Προς το περιεχόμενο

Πρωτοτυπη υπηρεσια σε ψιλικα

fresh_now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι από τα 20 λεπτά που θα βγάλει ο άλλος από τα καρέλια από τα οποία θα πρέπει να πληρώνει και τα λειτουργικά να καίει και παραπάνω σε βενζίνη.Καλό θα ήταν αλλά τελείως χαζό εκ μέρους του.Αυτό με την ελάχιστη κατανάλωση δεν μπαίνει τυχαία.Δεν βγαίνει ο άλλος.Και επειδή οι περισσότεροι τσιγάρα θα πάρουν delivery αν η ελάχιστη παραγγελία δεν είναι τέτοια ώστε υποσυνείδητα να πάρει και κανένα γαριδακικό ο άλλος στα οποία το κέρδος είναι τεράστιο τότε σίγουρα θα μπεί μέσα.Γνώμη μου είναι πως καλό τρικάκι θα είναι να μην υπάρχει ελάχιστη παραγγελία ΑΛΛΑ "ένα πακέτο τσιγάρα ΔΕΝ φέρνουμε,πάρε και κάτι άλλο,ένα γαριδάκι,μια κόκακόλα,ένα κουτάκι τσίχλες" για να είναι όλοι χαρούμενοι.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η παράδοση κατ'οίκον ΣΚΕΤΟ δεν είναι πρωτότυπη ιδέα. Πολλοί το κάνουν, αλλά όλοι με ελάχιστο όριο κατανάλωσης, πχ 10 ευρώ όπως λες. Πρωτότυπο θα ήταν αν δεν είχε όριο, ώστε να μπορείς να παραγγείλεις ένα καρέλια λάητς ΣΚΕΤΟ.

Ναι οκ, απλά θα του φύγει ο κώλος του Ζήκου.

Δημοσ.

πρωτοτυπία ζήτησε, πρωτοτυπία του πρότεινα. Αν θα βγάζει ή αν θα χάνει ή αν του φύγει ο κώλος, ας το σκεφτεί μόνος του.

Δημοσ.

Online παραγγελία και πληρωμή με κάρτα.......πολλές φορές δεν υπάρχει παραδάκι αλλά υπάρχει η πλαστική μαγική καρτούλα.

Δημοσ.

Υπαρχουν πλεον μηχανηματα για πιστωτικες που λειτουργουν με GSM (βαζεις καρτουλα κινητου μεσα). Οποτε μπορει παραλληλα με το ντελιβερι, να εχει και το μηχανημα αυτο μαζι του και να δεχεται πιστωτικες.

Δημοσ.

Λοιπόν..

+1 : Πιπίνι πίσω απο το ταμείο.

+1 : Ντελίβερι (μετράει απίστευτα) απο τσιγάρα κτλ μέχρι ξύδια.(εννοείται με κάποια λογική ελάχιστη παραγγελία)

+ : Κάτι σαν web φόρμα παραγγελιών

+ : την πληρωμή με κάρτες(αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο)

+ Κάνουμε ντελίβερι και ότι άλλο θέλετε (προφυλακτικά, πίτσες...Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη)

Επίσης αυτό που μετράει είναι να έχεις 2-3 κινητά whats up,cu κτλ έτσι ώστε να σε πέρνουν τηλ χρησιμοποιόντας τα λεπτά που δίνουν οι εταιρείες(προσωπικά μου έχει τύχει αρκετές φορές να θέλω να παραγγείλω και να μην έχω κάρτα)..

Επίσης παραγγελίες μέσω skype,msn ....

+ και αυτό με τα πορτοκάλια μου φάνηκε καλό..

Δημοσ.

Φαντάζομαι σκηνικό να σκάει ο αλβανός με τον μπακαλιάρο παραμάσχαλα και η κυρία από τον τρίτο με τα μπικουτί και τη ξεκούμπωτη ρόμπα να πληρώνει με κάρτα.

Συγκίνηση.

Δημοσ.

αυτο που θα εκανα εγω αν ειχα ψιλικα, καθως ειμαι καμμενος DJ, θα εβαζα ηχεια, φωτορυθμικα και οτι αλλο χρειαζεται για να μοιαζει με μπαρακι με ελαφρα δυνατη μουσικη!

ετσι οποιος εμπαινε μεσα θα νομιζε οτι ειναι κλαμπ.

δεν θα ειναι καθολου βαρετο για το κοσμο γιατι οι πελατες δε καθονται και πολυ ωρα σε ενα ψιλικατζιδικο.... αντε 1-2 λεπτα

αντιθετος θα ειναι πολυ διασκδαστικο να ερχονται συνεχεια ειδικα νεαρες ηλικιες.

και που ξερεις.... ισως κατσουνε για ενα ποτακι ;)

ΒΑΒΑΙΑ υπαρχει κατι τετοιο σε κρεοπωλειο! το ειχαν βγαλει και στη τηλεοραση....

Δημοσ.

Φαντάζομαι σκηνικό να σκάει ο αλβανός με τον μπακαλιάρο παραμάσχαλα και η κυρία από τον τρίτο με τα μπικουτί και τη ξεκούμπωτη ρόμπα να πληρώνει με κάρτα.

Συγκίνηση.

ντελιβερας :γεια σας εφερα τα ψαρια

θειτσα : μα δε παραγγειλα ψαρια

ντελιβερας : ε θα σε γ@αμησω

Δημοσ.

Παιδια ολα αυτα που λετε ειναι ωραια και καλα αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Μιλατε για ον λαιν καταστασεις λες και η γιαγια σας μεγαλωσε με υπολογιστη και ιντερωετ σο σπιτι της

Μιλατε για ντελιβερι και σαιτ λες και τα ψιλικατζιδικα εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο κερδους και συμφερει να πληρωνεις συντηρηση και σχεδιαμο σαιτ,μηχανακια,ασφαλειες,πακεταδες,βενζινες.

Τα ψιλικατζιδικα ειναι μαγαζια της γειτονειας.Προσπαθεις να τα εχεις καλα με τους πελατες σου,το παιζεις φιλος,κουνας το κεφαλι καταφατικα συνεχεια,τους κανεις καμια διευκολυνση (αθανατο τεφτερι) οταν εχουν αλλες τρεις μερες να πληρωθουν.Χτιζεις μια σταθερη πελατεια και αυτο ηταν.Ετσι δουλευεις.

Δημοσ.

Παιδια ολα αυτα που λετε ειναι ωραια και καλα αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Μιλατε για ον λαιν καταστασεις λες και η γιαγια σας μεγαλωσε με υπολογιστη και ιντερωετ σο σπιτι της

Μιλατε για ντελιβερι και σαιτ λες και τα ψιλικατζιδικα εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο κερδους και συμφερει να πληρωνεις συντηρηση και σχεδιαμο σαιτ,μηχανακια,ασφαλειες,πακεταδες,βενζινες.

Τα ψιλικατζιδικα ειναι μαγαζια της γειτονειας.Προσπαθεις να τα εχεις καλα με τους πελατες σου,το παιζεις φιλος,κουνας το κεφαλι καταφατικα συνεχεια,τους κανεις καμια διευκολυνση (αθανατο τεφτερι) οταν εχουν αλλες τρεις μερες να πληρωθουν.Χτιζεις μια σταθερη πελατεια και αυτο ηταν.Ετσι δουλευεις.

Ενταξει, αν αφαιρεσεις το site, το ντελιβερι ηδη γινεται σε ψιλικα, και το θεμα με τις καρτες κι αυτο το εχω δει, δεν ειναι κατι το παραξενο.

ντελιβερας :γεια σας εφερα το μαλμπορο

θειτσα : μα δε παραγγειλα μαλμπορο

ντελιβερας : ε θα σε γ@αμησω

Fixed για να ταιριαζει στο θεμα μας :mrgreen:

Δημοσ.

Πιστεύω ότι εκτός από ντελίβερι που είναι καλή ιδέα όπως και άλλες ιδέες που ειπώθηκαν, καλό θα ήταν να έχει και αρκετά είδη πέρα από τσιγάρα και εφημερίδες. Μην γίνει και μπακάλικο βέβαια... :mrgreen: Απλά καθότι ανοιχτό και σε μέρες όπως Κυριακές και ως αργά θα μπορούσε να βολέψει τους γείτονες σε τέτοιες ώρες που είναι όλα κλειστά και θα χρειαστούν κάτι.

Δημοσ.

Ενταξει, αν αφαιρεσεις το site, το ντελιβερι ηδη γινεται σε ψιλικα, και το θεμα με τις καρτες κι αυτο το εχω δει, δεν ειναι κατι το παραξενο.

Fixed για να ταιριαζει στο θεμα μας :mrgreen:

Καρτα σε ψιλικατζιδικο κανεις δεν δινει.Αν δεν εχουν φραγκα σου ειπα...ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ.Και αμα θες πες τους οχι.Δεν προκειτε να ξαναπατησουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...