Προς το περιεχόμενο

Proftpd server σε ubuntu server

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Εγκαθηστώ τον Proftpd στον server μου..δεν ξέρω ομως να κάνω τα config. Βασικά δεν ξέρω πως μπορώ να διαχειρηστώ τους χρήστες.

π.χ. θέλω να κάνω 2 χρήστες τον spiros και την μαριά που θα έχουν ως home directory το /etc/home/ftpserverfiles.

Επίσης να ακούει ο server στην 7777 πόρτα.(αυτό μου φαίνετε είναι εύκολο δεν το έχω πολυ ψάξει και δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.)

Ευχαριστώ. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να μπω!!!! ποπο έχω αρχίσει να τσαντίζομαι με αυτόνα τον server.

Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ φίλε headbanger.!!!!!

headless τον χρησιμοποιείς φαντάζομαι. σε καμιά γωνιά ναμην κάνει θόρυβο να μην ενοχλεί κιόλας. ο δικός μου τρέχει σε celeron 800, με 384 μνήμη :P αλλά με έχει σώσει. τι torrent,ftp,file sharing,file streaming όλα βαίνουν καλώς :)

θπομονή και διάβασμα θέλει και θα ανταμοιφθείς!

headless τον χρησιμοποιείς φαντάζομαι. σε καμιά γωνιά ναμην κάνει θόρυβο να μην ενοχλεί κιόλας. ο δικός μου τρέχει σε celeron 800, με 384 μνήμη :P αλλά με έχει σώσει. τι torrent,ftp,file sharing,file streaming όλα βαίνουν καλώς :)

τον εχεις ξεσκισει ε..?

^_^ ^_^

Εννοείται. Ποιος ο λόγος νσ ξόδεψα τόσο χρόνο στήνοντας τον αλλιώς. Μου έχει λύσει τα χέρια και δεν τον αλλάζω

Αποστολή από X8 με το Insomnia App

Εγώ δουλεύω με freenas bsd σε ένα serveraki που καίει 40w και είναι ανοιχτό όλη την ώρα. Ειναι ο κεντρικός διαχειριστής των media αρχείων στο οικιακό μου δύκτιο και διαμοιράζει μουσική, ταινίες, βιβλία, κείμενα σε όλα τα μηχανήματα μέσω samba,nfs και upnp.

Αν είχα μεγαλύτερη γραμμή στο upload θα είχα ανεβάσει και shoutcast η θα είχαν ανεβάσει και κάποια σελίδα μέσω joomla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...