Προς το περιεχόμενο

a-data εξωτερικός σκληρός

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουπζ σοζ Πούλμαν......Δεν σε ξέχασα - μου διέφυγε το ποστ σου.

Εεε, ναι, κι εγώ είχα μείνει κουλός όταν είδα PCB που έβγαζε σε USB. Πίστευα πως μόνο με μινι-controller πλακετίτσα που κούμπωνε πάνω στους στάνταρντ IDE/SATA δίσκους γινόταν η δουλειά. Σε 2.5''άρηδες το έχω συναντήσει (2-3, και ήταν όλοι της Verbatim*, νομίζω - αλλά και πάλι ΝΟΜΙΖΩ πως δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν). Σε 3.5''άρη ούτε που το έχω συναντήσει-ούτε και που θέλω...

* με Χιτάτσι σκληρό

εδιτ : να και ο Πρόουμπ με λινκ που δείχνει ΚΑΙ Γου-Ντου δίσκο με τέτοια ^%#@%^ PCB......( o θεός να σε φυλάει, αν χρειάζεσαι ν' ανακτήσεις ντάτα από δίσκο με προβληματική τέτοια πλακέτα....Άσε δε που τα ρημάδια τα USB κονεκτοράκια, ξεκολλάνε σχετικά εύκολα - και τίποτα δε σου εγγυάται ότι μπορείς με κολλητήρι να τα ξανακάνεις να δουλέψουν....Έχω, δυστυχώς, εμπειρία...)

Δημοσ.

και να αγορασεις αλλη πλακετα αστα να πανε.ελεος.τι βλακεια ειναι αυτο??οποτε wd και verbatim που εχουν μεσα hitachi.μια χαρα.καλα που μου το πατε.

Δημοσ.

Παλι καλα που το ειπατε παιδια,να προσεχουμε.Εγω παντως που ειχα εναν 250αρη Maxtor και μου χαλασε η θηκη (ο controller για την ακριβεια),μεσα ειχε εναν Momentus 5400.4 (Seagate κλασικα).Κανονικος Sata και η θηκη ειχε εναν Initio controller Sata to USB.

Δημοσ.

απλα ειναι δυσκολο να ξερεις απο πριν τι εχει μεσα.αντε να βρεις ποιος τον εχει αγορασει και αν τον εχει ανοιξει γιατι οι εταιρειες δυσκολο να το λενε.τωρα βεβαια οι εταιρειες μπορει να το εκαναν και με μια λογικη.οτι οκ δινουμε ενα χρονο εγγυηση στους εξωτερικους και αμα χαλασει το frame ο αλλος τον ηπιε ενω αμα μπορει να τον βγαλει τον βαζει σε αλλο κουτι και ισως να μπορεσει να κανει και καμια μπινια να τον αλλαξει με βαση οτι οι εσωτερικοι εχουν 3 χρονια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...