ababapanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 καλησπερα σας θελω να ρωτησω αν αξιζει αγορα 3D τηλεορασης αυτην την περιοδο δεδομενου οτι εχω ακουσει οτι σε λιγο καιρο βγαινουν 3D τηλεορασεις χωρις την χρηση γυαλιων. Αν τελικα αξιζει να προβω τωρα σε αγορα υπαρχει με την υπαρχουσα 3D τεχνολογια καποιο μοντελο στις 55' ιντσες, και μεχρι τα 1700 ευρω που να αξιζει πραγματικα η αγορα? ευχαρηστω πολυ
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 εγω δε θα παιρνα θα προτιμουσα μια απλη full hd plasma στις 50 ιντσες βρισκεις με 700 ευρω...
bluesattack Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Η απαντηση ειναι απλη.Πιστευεις οτι οι τιτλοι που κυκλοφορουν bd, mkv ,ειναι τοσοι ωστε να εξακολουθεις να ενδιαφερεσαι ? Aν ναι προχωρας, οπως φυσικα προχωρα και η τεχνολογια (μονο οι μισθοι οπισθοχωρουν )
Tony_Montana Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 πηγαινε δες στα public της panasonic σειρα vt20. η 50αρα ειναι στα λευτα σου. τωρα ερχεται σιγα σιγα και η σειρα vt30. Δεν θα σου ελεγα καποιες πιο φθηνες LCD-LED γιατί ειναι αρκετά πιο αισθητό το crosstalk να σου πω απλά οτι επειδή και εγω με το 3D στο σινεμα "ψαρωσα" η τηλεόραση μπορεί να εχει πιο ωραία χρώματα αλλα δεν σου δινει λόγω ιντσών σωστα την αισθηση του 3D. Νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι στα λεφτα που εχεις σκοπο να χαλάσεις ίσως ηταν καλυτερα να πας για προβολέα. ακομα και αυτοςπαιζει 3D ,χωρις παράπονα απο τους κατόχους του (αν και ειναι 720p) μεχρι τα 1700 που εχεις σκοπο να χαλάσεις σιγουρα θα μπορείς να παρεις κατι καλυτερο μαζι με οθόνη. Αλλα καλυτερα να ψαξεις σε πιο εξειδικευμενα με το θεμα φορουμ
yiannis2002s Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αναμονη γιατι συνεχως βγαινουν ολο και καλυτερα κ φτηνοτερα μοντελα. Μονο αν καιγεσαι και εχεις λυσει το οικονομικο σου προβλημα. Αλλιως θα παθεις οτι παθανε πολλοι με τις πρωτες lcd. Αγορασανε πολυ ακριβα, με μετρια χαρακτηριστικα και μετα απο 1 -1.5 χρονο το πολυ βελτιωμενο νεο μοντελο ειχε τα μισα χρηματα, και πολλες παραπανω δυνατοτητες. Τηλεοπτικο σημα, dvd δεν θα δεις καμια διαφορα. Μονο για blueray 3d που και αυτα ειναι μετρημενα προς το παρον. (Εδω τα απλα blueray δεν ειναι πολλα....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.