pournaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Στην εφαρμογη αναφερει οτι εχει διακιωμα να κανει ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Δεν ειναι τιποτε, απλα χρησιμοποιει ο HAL τα τηλεφωνα μας για να κανει καμμια κληση σε καμμια γκομενα απο Ταυλανδη. http://www.insomnia.gr/topic/404960-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-insomnia-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-android-smartphones/page__view__findpost__p__3973620 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 η εφαρμογή παρόλο που βασίζεται στο tapatalk έχει σημαντικές βελτιώσεις, αλλά θα ξαναρωτήσω: κανένα widget είναι στα σχέδια; Ειδικά τώρα που δεν βρίσκουμε πλέον το insomnia στην αναζήτηση του tapatalk. widget όχι ακόμα αλλά θα μπει μελλοντικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.02 που διορθώνει το bug με τις αγγελίες που κράσαρε την εφαρμογή καθώς και το πρόβλημα με το εικονίδιο της εφαρμογής στα android smartphones με χαμηλές αναλύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokfever Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δύο πράγματα... 1) Είναι αυτό το τοπικ το σωστό για να γράφουμε τυχών προβλήματα η ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή? 2) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογή δεν μου εμφανίζει τα διάφορα smileys, αλλά ένα κουτάκι... εχω το ZTE Blade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δύο πράγματα... 1) Είναι αυτό το τοπικ το σωστό για να γράφουμε τυχών προβλήματα η ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή? 2) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογή δεν μου εμφανίζει τα διάφορα smileys, αλλά ένα κουτάκι... εχω το ZTE Blade 1. Για τα προβλήματα υπάρχει αυτό το θέμα 2. υποστηρίζονται μερικά smilies μέχρι στιγμής και αυτά εμφανίζονται σε κουτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 παιδια , αν μπορειτε υποστηριξτε λιγο παραπανω την εφαρμογη σας (απο τη στιγμη μαλιστα που υποχρεωτικα επαψε να δουλευει το tapatalk ) περα απο το οτι ποτε δεν ηταν και οτι πιο γρηγορο σε σχεση με την εφαρμογη που χρησιμοποιουμε για ολα τα υπολοιπα φορουμ και δεν εξελισσεται ουσιαστικα καθολου (εχει να αναβαθμιστει απο το μαρτιο!) , πλεον με τη 4.2 πρεπει καθε φορα που την ανοιγω να κανω login.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κριμα που δεν υποστηρίζεται πλέον απο το tapatalk.ωραια βέβαια κι αυτή η εφαρμογή Στις αγγελίες θα πρέπει να υπάρχει η δημιουργία νέας αγγελιας Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 το tapatalk υποστηριζει μια χαρα το site, το αν το site θα υπαρχει στο tapatalk ομως ειναι καθαρα θεμα της διαχειρισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taksidiotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 το tapatalk υποστηριζει μια χαρα το site' date=' το αν το site θα υπαρχει στο tapatalk ομως ειναι καθαρα θεμα της διαχειρισης[/quote'] Γιατί δε το βρίσκω Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 γιατι δε θελουν οι admins λεμε . καποτε θα το εβρισκες, αλλα απο τοτε που βγηκαν οι επισημες εφαρμογες στα appstore και play αναγκαστικα επρεπε να χρησιμοποιουμε αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στα δικo μoυ ταμπλετακι με 4.0.3 πρoσπαθω να βαλω τo insomnia απo τo μαρκετ αλλα μoυ λεει oτι δεν υπoστηριζεται....... Ενω στo κινητo μoυ με παλαιωτερη εκδoση oλα κανoνικα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2012 από free-s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Στα δικo μoυ ταμπλετακι με 4.0.3 πρoσπαθω να βαλω τo insomnia απo τo μαρκετ αλλα μoυ λεει oτι δεν υπoστηριζεται....... Ενω στo κινητo μoυ με παλαιωτερη εκδoση oλα κανoνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γιατί όταν πατάω το λίνκ από το κινητό μου απλά με ξαναβγαζει στην ίδια σελίδα? Δεν μπορώ να την κατεβάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γιατί όταν πατάω το λίνκ από το κινητό μου απλά με ξαναβγαζει στην ίδια σελίδα? Δεν μπορώ να την κατεβάσω... Γιατί είναι εφαρμογή 5 χρόνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γιατί όταν πατάω το λίνκ από το κινητό μου απλά με ξαναβγαζει στην ίδια σελίδα? Δεν μπορώ να την κατεβάσω... Ρε ,μη τα κάνετε αυτά. Είδα την είδηση στα Νεα,και προς στιγμήν πίστεψα πως μπήκα με εξπλόρερ και τρόμαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις