Προς το περιεχόμενο

Περι μαντρας

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exω ηδη κακες σχεσεις με τον συγκεκριμενο, γιατι ειχε βρει ευκαιρια οταν ημουν διακοπες και στο σπιτι ηταν ο παππους μου και ποτιζε εκει τα κυπαρισσια επεφταν σταγονες στον κηπο του απο κατω και του την ειπε και ετσι βαλαμε τα διχτυα και τις μαλακιες εκει.

Θα του πω να τα βγαλει ολα απλα ηθελα να δω και εσεις πως χειριζεστε τετοιες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Ρε Lucifer καταλαβε λιγο γιατι με ενοχλει, εσυ εχεις παει σε ξενη ιδιοκτησια ΧΩΡΙΣ να ρωτησεις να τους κρεμασεις πχ κουδουνια για προβατα στην εξωπορτα με το ετσι θελω?

Δημοσ.

Δε μιλάμε για εξώπορτα όμως. Μιλάμε για ένα ντουβάρι που βλέπει μέσα στην αυλή του. Το ντουβάρι δε το έχτισε αυτός και θα ήταν πολύ καλύτερα να σε είχε ρωτήσει, αλλά φαντάζομαι πως θα σκέφτηκε "τι τον πειράζουν 2 τρύπες στο τσιμέντο". Τυπικά έχεις δίκιο, αλλά τυπικά μπορεί και αυτός να βάλει έναν αντιαεροπορικό προβολέα στη σκεπή του να φέγγει όλη η γειτονιά και να μη μπορείς να του πεις τίποτα γιατί δική του είναι η σκεπή. Και γενικά, πέσανε σταγόνες απ' το πότισμα και του τη λες, περιμένεις να χτίσει άλλο τοίχο σύρριζα στο δικό σου για να βάλει φώτα (και ίσως και τότε να χαλιόσουν αν ο τοίχος του ακουμπούσε το δικό σου), ε πολύ ψυχροπολεμική η στάση σου.

Δημοσ.

Τυπικά έχεις δίκιο, αλλά τυπικά μπορεί και αυτός να βάλει έναν αντιαεροπορικό προβολέα στη σκεπή του να φέγγει όλη η γειτονιά και να μη μπορείς να του πεις τίποτα γιατί δική του είναι η σκεπή.

Υφίσταται κανονισμός ασφαλείας νομίζω (περι αεροναυτιλίας) που εχει να κάνει με την φωτορύπανση.Κατα τ'άλλα δέν θα με χάλαγε κάθε σπίτι να έχει και απο ένα τέτοιο*,αρκεί να μήν χτυπάει τα παντζούρια μου.

Το τέτοιο:

batman_spotlight.jpg

Δημοσ.

[...] Και γενικά, πέσανε σταγόνες απ' το πότισμα και του τη λες, περιμένεις να χτίσει άλλο τοίχο σύρριζα στο δικό σου για να βάλει φώτα (και ίσως και τότε να χαλιόσουν αν ο τοίχος του ακουμπούσε το δικό σου), ε πολύ ψυχροπολεμική η στάση σου.

Correction: Ο γείτονας την είπε στον παππού του JERONIMO888 για τις σταγόνες.

Δημοσ.

Τους μιλησα τελικα αλλα καταλαβα οτι ειναι βλακες οι ανθρωποι δυστυχως δεν ειχαμε καλη συννενοηση, εγω τους ελεγα οτι με ενοχλησε οτι δεν με ρωτησαν πριν πειραξουν κατι στην ιδιοκτησια μου και αυτοι μου ελεγαν οτι πεφτουν φυλλα απο τα κυπαρισσια μου στο κηπο τους (τα κυπαρισσια τα εχω τα τελευταια 2 χρονια μονο) ενω αυτοι εχουν 2 αχλαδιες που πεφτουν και αχλαδια και φυλλα στον κηπο μου εδω και 10+ χρονια...

Μου ειπαν οτι αν θελω θα την βγαλουν την καλαμωτη τους ειπα οχι ετσι για να καταλαβουν οτι δεν θελω κακες σχεσεις απλα αμοιβαιο σεβασμο, τους ειπα να μην ξαναπειραξουν τιποτα χωρις να με ρωτησουν και τελειωσε εκει η συζητηση.

Δημοσ.

Καλά έπραξες, αφού τους είπες να το αφήσουν βγήκες κι από πάνω.

Υ.Γ. Τα κυπαρίσσια απ'όσο ξέρω δεν είναι φυλλοβόλα πάντως, να πέσει και κανά ξερό φυλλαράκι, σιγά το πράγμα. Το ότι δε στέκουν το καταλάβαμε, χα. Όπως και με το νερό από το πότισμα, λες και όταν βρέχει η βροχή στρίβει και πέφτει αλλού κι όχι στο οικόπεδό τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...