Grobath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο battlefield απ όλα; Προφανώς το 3 απλά δες άμα το τρέχει το pc σου και άμα το τρέχει αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη.
ex3Lmei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Προφανώς το 3 απλά δες άμα το τρέχει το pc σου και άμα το τρέχει αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενταξει...Θα τελειωσω το skyrim πρωτα και μετα θα βαλω το battlefield 3 να δω πως μου το παει στο pc και αν ειμαι ικανοποιημενος, θα περιμενω κανα χρονο μεχρι να το παρω γιατι η τιμη του ειναι αρκετα ακριβη. Για starcraft 2 online να μου πουν τι γινεται και τι γινεται με την ελληνικη community του παιχνιδιου δλδ αν διοργανωνουν τπτ! Ευχαριστω!
balander10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εχει ικανοποιητικό κοσμο για online; Δε πολυ ακουγεται τωρα τελευταία για online παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι.. Δεν ακούγεται γιατί δε χρειάζεται να ακουστεί. Το SC είναι σταθερή αξία 2-3 φορές που το έτρεξα τις τελευταίες μέρες είχε πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμο το Bnet. Το προτείνω ανεπιφύλακτα αν δεν το έχεις παίξει. Ελληνική community δεν έχω ιδέα αν υπάρχει να σου πω την αλήθεις εγώ παίζω κανονικά με τους ξένους.
ex3Lmei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και ειπαμε starcraft 2 ..Μου ηρθε στο μυαλο και το command & conquer 3 το οποιο απ οτι μου εδωσαν τα 2 παιχνιδια μοιαζουν πολυ μεταξύ τους κυριως ως προς τα "πρασινα ή μπλε διαμαντια" που τα μαζευεις...Μηπως το command & conquer 3 ειχε αντιγραψει αυτη την ιδεα απο το starcraft καθως δε το εχω παιξει ή δεν ισχυει αυτο που λεω;
Michaels_V2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 δοκιμασε company of heroes...φοβερο εχω αγορασει την anthology edition..μπορεις να την βρεις στις αγγελιες..και age of empires 3
Apoll Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Θα πρότεινα World War II Online : Battleground Europe Μπορεί να μην έχει τα γραφικά του BF3 κλπ, αλλά είναι ΜΜΟFPS με πεζικό, άρματα και αεροπλάνα. Έχει τρομερό ήχο και gameplay. Οί μάχες κρατάνε ώρες και φυσικά δεν είναι instanced. Ναι έχει μηνιαία συνδρομή, αλλά αν υπολογίσεις το κόστος αυτής σε σχέση με το κόστος του ενός παιχνιδιού από τα παραπάνω, ίσως μεγαλύτερο διάστημα θα το παίξεις με τα ίδια λεφτά. Έχει 14 μέρες trial αυτή τι στιγμή, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Το παίζω on-off τα τελευταία 8 χρόνια.
ex3Lmei Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Θα πρότεινα World War II Online : Battleground Europe Μπορεί να μην έχει τα γραφικά του BF3 κλπ, αλλά είναι ΜΜΟFPS με πεζικό, άρματα και αεροπλάνα. Έχει τρομερό ήχο και gameplay. Οί μάχες κρατάνε ώρες και φυσικά δεν είναι instanced. Ναι έχει μηνιαία συνδρομή, αλλά αν υπολογίσεις το κόστος αυτής σε σχέση με το κόστος του ενός παιχνιδιού από τα παραπάνω, ίσως μεγαλύτερο διάστημα θα το παίξεις με τα ίδια λεφτά. Έχει 14 μέρες trial αυτή τι στιγμή, δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Το παίζω on-off τα τελευταία 8 χρόνια. Ευχαριστω για το παραπανω θα το ελεξω,αν και θα προτυμουσα να αποφειγω της μηνιαιες συνδρομες... Το Starcraft 2,company of heroes εχουν μηνιαιες συνδρομες;
remalis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω για το παραπανω θα το ελεξω,αν και θα προτυμουσα να αποφειγω της μηνιαιες συνδρομες... Το Starcraft 2,company of heroes εχουν μηνιαιες συνδρομες; Όχι όχι, απλά πρέπει να αγοράσεις τα παιχνίδια. Το company of heroes το έδινε το steam πριν ενα 4-μηνο σε τιμή χώμα, κάπου 3.5-4Ε όλα μαζί. Αν δε βιάζεσαι περίμενε γιατί παίζει στις χριστουγεννιάτικες προσφορές να το ξαναβάλει. Για το sc2 μπορείς να δοκιμάσεις το starter edition δωρεάν που παίζεις κ multiplayer κανονικότατα απλά μόνο σε τέσσερεις χάρτες (που γενικά αρκούν).Δεν έχει χρονικό περιορισμό οπότε μπορείς να παίξεις κ πολύ. Άμα βαρεθείς τους χάρτες παίρνεις και το παιχνίδι κ παίζεις και στους μονταριστούς που έχουνε γέλιο edit: γενικά το sc2 δε το ακούς αλλά όπως είπαν και πριν τα παιδιά δε χρειάζεται γιατί είναι τοπ. Το μόνο κακό είναι ότι παίζει πολύ rush.
Michaels_V2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αν σου αρεσει με sci-fi αγορασε sc2 που τα σπαει...αλλα πιστευω coh ειναι το καλυτερο real time strategy..εχει πιο καλα γραφικα,πολλες δυνατοτητες..αν θες κατι σε 1800 εποχη προτιμησε age of empires..!
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://worldoftanks.eu/ ειναι και τζαμπα.
ex3Lmei Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 αν σου αρεσει με sci-fi αγορασε sc2 που τα σπαει...αλλα πιστευω coh ειναι το καλυτερο real time strategy..εχει πιο καλα γραφικα,πολλες δυνατοτητες..αν θες κατι σε 1800 εποχη προτιμησε age of empires..! http://mmohuts.com/review/company-of-heroes-online Δωρεάν ειναι; http://worldoftanks.eu/ ειναι και τζαμπα. Εντελώς ή εχει μηνιαια συνδρομη; Απο κοσμο πως παει; Καλη περιπτωση φαίνεται
11demian111 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 minecraft δεν εχεις δοκιμασει πιστευω. εχει καλο multiplayer, αρκει να βρεις τον καταλληλο σερβερ
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://mmohuts.com/review/company-of-heroes-online Δωρεάν ειναι; Εντελώς ή εχει μηνιαια συνδρομη; Απο κοσμο πως παει; Καλη περιπτωση φαίνεται τελειως τσαμπα απλα αν θες πληρωνεις για καποια εξτρα...
Toufas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μονο εγω βρισκω ανουσιο το thread? Λετε κατι, μετα "ειναι καλο?"... Μηπως να παιξουμε να κανουμε review και να σου πουμε? :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα