ex3Lmei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μονο εγω βρισκω ανουσιο το thread? Λετε κατι, μετα "ειναι καλο?"... Μηπως να παιξουμε να κανουμε review και να σου πουμε? :| Αν βλεπεις να ρωταω μονο αυτο στο thread τοτε να μην ανοιγουμε ποτε τετοια thread... Μονο που δε το κανω...Απλα ειμαι μπερδεμενος και δε ξερω πολλα πραγματα απο online και ειπα να με βοηθησει οποιος θελει ... Πανω κατω εχω κατασταλαξει και ευχαριστω για τις απαντησεις σας με βοηθησατε αρκετα, ομως δε καταλαβαινω το νοημα των λεγομενων σου... Αλλωστε ο τιτλος το λεει...! Δε σου αρεσει αδιαφορησε και μη βοηθας συνανθρωπο!
Apoll Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Για το World of Tanks αν θες βοήθεια να ξεκινήσεις, βάλε στην λίστα φίλων τον Fediuld Οταν με δεις μέσα, στείλε μύνημα να σε βοηθήσω με ιδέες και ίσως platoon αν ειμαι ελεύθερος. Ακόμα έχω κάπου ένα Tier 2 άρμα να πιάνει σκόνη. Είναι καμμια φορά αλλαγή με τα Tier 7+ που παίζω συνήθως.
koutoukos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι codakias χρονια. ενα θα σου πω. μακρυα απο το call of duty black ops και απο το modern warfare 3. αν θες παρε battlefield, ειναι πολυ καλυτερο 3d παιζει?εχω καλο πισι και 3d tv.το παιχνιδι παιζει και 3d?
Udaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πείτε μου κανα καλό εθιστικό online multiplayer , παιχνίδι με action μέσα ..
dartmed Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μεγάλη κουβέντα ... Action ? = PvP, action combat , sandbox , casual , hardcore ? Εθιστικό ? = Open world PvP, Raiding , Crafting ? F2P - Buy to play - Pay to Play ? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί είναι πολύ οι παράγοντες που παίζουν ρόλο για τον καθένα . Για να σε βοηθήσω ποιο παιχνίδι από αυτά που έχεις παίξει και σου άρεσε πολύ έχει στοιχεία που θα ήθελες σε MMO ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γιατί μπαίνετε σε τέτοιο κόπο, αφού παίρνεται αρκετά hint από το Thread..
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ψαχνω ενα παιχνιδι οπου θα μπορω να μπαινω με φιλους να παιζω(online) πανω απο 4-5 ατομα π.χ(League of legends,Gta San andreas)!!Μπορειτε να βοηθησετε? :/
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Aμα ξεκίνησαν όλα από το DOTA...Πριν το DOTA το χάος
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μπα δεν μ αρεσουν τα γραφικα της Dotα!Εχω ψαξει τις ενναλακτικες του Λολ και δεν μ αρεσαν για να πω την αληθεια!Σε στυλ σαν αντρεας κατι?
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Απλο: SA-MP is a free Massively Multiplayer Online game mod for the PC version of Rockstar Games Grand Theft Auto: San Andreas . http://www.sa-mp.com/
KyriTNT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 χαχαχα,ναι αυτο παιζω!!!Το gta iv δεν γινετε ετσι ομως,και επειδη το βαρεθηκα αυτο ψαχνω αλλο!Αλλα δεν βρισκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα