Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση PC

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα με Ιντελ και Megahelms και εχω διαβασει για την δικη μου επιλογη στην v8 οτι δεν ειναι καθολου vfm και δεν αξιζει τα λεφτα της, αλλα με αυτα που βλεπω στο δικο μου συστημα ειναι. Με ρευματα 1.60 προσπαθοντας να πιασω 4αρακι στον αθλον μου δεν ξεπερνουσα τους 32 σε full load prime,intel burn test,occt. Για εμενα το να δινω τοσο ρευμα και να μην νιωθει με θερμοκρασιες ειναι θετικο και μπορεις να κλοκαρεις πολυ καλα με εναν καλο επεξεργαστη και μητρικη.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλα η V6GT μου αρεσει σαν εμφανιση και μουρης που θα φαινεται στο κουτι μου.. Δεν αξιζει πιστευετε τα λεφτα της?

Δημοσ.

Ειδα στα γρηγορα 1 review και αν εισαι αναμεσα σε v6 και v8 εχουν μεγαλες διαφορες με βαση το δικο μου παραδειγμα. Οπως ειπα δεν ξερω αν παιζει διαφορετικα σε ιντελ οι θερμοκρασιες αλλα ειναι καλυτερη η v8 και η διαφορα ειναι 5ε. Και εμφανησιακα ωραια ειναι και τα δυο.

Δημοσ.

Εσυ διαλεγεις. Εγω απλα σου προτεινα την v8 ως μια πολυ καλη επιλογη και αναμεσα στην v6gt και v8 η v8 ειναι σαφως ανωτερη.

Δημοσ.

Αν διαβάσεις τα χαρακτηριστικά της V6GT οι στροφές ειναι 800-2200 και τα dB 15-38 ενώ το Noiseblocker NB-BlackSilentPro PL-2 στις 1400 στροφές φτάνει μόλις τα 11 dB. Βέβαια τα fans της V6GT είναι ρυθμιζόμενα (PWM) αλλά στις υψηλές στροφές θα ακούγονται έντονα..

Δημοσ.

Βασικα παιδια λεω να παρω την V6GT και ελπιζω να με καλυψει για τα 4,2 GHz για 24/7 που θελω να παω τον επεξεργαστη μου,τι λετε?

Δημοσ.

Παιδια σχετικα με την αναβαθμιση.Βρηκα να πουλησω το cpu μου και την m/b και τις ram μου και με τα ιδια λεφτα απο αυτα να παρω i7 940 s1366 με m/b DFI DK X58-t3eh6

και RAM 3X1 GB ADATA 1600MHZ τι λετε???

Δημοσ.

Όχι αν είναι να πας σε κάτι καινούριο θα πας σους καινούριους intel 1155 soscket και όχι σε κάτι πεθαμένο.

Πες μας ποσά διαθέτεις τώρα για όλα και τι θέλεις να αγοράσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν θελω να δωσω τωρα λεφτα απο την τσεπη μου.Γι'αυτο ειπα να παω σε αυτα για τωρα προσωρινα αφου τα βρηκα σαν ανταλλαγη στην ουσια αφου δεν θα δωσω κατι απο την τσεπη μου.και μετα το καλοκαιρακι θα διαθεσω καποια χρηματα για αναβαθμιση..τι λετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...