overpower Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κατι σε symbian θα βγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Καλά όλα αυτά, αλλα η εφαρμογή του iPhone έχει πολλά Bugs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrdim Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μπράβο πολύ καλή δουλεια !!! Το μόνο που με χάλασε (πολύ λίγο) ειναι το εικονίδιο της εφαρμογής που έχει άσπρο φόντο. Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsekis Han Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πολύ καλή δουλειά!! Αποστολή από E15i με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linky Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Niiiiiiceee Nα υπήρχε και συνεργασία με το tapatalk να μην χρειαζόταν να αλλάζουμε εφαρμογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 κατι σε symbian θα βγει? δεν τα έμαθες??? Το symbian πέθανε! Σοβαρά τώρα δε νομίζω να ετοιμάσουν κάτι για το symbian... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matthew21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Καλοριζικο και μπραβο για την προσπάθεια Sent from my Blade using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takistmr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μπραβο!!! Την χρησιμοποιω ηδη. Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 δεν τα έμαθες??? Το symbian πέθανε! Σοβαρά τώρα δε νομίζω να ετοιμάσουν κάτι για το symbian... ναι αλλα εγω στο nokia c6-00 εχω symbian,και αν αλλαξω λογισμικο ξερω πως η εγγυηση χανεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ναι αλλα εγω στο nokia c6-00 εχω symbian,και αν αλλαξω λογισμικο ξερω πως η εγγυηση χανεται Μα ετσι κι αλλιως δεν μπορεις να αλλαξεις λειτουργικο στη συσκευη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpg_master Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά, φοβερή δουλειά! Μια από τις καλύτερες εφαρμογές για Android! Sent from my HTC Wildfire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anta_n Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μπράβο σας. Χρειαζόταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Αρκετά καλό τώρα που το δοκιμαζω... Sent from my HTC Desire using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 η εφαρμογή παρόλο που βασίζεται στο tapatalk έχει σημαντικές βελτιώσεις, αλλά θα ξαναρωτήσω: κανένα widget είναι στα σχέδια; Ειδικά τώρα που δεν βρίσκουμε πλέον το insomnia στην αναζήτηση του tapatalk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αστροβασίλης Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Στην εφαρμογη αναφερει οτι εχει διακιωμα να κανει ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις