Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δεν σ'αρέσουν τα γραφικά από το DOTA? θα εννοείς το 1 φαντάζομαι... παίξτε DOTA 2, καλύτερα γραφικά
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ναι free είναι, βρίσκεις πανευκολα invite και παιζεις μεσω steam
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 παίξτε age of empires , age of mythology χάχα
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Το δοκίμασα το Team Fortress και έχει πολύ ωραία γραφικά. Αλλα είναι ξενέρωμα που δεν μπορείς να παρεις όλα τα όπλα και οι παίχτες είναι χωρισμένοι σε classes. Επίσης το βρήκα "αργό" από θέμα δράσης δεν γίνετε χαμός όπως στο Quake Arena η το Unreal ας πούμε. Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά αυτό εξαρτάται και σε ποιόν σερβερ θα μπείς.
reignmanGG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ψαχνω ενα παιχνιδι οπου θα μπορω να μπαινω με φιλους να παιζω(online) πανω απο 4-5 ατομα π.χ(League of legends,Gta San andreas)!!Μπορειτε να βοηθησετε? :/ Εχεις δοκιμασει το APB reloaded? Ειναι Online σε στυλακι GTA . http://www.youtube.com/watch?v=NX0QqeqDdks
biomecanοiԁ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Φίλε σε καταλαβαίνω αλλά αυτό εξαρτάται και σε ποιόν σερβερ θα μπείς. Δεν ειπα πως είναι θέμα server, ούτε πως πάει αργα στο pc μου. Αλλα όλο το παιχνίδι που φαίνεται αργό άμα το συγκρίνω με το quake το unreal etc. Ο χαρακτήρας πηγαίνει αργά. Ρίχνει αργά τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμενα. Το μονο που μου άρεσε είναι τα γραφικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν ειπα πως είναι θέμα server, ούτε πως πάει αργα στο pc μου. Αλλα όλο το παιχνίδι που φαίνεται αργό άμα το συγκρίνω με το quake το unreal etc. Ο χαρακτήρας πηγαίνει αργά. Ρίχνει αργά τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμενα. Το μονο που μου άρεσε είναι τα γραφικά. Προφανώς, αλλά λέω οτι υπάρχουν σέρβερς μικροί σε έκταση που μολις spawnάρεις, πιάνεις κλάσση και παίζεις. Όχι τίποτα και ναι, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με Quake ή Unreal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα