Προς το περιεχόμενο

Μαγαζι Εξωτερικου

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..

Sorry αν το εχω βαλει σε λαθος section το θεμα μου,απλα δεν ηξερα που να το εβαζα!

Μπορει καποιος να μου πει καποιο καλο και αξιοπιστο site του εξωτερικου με καλες τιμες για διαφορα parts υπολογιστη οπως επεξεργαστες,μητρικες και τετοια?

Σε καλες τιμες εννοειται και να υπαρχει διαθεσιμος ο τροπος πληρωμης με αντικαταβολη..Επισης αν γινεται η αν καποιος γνωριζει και καποιο αντιστοιχο site παλι εξωτερικου που να περιλαμβανει και μεταχειρισμενα

προιοντα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας και ελπιζω να εχω συντομα καποιες απαντησεις.Μενω Σαλαμινα αν αυτο βοηθαει.

Δημοσ.

Ότι δεν έχω δει κανένα μαγαζί του εξωτερικού να στέλνει Ελλάδα (ή σε διαφορετική χώρα απ την οποία βρίσκεται) με αντικαταβολή.

Δε λέω ότι δεν υπάρχουν αλλά σίγουρα είναι κάπως σπάνια.

Δημοσ.

Γενικά αγορές απο εξωτερικό, πολλές φορές. Hardware όμως ελάχιστες. Η τελευταία ήταν ένα σκληρό δίσκος από amazon.co.uk (υπάρχει και αντίστοιχο thread γι αυτόν). Από οικονομικής άποψης μου στοίχισε 20€ λιγότερο απ ό,τι αν τον αγόραζα από Ελλάδα.

Δημοσ.

Με χρεωστική κάρτα. Βασικά είναι η συνηθισμένη κάρτα που χρησιμοποιείς για τα ATM για την οποία όταν άνοιξα τον λογαριασμό είχα ζητήσει να χει κι αυτή τη δυνατότητα.

Δημοσ.

Εγω εχω λογαριασμο στην τραπεζα που δεν εχω χρηματα αυτη την στιγμη βεβαια.. αν βαλω μπορω να την χρησιμοποιησω και εγω εκει η πρεπει να βγαλω καποια αλλη?

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να σου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Όμως δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στην τράπεζα μιας και οι πολικές από τράπεζα σε τράπεζα πιθανόν να διαφέρουν.

Δημοσ.

Αντικαταβολη απο εξωτερικο δεν νομιζω.Θελουν να ειναι σιγουροι οτι θα πληρωθουν και γι αυτο τα θελουν πρωτα τα λεφτα.Φαντασου να στειλουν σε καποιον αντικαταβολη και να μην παραλαβει.Τσαμπα τα εξοδα αποστολης που θα χρεωθουν.Καλυτερη λυση ειναι pre-paid καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...