Προς το περιεχόμενο

Επίσημη εφαρμογή του insomnia για Android smartphones

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην εφαρμογη αναφερει οτι εχει διακιωμα να κανει ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Δεν ειναι τιποτε, απλα χρησιμοποιει ο HAL τα τηλεφωνα μας για να κανει καμμια κληση σε καμμια γκομενα απο Ταυλανδη.

http://www.insomnia.gr/topic/404960-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-insomnia-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-android-smartphones/page__view__findpost__p__3973620

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η εφαρμογή παρόλο που βασίζεται στο tapatalk έχει σημαντικές βελτιώσεις, αλλά θα ξαναρωτήσω: κανένα widget είναι στα σχέδια; Ειδικά τώρα που δεν βρίσκουμε πλέον το insomnia στην αναζήτηση του tapatalk.

widget όχι ακόμα αλλά θα μπει μελλοντικά

• 1 μήνα μετά...

Κυκλοφόρησε η έκδοση 1.02 που διορθώνει το bug με τις αγγελίες που κράσαρε την εφαρμογή καθώς και το πρόβλημα με το εικονίδιο της εφαρμογής στα android smartphones με χαμηλές αναλύσεις.

Δύο πράγματα...

1) Είναι αυτό το τοπικ το σωστό για να γράφουμε τυχών προβλήματα η ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή?

2) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογή δεν μου εμφανίζει τα διάφορα smileys, αλλά ένα κουτάκι... εχω το ZTE Blade

Δύο πράγματα...

1) Είναι αυτό το τοπικ το σωστό για να γράφουμε τυχών προβλήματα η ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή?

2) Οταν χρησιμοποιω την εφαρμογή δεν μου εμφανίζει τα διάφορα smileys, αλλά ένα κουτάκι... εχω το ZTE Blade

1. Για τα προβλήματα υπάρχει αυτό το θέμα

2. υποστηρίζονται μερικά smilies μέχρι στιγμής και αυτά εμφανίζονται σε κουτάκι.

• 1 χρόνο αργότερα...

παιδια , αν μπορειτε υποστηριξτε λιγο παραπανω την εφαρμογη σας (απο τη στιγμη μαλιστα που υποχρεωτικα επαψε να δουλευει το tapatalk )

περα απο το οτι ποτε δεν ηταν και οτι πιο γρηγορο σε σχεση με την εφαρμογη που χρησιμοποιουμε για ολα τα υπολοιπα φορουμ και δεν εξελισσεται ουσιαστικα καθολου (εχει να αναβαθμιστει απο το μαρτιο!) , πλεον με τη 4.2 πρεπει καθε φορα που την ανοιγω να κανω login..

Κριμα που δεν υποστηρίζεται πλέον απο το tapatalk.ωραια βέβαια κι αυτή η εφαρμογή

Στις αγγελίες θα πρέπει να υπάρχει η δημιουργία νέας αγγελιας

Sent from my iPad using Insomnia

το tapatalk υποστηριζει μια χαρα το site' date=' το αν το site θα υπαρχει στο tapatalk ομως ειναι καθαρα θεμα της διαχειρισης[/quote']

Γιατί δε το βρίσκω

Sent from my iPad using Insomnia

γιατι δε θελουν οι admins λεμε . καποτε θα το εβρισκες, αλλα απο τοτε που βγηκαν οι επισημες εφαρμογες στα appstore και play αναγκαστικα επρεπε να χρησιμοποιουμε αυτες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα δικo μoυ ταμπλετακι με 4.0.3 πρoσπαθω να βαλω τo insomnia απo τo μαρκετ αλλα μoυ λεει oτι δεν υπoστηριζεται.......

Ενω στo κινητo μoυ με παλαιωτερη εκδoση oλα κανoνικα.

Επεξ/σία από free-s

Στα δικo μoυ ταμπλετακι με 4.0.3 πρoσπαθω να βαλω τo insomnia απo τo μαρκετ αλλα μoυ λεει oτι δεν υπoστηριζεται.......

Ενω στo κινητo μoυ με παλαιωτερη εκδoση oλα κανoνικα.

• 3 χρόνια αργότερα...

Γιατί όταν πατάω το λίνκ από το κινητό μου απλά με ξαναβγαζει στην ίδια σελίδα? Δεν μπορώ να την κατεβάσω...

Γιατί είναι εφαρμογή 5 χρόνων 

Γιατί όταν πατάω το λίνκ από το κινητό μου απλά με ξαναβγαζει στην ίδια σελίδα? Δεν μπορώ να την κατεβάσω...

Ρε ,μη τα κάνετε αυτά.

Είδα την είδηση στα Νεα,και προς στιγμήν πίστεψα πως μπήκα με εξπλόρερ και τρόμαξα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...