Προς το περιεχόμενο

Αγορά Καινούργιου pc

gkwa1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, πριν 6 μήνες αγόρασα ένα pc αλλά λόγω προβλημάτων το έστειλά πίσω και τώρα είμαι στο ψάξιμο πάλι αλλά δυστηχώς είμαι φαντάρος και δεν έχω χρόνο να το ψάξω καλά και θα ήθελα την βοήθεια σας. ΑΠό τον υπολογιστή εχω απαιτήσεις διότι θα τρέξω αρκετές βαρίες μαθηματικές εφαρμογές, παιχνίδακια και άλλα ωραία πράγματα. Έχω καταλήξει κάπου και θα ήθελα την βοήθεια σας...

1. Κουτί: Θέλω κάποιο χρηστικό με πολλές θύρες και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο με ενοχλεί πάρα μα πάρα πολύ ο θόρυβο τι προτείνετε?

2. Επεξεργαστής: INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155

://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.558328

3. Μητρική:http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.522861

4. Μνήμη:http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.552647

5. Κάρτα Γραφικών http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.516385

6. Σκληρός Δϊσκος: WESTERN DIGITAL WD2002FAEX 2TB CAVIAR BLACK SATA3

Είναι πολύ βιαστική η επιλογή και ίσως όχι βέλτιστη, η αγορά θα γίνει κομάτι κομάτι από διαφορετικά καταστήματα

Δημοσ.

εισαι ετοιμος να δωσεις 420 ευρω για μια καρτα(5870) για pc για βαριες μαθηματικές εφαρμογες?

αν ηταν για gaming ποσα ειχες σκοπο να δωσεις?

η μητρική δεν κανει για Sb, θες αλλο socket (LGA 1155)

Δημοσ.

Όχι ρε παιδία θα τρέξω και παιχνιδάκια το λέω άλλωστε, λέτε να πάω σε κάποια άλλη? Αν μπορώ να γλιτώσω χρήματα και να πάρω κάτι εξίσου καλό τότε κανένα πρόβλημα :rolleyes:

Η οθόνη θα αγοραστεί και αυτή με το pc απλώς θέλω πρώτα να ετοιμάσω το pc και ύστερα τι οθόνη να πάρω. Μένω κόρινθο.

Δημοσ.

Δεν τη ξεθαψε, σημερινη τιμη ειναι!

Δηλαδη θεωρεις οτι 420 ειναι υπερβολικα για το κτηνος?

1.Σιγά το κτήνος

2.420 Ευρώ για 5870?

3.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Λοιπόν κατέληξα σε δύο επιλογες, η μία με 32bit kai η άλλη με 64bit. Ποια να προτιμήσω, γνωρίζω τα πλεονεχτήματα του 64 αλλά συμβατότητα υπάρχει πλέον με τα προγράμματα γενικά?

Δημοσ.

Πριν μας πεις που κατέληξες πες μας πες μας ποια θα ειναι η χρήση του υπολογιστή και ποσα χρήματα διαθέτεις ...

Η καρτα γραφικων που παραθεσες ηταν κτηνος(σε επιδοσεις) πριν κανενα χρονο αρα στη τιμη που ειναι τωρα αν την αγοράσεις θα σε πιάσουν κορόιδο και λογικά δεν το θελεις αυτο ετσι?

Δημοσ.

Λοιπόν:

1. Κουτί: (δεν έχω αποφασίσει)

2. Επεξεργαστής:INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX

3. Μητρική: GIGABYTE X58A-UD3R LGA 1366DDR3 SATA 3

4. Κάρτα γραφικών: ASUS ATI RADEON HD 6950 2GB DDR5 256 BIT

5. Σκληρός δίσκος: WD SATA II GREEN POWER 3.5'' 2TB 64MB WD20EARS

6. Μνήμη: 3 x KINGSTON DDR3 4GB 1333MHZ (Αν πάω σε 64bit)

7. Τροφοδοτικό: CORSAIR GS700W

Περιμένω την γνώμη σας και τις προτάσεις σας.

Λοιπόν βρήκα λίγο χρόνο και το έψαξα καλύτερα το θέμα αλλά λόγω στρατού και υποχρεώσεων έχω χάσει κάποια επεισόδια και χρειάζομε λίγη βοήθεια.

Στον υπολογιστή θα φορτώσει ο αδελφός μου αρκετά games άρα έχω απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών. Εγώ προσωπικά θα τρέξω αρκετά matlab και mathematica (το παλίο deskopt έτρεχε μια φορά 22 μέρες συνεχόμενα στο full :-D μετά κλάταρε :shock: :mrgreen: :mrgreen:).

Συνεπώς, θα ήθελα ένα γρήγορο μηχάνημα που να μπορέι να χρησιμοποιήσει και αργότερα αρκετή μνήμη. Το συγκεκριμένο κατά μέσο όρο+ κουτί 100 ευρώ είναι περίπου στα 1.200 κατά μέσο όρο αυτά σκέφτομε να δαπανήσω...

Δημοσ.

Μια απαντηση ετσι στα γρηγορα.αλλαξε τον σκληρο δισκο.αυτος ειναι για αποθηκη (green) οχι για παιχνιδια.θα σε κραταει πισω απο την στιγμη που δεν θα βαλεις ssd.

Και μην βαλεις τον 2600Κ βαλε τον 2500Κ.

Δημοσ.

Άλλαξε το τροφοδότικό corsair tx 650w, μητρική msi gd 55, και μνήμη πάρε 8gb. Μου φαίνεται πολύ το 12. Δώσε τα λεφτά αυτα σε κάτι άλλο. Κ το σκληρό άλλαξε που λέει ο φίλος.

Δημοσ.

Έχεις να προτείνεις κάποιο σκληρό σε αυτή την χρηματική κατηγορία σε 2 ΤΒ έλεγα αυτόν: http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.303651

Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το κοιτάξω για τον επεξεργαστή, αλλά για ποιον λόγο εντλώς εγκυκλοπεδικά να προτιμήσω τον άλλον. Γενικότερα οι άλλες επιλογές πως σου φαίνονται...?

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Άλλαξε το τροφοδότικό corsair tx 650w, μητρική msi gd 55, και μνήμη πάρε 8gb. Μου φαίνεται πολύ το 12. Δώσε τα λεφτά αυτα σε κάτι άλλο. Κ το σκληρό άλλαξε που λέει ο φίλος.

Για το τροφοδοτικό έχεις δίκιο. Η μνήμη όντως έχεις δίκιο είναι αρκετή αλλά νομίζω πως θα την βλέπει αν είναι 64bit, την παίρνω αρχικά 8 έχεις δίκιο και μετά προσθέτω αν την χρειαστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...