Προς το περιεχόμενο

"Διαγραφη" συνημμενων .doc σε μυνηματα απο Outlook Express

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ξέρει μήπως κανείς γιατί τελευταία σε ανύποπτο χρόνο στο Outlook μου σβήνονται συνημμένα doc αρχεία σε μηνύματα που μου έχουν στείλει (το Outlook είναι το 6)-δηλ. ενώ μου δείχνει ότι υπάρχει συνημμένο ,δεν το ανοίγει,και μάλιστα κάνει αρκετό χρόνο να εμφανίσει το μήνυμα όταν το επιλέγω;

Δημοσ.

1.Τι office εχεις; 2003; 2007; 2010;

2.Το συννημένο που σου στέλνουν είναι doc ή docx αρχείο;

3.Τι antivirus εχεις; Για ρίξε μια ματιά στα logs του μήπως σβήνει τίποτα μολυσμένα doc/docx

Δημοσ.

1.Office 2003

2.Είναι .doc

3.Eset Nod32(τα Logs πως τα βλέπω;Μήπως είναι εκεί που λέει email client protection;-γιατί όμως τώρα τελευταία να συβμεί αυτό;.

Υ.Γ.Το Malwarebytes μου βρήκε δύο Trojans (δεν ξέρω εάν αυτό λέει τίποτα).

Δημοσ.

Egio απενεργοποίησε ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ τον έλεγχο του ESET32 και δες αν έχεις τις ίδιες καθυστερήσεις.

ΑΝ δεις βελτίωση στην ταχύτητα, τότε δοκίμασε μόνιμα το παρακάτω (και μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την προστασία).

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN527

Επίσης ...

4.Τι λειτουργικό έχεις

5.Ποια έκδοση του ESET NOD έχεις

6.Έχεις εγκατεστημένο και τρέχεις το MSN;

Δημοσ.

Φίλε isay ,δυστυχώς τίποτα (ξέχασα να σου πω πως ανοίγοντας το μήνυμα βγαίνει η κλεψύδρα για λίγο)!

Λειτουργικό:Windows XP SP3

Eset 4.0.314.0

Όσο για το MSN δεν ασχολούμαιμε αυτό καθόλου.

Δημοσ.

Αφού απενεργοποιώντας το antivirus δεν βλέπεις αλλαγή στη συμπεριφορά, τότε μπορώ να φανταστώ δυο πράγματα

1.  
  2. Πρόβλημα στο outlook express (π.χ. κάποιο corrupted αρχείο). Επειδή (εδώ και πάρα πολλά χρόνια) δεν χρησιμοποιώ OE, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω περισσότερο.
  3. (τραβηγμένο) Πρόβλημα στο δίσκο. Με κάποιο ειδικό πρόγραμμα (π.χ. Hard disk sentinel) ελέγχεις την κατάσταση του δίσκου σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...