Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Vertex 3 120gb

NlKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε λοιπον μετα απο τοση αναμονη ο κανουργιος SSD εδω και δυο μερες, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να τον κανω να δουλεψει. Εχω ψαξει σε διαφορα site αλλα οτι και αν δοκιμασα δεν τα καταφερα.

Το προβλημα ειναι με την εγκετασταση των Windows 7 64bit. Μπαινω στο bios επιλεγω AHCI, κανω εγκατασταση των Windows κανονικα, αλλα στο πρωτο restart κολαει κανει restart και βγαζει error. Δεν μπορει να μπει στα Windows δλδ.

Αν επιλεξω IDE απο το bios τα Windows δεν βλεπουν τον SSD για να κανουν εγκατασταση.

Καμια ιδεα για το πως μπορω να το φτιαξω?

Το mobo ειναι το GIGABYTE GA-H67A-UD3H-B3 και μαλλον τα GIGABYTE δεν τα πανε και πολυ καλα με τους Vertex....

Δημοσ.

Εχεις μόνο τον ssd πάνω στο pc σου όταν κάνεις την εγκατάσταση ή και όλους τους άλλους μηχανικούς;Δοκίμασε μια να αφήσεις μόνο τον SSD και να προσπαθήσεις.

Δημοσ.

Πολύ περίεργο.Τι να πω δεν ξέρω.Μπες στα φόρουμ της OCZ και γράψε για το πρόβλημά σου και ενημέρωσε μας και εμάς για το πως λύθηκε τελικά.Σίγουρα θα βγάλεις άκρη πολύ πιο γρήγορα από το να ψάχνεις αλλού.

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/forumdisplay.php?248-Sandforce-Vertex2-LE-Pro-Agility2-Vertex2-Agility2-EX-Drives-REVO-and-HSDL-drives

Δημοσ.

Μερικές φορές η λύση είναι πολύ απλή αλλά επειδή έχουμε ανχωθεί - που πληρώσαμε για καινούριο SSD και δεν δουλεύει - και δεν την βλέπουμε.

Μέσα από τα bios της μητρικής σου επιβεβαίωσε ότι έχεις επιλέξει το σύστημα να μπουτάρει από τον σκληρό δίσκο και όχι από καμιά αφαιρούμενη μονάδα, επίσης στην λίστα με τους Sata δίσκους σου επιβεβαίωσε ότι ο SSD είναι στην κορυφή της λίστας (PageUP PageDown για να τον μετακινήσεις) ανεξάρτητα σε ποιο Sata controler τον έχεις συνδεμένο.

Δημοσ.

Ολα αυτα τα εχω κανει. Καποιο λαθος σε συνδεση κλπ δεν υπαρχει. 3 μερες τωρα προσπαθω.

Το προβλημα ειναι ο συνδυασμος Vertex 3 με GIGABYTE mobo!!! Οποτε οποιος θελει Vertex 3 να το προσεξει.

Στο φορουμ της OCZ υπαρχουν καποιες λυσεις αλλα δεν τα εχω καταφερει ουτε με αυτες.

Δημοσ.

Έχεις κανένα πρόχειρο CD εγατάστασης των Windows XP 32bit?

Αν έχεις κάνε ένα κόπο και βάλτο...Αυτά τα 7άρια δεν μου κάθονται καλά...Μπορεί να παίζει να μην αναγνωρίζονται σωστά από το λειτουργικό...

Δημοσ.

Αν βαλω τα ΧP τι θα κερδισω, το θεμα ειναι να βαλω τα 7.

Σε αλλες mobo απο οτι εχω διαβασει μπαινουν κανονικα.

Δημοσ.

Φίλε μου άνοιξε ένα thread στο φόρουμ της OCZ για να σου δώσουν την απάντηση.Αν ψάχνεις άτομο με την ίδια μητρική και τον ίδιο SSD εδώ ίσως θα περιμένεις πολύ.Από ότι βλέπεις εδώ στους περισσότερους μας δεν πάει κάπου πιο εξειδικευμένα το μυαλό μας παρά μόνο σε λάθη ή στη συνδεσμολογία ή στις ρυθμίσεις του bios.Και όντως να μην μπαίνει ούτε σε IDE ούτε σε AHCI είναι πολύ περίεργο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχεις κανένα πρόχειρο CD εγατάστασης των Windows XP 32bit?

Αν έχεις κάνε ένα κόπο και βάλτο...Αυτά τα 7άρια δεν μου κάθονται καλά...Μπορεί να παίζει να μην αναγνωρίζονται σωστά από το λειτουργικό...

ναι και μετά δεν θα έχει Trim, τα WinXP δεν προτείνονται για SSD ffs...

Δημοσ.

Τα XP τα ανέφερα για να αποκλείσουμε οτι δεν φταίνε τα 7άρια.Εαν δουλεύει ο δίσκος σε XP σημαίνει οτι κάτι φταίει με το λειτουργικό του (windows 7).

Δημοσ.

Δεν φταιει το λειτουργικο, αλλα ο συνδυασμος mobo Gigabyte με Vertex 3. Υπαρχει θεμα στο OCZ support forum, οπου εχουν αναφερθει καποιες λυσεις, που σε καποιους δουλευουν σε αλλους οχι. Σε εμενα δεν δουλεψε καμια οποτε παω για ASUS....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...