Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση PC

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.. εχω ενα συστημα intel core quad q9550 s775 μια asus p5q-e 2x2gb ram kingston 800 MHz τροφοδοτικο 800 watts καρτα γραφικων evga gtx 470 και θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση σε καποιο s1366 και i7 920,930,940,950..

Απλα δεν περισευουν για i7 s1155..

διαθετω μεχρι 300 αντε 350 ευρω max. και θα προτειμουσα μητρικη για να μπορεσω να κανω sli σε καποιο διαστημα απο τωρα.

Ασχολουμαι και με o/c (q9550 3,80GHz) και σε περιπτωση σε καποιον απο τους πανω επεξεργαστες θα γινει και σε αυτον..

δεν με απασχολει να ειναι καινουρια τα parts ακομα και με μεταχειρισμενα..Μην εχουν φαει ομως κανενα τρελο o/c 4,5-4,8 για 24/7.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι με τίποτα έχεις ένα πολύ δυνατό pc για την χρήση που το κανείς ο επεξεργαστής σου είναι αστέρι.

Και αν ήταν να κανείς κάποια αναβάθμιση φυσικά και δεν θα πήγαινε σε πεθαμένο soscket

Δημοσ.

60-70 ευρω μπορει να τα δωσω.. Εχω ενα NZXT case μπλε και μου αρεσε αυτη η ψυχτρα και συν αυτο εχει μαζι και τα fans.. εχεις κατι καλυτερο να μου προτεινεις?

Δημοσ.

Ειναι τρελη διαφορα στους βαθμους με την Megahalems? Θα δω με αυτη δηλαδη καμια 10αρια βαθμους λιγοτερους απο την V6GT?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...