didakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ περίεργο. Μήπως έχει εγκαταστήσει κάποια «πειραγμένη» έκδοση του Android ; χεχε Όχι δεν εχω "πειραγμένη" εκδοση Android (CyanogenMod κτλ.) ^^ θα σου παραθεσω 2 screenshots 1 απο το android market στο desktop pc μου κι ενα με καποιες λεπτομεριες της συσκευής μου. http://img593.imageshack.us/img593/9246/screenshot2vg.png http://img33.imageshack.us/img33/6950/screenshot1um.png 'Οτι αλλη πληροφορία χρειάζεται με χαρά θα τη δωσω. Ωστόσο για να μην σας ταλαιπωρω αν ειναι ευκολο πεταξτε καποιος ενα direct download link (οχι μεσω android market) του .apk αρχειου της εφαρμογής να δοκιμασω να κανω την εγκατασταση χειροκινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnderZer0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τελεια! Αποστολή από Desire HD με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_n80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ωραια προσπαθεια μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 προς διαχεριστές όποτε μπορείτε προσθέστε το και στο footer του site το android app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μούτσος γκράσιας παίδες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σούπερ η εφαρμογή. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Κ ένα μικρό παράπονο. Αποθήκευση στην κάρτα σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση. Αποστολή από HTC Desire με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stregas Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colossusr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπράβο......Αντε παιδια τώρα να βγεί και για Windows Phone 7 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πολύ ωραία εφαρμογή, και πολύ-αναμενόμενη, ειδικά τώρα που το tapatalk δεν εμφανίζει το insomnia. Αν θέλετε πάντως φτιάξτε και ένα widget, έτσι κι αλλιώς κάθε τρεις και λίγο εδώ θα μπαίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 +1 για το widgetaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
locos63 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπραβο σ ολο το τημ! Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπραβο, συντομα θα το δοκιμασω αλλα αυτη η προσβαση σε τι χρειαζεται? Υπηρεσίες επί πληρωμή: απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών Ποιο πολυ απο περιεργεια την εχω δει σε αρκετες εφαρμογες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μπραβο, συντομα θα το δοκιμασω αλλα αυτη η προσβαση σε τι χρειαζεται? Υπηρεσίες επί πληρωμή: απευθείας κλήση τηλεφωνικών αριθμών Ποιο πολυ απο περιεργεια την εχω δει σε αρκετες εφαρμογες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει Απαντα ο Hal στη σελίδα 7 νομίζω. BTW τα σπάει η εφαρμογουλα ξαναμανα θενξ. Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Απαντα ο Hal στη σελίδα 7 νομίζω. BTW τα σπάει η εφαρμογουλα ξαναμανα θενξ. Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App Ναι το ειδα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλοριζικο... Αποστολή από GT-I9000 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις