Προς το περιεχόμενο

Crossfire-Ισχυς τροφοδοτικου

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δηλαδη τεραστια διαφορα αν επερνα 850 με το 1000αρι;; καταρχην η καταναλωση δεν εχει να κανει με το ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο αλλα με το ποσα καταναλωνει.. και στο κατω κατω το 800αρι δηλαδη θα κρατησει τοσα πραγματα χωρις να ζωριζεται; δεν νομιζω.. το 800αρι οταν το ειχα οταν αναβε το pc τρεμοπαιζαν οι λαμπες uv που ειχα μεσα...

Διομηδη τα coolermaster δεν τα εμπιστευομαι οσο τα Enermax/Corsair. Επιπλεον μπορει να σου ειχε τυχει ελλατωματικο προιον.

Εγω με το τροφοδοτικο της υπογραφης μου και κλοκαρω και δεν εχω κανενα προβλημα.Κι ας ειναι 5 ετων.

Δημοσ.

παιδιά μην τρελαθούμε... και ένα καλο 650αρι είναι αρκετό για 2 5870... 1000w CM..?? καλύτερα να πήγαινες σε 850 Corsair... όπως και να χει μεγειές

650 watt για 2 5870 ι7 960 μια τοπ μητρικη ας πουμε οπως η gigabyte ud7 6 δισκους λαμπες ανεμηστηρια παντου και overclock; και αν βαλω και υδροψυξη;;

Διομηδη τα coolermaster δεν τα εμπιστευομαι οσο τα Enermax/Corsair. Επιπλεον μπορει να σου ειχε τυχει ελλατωματικο προιον.

Εγω με το τροφοδοτικο της υπογραφης μου και κλοκαρω και δεν εχω κανενα προβλημα.Κι ας ειναι 5 ετων.

καλα ναι εχεις δικιο ενα 800αρι coolermaster ειχα και βγηκε σκαρτο... το αλλαξα και πηρα αλλη σειρα... τωρα νταξει μπορει να ετυχε.. οταν coolermaster προιν ειχα δεν ειχε ποτε προβλημα.. θα επερνα το 950 που εχει το πλαισιο to corsair αλλα δεν ειναι modular.. και σκεφτηκα οτι 850 μπορει να ειναι τσιμα τσιμα επομενως ειπα για κατι μεγαλυτερο.. ετσι εκανα την επιλογη μου! συν οτι αφου ειχα πιστοτικο στα χρηματα του coolermaster δεν ηθελα να δωσω εξτρα...

Δημοσ.

650 watt για 2 5870 ι7 960 μια τοπ μητρικη ας πουμε οπως η gigabyte ud7 6 δισκους λαμπες ανεμηστηρια παντου και overclock; και αν βαλω και υδροψυξη;;

βασικά απάντησα στην ερώτηση στο αν είναι αρκετά τα 650 για 2 5870... και είναι υπεραρκετά αλλα δεν έχουν σημασία μόνο τα watt, μεγάλο ρόλο παίζει το τι βγάζει στην 12v... αν έχεις και 6 δίσκους και θέλεις και υγρό δεν ξέρω τι γίνεται και αν φτάνουν.. τώρα αν θα το πάμε την συζήτηση για ποιος την έχει μεγαλύτερη... δεν νομίζω οτι με ενδιαφέρει καν.. :mrgreen:

Δημοσ.

τώρα αν θα το πάμε την συζήτηση για ποιος την έχει μεγαλύτερη... δεν νομίζω οτι με ενδιαφέρει καν.. :mrgreen:

Ότι να'ναι;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...