vagelis81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλησπερα! Εχω την gtx295 καρτα γραφικων. Μεχρι πριν λιγο καιρο αντιμετωπιζα προβλημα υπερθερμανσης ενω καποιο παιχνιδι "ετρεχε" και η καρτα εσβηνε. Κατεβασα γι αυτο το λογο το riva tuner με το οποιο μπορεις να αυξομειωσεις τη δυναμη απ το ανεμιστηρακι που ψυχει τη καρτα. Το default του ηταν στο 25% Οταν λοιπον πλεον παιζω καποιο "βαρυ" παιχνιδι το αυξανω γυρω στο 40-45% και δεν εχω προβλημα. Ηθελα ομως να ρωτησω μηπως με αυτο το τροπο φθειρεται η καρτα;Μηπως δηλαδη ετσι κουραζεται παραπανω και σε κανα χρονο τα παιξει; Υπ οψιν οτι παιζω παιχνιδια γυρω στη 1 ωρα τη μερα και πολυ σπανια για παραπανω δηλαδη 2 ωρες το πολυ. Ποια ειναι η γνωμη σας;; Ευχαριστω!
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ε δεν τον έχεις και στο 100% για 24/7.. όσο ισχύει η εγγύηση μη σε απασχολεί τίποτα.
Dark_Sage Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ειμαι 99% σίγουρος οτι το ανεμιστηράκι θα έπρεπε να ανέβαζε στροφές αυτόματα όταν η κάρτα ήταν κάτω απο workload
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Επειδή την ειχα και εγώ αυτην την κάρτα ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τρελή,και πολλές φορές όπως λες έκλεινε απο την μεγάλη θερμοκρασία. Τελικά έβαλα υδρόψηξη και υσήχασα,αν ξαναέπεφτε στα χέρια μου σίγουρα θα της έβαζα ενα aftermarket ανεμιστήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.