billst21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 καλησπέρα στην όμορφη παρέα. διαβάζω συνέχεια για over και με έχετε βάλει στό τρυπάκι και εμένα λοιπόν το σύστημα μου... mobo cpu cooler ram τις μνήμες τώρα τις δουλεύω manual απο bios στα 1600 και δουλεύει μόνη της χωρίς σελιδοποίηση intelburn έφτασε μέχρι 56 άνετα νομίζω... μπορεί να πάει παραπάνω? και πόσο? παιδιά επειδή είμαι ψιλοάσχετος στο over αν θέλετε και έχετε υπομονή βήμα βήμα και λίγο αναλυτικά ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τα πράγματα για σένα είναι εύκολα αφού θα παίξεις με το πολλαπλασιαστή. Ξεκινάμε θα πας στην καρτέλα ai tweker και στην επιλογή cpu ratio settings θα βάλεις manual εκεί θα σου ανοίξει επιλογές εσύ θα πειράξεις μόνο τον πολλαπλασιαστή θα κανείς save τα settings και θα τρέξεις intelburn test και θα ανεβάσεις φωτογραφίες από το cpuz. Τα ρεύματα πάνω από 1,2v μην τα ανεβάσεις για την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ωραία αλλά πού θα τον φτάσω τον πολλαπλασιαστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τώρα στο πόσο είναι ; θα το ανεβάσεις κατά +2 . Και βαλε το vcore στα 1,2v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 οκ φιλε μου το κάνω και μιλάμε.... στο cpu ratio settings δεν μου δίνει επιλογή manual με enter, μονο αριθμούς μπορώ να βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με συγχωρείς λάθος δικό μου πάλι στην ίδια επιλογή θα ανεβάσεις από 12 που πρέπει να είναι stock στα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 το έκανα και τον έριξα από 3,2 πού έφτανε σε 1,8 τι κάνουμε τώρα? το ανέβασα 24 και έφτασε πάλι 3,2 πάνω από 24 δεν δέχετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το cpu ratio settings δεν έχει καμιά άλλη επιλογή από το 24; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πιό κάτω ναί πιό πάνω όσο και να το πάω έρχετε πάλι στό 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 κατάφερα και τον έφτασα μέχρι εκεί πού βλέπετε... πιο πάνω όταν τον πάω κτυπάνε καμπανάκια αν μπορείτε να μου πείτε κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να μού πείτε κάτι? δεν μπορεί ο i920 να χτυπάει άνετα 4,2 και ο i950 να μην μπορεί να πιάσει ούτε καν 4? κάποιος πού έχει ίδια μητρική? και είναι και στά κόκκινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τελικά τον πολλαπλασιαστή δεν μπορείς να τον πειράξεις ; Με το fsb παίζεις τώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 rafail1994 μαλλον καπου έχεις μπερδευτεί κανενας 1366 εκτός του extreme (ουτε για αυτον είμαι σιγουρος) δεν έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή... Στο θέμα μας τώρα ... λοιπον για αρχή απο το bios κανεις disable προς το παρόν τα speedstep, hyperthreding και cpu turbo... Fixaρεις το ρευμα CPU στα 1,25 του ΝΒ στα 1,16 και των μνημών στα 1,65 τα υπολοιπα ρεύματα βάλτα φιξαρισμενα στην default τιμή τους και ΟΧΙ στο AUTO. Πολλλαπλασιαστής CPU στο μαξ Πολλαπλασιαστής του QPI στο χαμηλότερο δυνατο... Πολλαπλασιαστής του memmory controller στα Χ16 Πολαπλασιαστής μνημών στο Χ8 Απο εκεί και περά αρχίζεις και ανεβάζεις σιγά σιγά το bus speed και παράλληλα στρεσσαρεις και κοιτάς πάντα θερμοκρασίες!!! Με αυτή την διαδίκασία θα δεις το μαξ που μπορεις να φτάσεις με αυτά τα ρεύματα... ελπίζω και φαντάζομαι ότι θα ξεπεράσεις τα 4... Μετά ενεργοποιείς speedstep και hyperthreading και ξαναελέγχεις για σταθερότητα και θερμοκρασίες... λογικά λογο του HT δεν θα είσαι σταθερος και θα πρέπει να δώσεις λιγο ρευματακι σε επεξεργαστή και QPI ... κατόπιν ενεργοποιείς και το cpu turbo όπου μπορεί να χρειαστείς κιάλλο ρεύμα... ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!!! Επίσης κράτα τα timmings των μνημβν χαλαρά για να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σε κόψουν αυτές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.