομως αποδεχομαι οτι το ενα θα το παρω μεσω ντελιβερι, φυσιολογικα θα παρω και το αλλο.

Και μην ξεχναμε οτι η εννοια του ντελιβερι στα τσιγαρα ξεκινησε οταν παρακαλαγαμε τον πιτσαδορο οπως περναει στο δρομο να σταματησει σε ενα περιπτερο να μας παρει κι ενα πακετο. Πολλα πιτογυραδικα πλεον το εχονυ δεδομενο να τους πεις και τι θελεις απο το διπλανο περιπτερο.

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα ολοι στην Αρτα πουλανε την ιδια ποιοτητα πιτογυρου-σουβλακι?Δεν σου εχει τυχει να βρεις ενα μαγαζι που κανει και γαμω τα πιτογυρα και να παρεις απο κει?Το ατου των μαγαζιων δηλαδη ειναι οτι εχουν deliviry?Aυτο ειναι το αυτονοητο

Και οπως λες και εσυ πιο πιθανο ειναι να πεις στον πιτσαδορο φερε μου και ενα πακετο τσιγαρα απο το δρομο παρα να βρεις ψιλικατζιδικο με deliviry.

Δημοσ.

Καλά αυτά που λένε πιο πάνω.. με σκέψη για το πως θα τα κάνεις.. Στο delivery πχ όντως το πιο λογικό μέχρι τώρα είναι η επιβάρυνση 1ευρώ.. σε οποιαδήποτε παραγγελία.. οπότε ο άλλος αυτομάτος και δε θα πάρει μόνο τσιγάρα.. αλλά ακόμη και τσι.. θα κερδίσεις το ευρω..

Κάτι άλλο τώρα.. δε ξέρω αν είναι πρωτότυπο ή τι χρειάζεται απο άδειες και τα σχετικά αλλά το κάνει ενα ψιλικατζίδικο στη γειτονιά μου. Λειτουργεί σα ταχυδρομείο.

Πλήρες όμως.. οτι θες.. αποστολή γραμμάτων/δεμάτων, πληρωμές λογαριασμών (κινητά, οτε, δεη/ευδαπ.. όλα) και γενικά οτι κάνεις σε ένα ταχυδρομείο. Προφανώς κάτι θα παίζει με την άδεια.. (δε ξέρω πόσο παίζει ρόλο.. το συγκεκριμένο είναι απέναντι απο ταχυδρομείο..) Αλλά όλα αυτά κανονικά.. οχι κρατάει το λογαριασμό και πάει την άλλη μέρα και τον πληρώνει, γίνεται online εκείνη την ώρα.

+1 και για το πιπίνι.. και για να πιάσεις και αυτούς που θέλουν το ντιλίβερι.. θα τα πηγαίνει το πιπίνι με επιβάρυνση 2ευρω αντι για 1.. :-p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...