Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Εικονιδίων Φακέλων

MitsakosGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω κάποιους φακέλους σε Windows XP στους οποίους έχουν αλλάξει (αυτοί που τους έφτιαξαν) το εικονίδιο τους, περίπου 200 φάκελοι και κάποιοι υποφάκελοι. Ψάχνω να βρω κάποιον εύκολο τρόπο για να αλλάξω τα εικονίδια στο default τους. Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να να πηγαίνω στις ιδιότητες από ένα-ένα φάκελο και να πατάω default στο εικονίδιό του (ακόμα και αν επιλέξω πολλούς φακέλους μόνο σε έναν αλλάζει εικονίδιο).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω όλους τους φακέλους (ίσως και τους υποφακέλους) στο default εικονίδιο;

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει κάποιο κρυφό desktop.ini αρχείο μέσα σε κάποιον απ τους φακέλους. Αν ναι, θα πρέπει να το διαγράψεις (και ίσως το icon που αναφέρει ότι χρησιμοποιείται). Αυτό γίνεται εύκολα μ ένα search και delete.

Δημοσ.

Δες αν υπάρχει κάποιο κρυφό desktop.ini αρχείο μέσα σε κάποιον απ τους φακέλους. Αν ναι, θα πρέπει να το διαγράψεις (και ίσως το icon που αναφέρει ότι χρησιμοποιείται). Αυτό γίνεται εύκολα μ ένα search και delete.

Θα το κοιτάξω μήπως βρω τίποτα.

Δες και την τελευταία επιλοδή σ' αυτό: http://download.micr...wertoySetup.exe

Δημιουργεί συντόμευση στο C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Προγράμματα\Powertoys for Windows XP

Να διαγράψω εικόνες ή να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων δεν μπορώ γιατί είμαι απλός χρήστης (περιορισμένα δικαιώματα στο ελάχιστο) οπότε η λύση του να διαγράψω εικονίδια ή να κάνω εγκατάσταση προγράμματος δεν παίζει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω το αποτέλεσμα (μετά το Πάσχα τώρα)...

Δημοσ.

Φίλε μου με έσωσες από πολύ κόπο, πραγματικά....

Όντως μέσα σε κάθε φάκελο υπήρχε ένα destop.ini (κρυφό - προστατευμένο αρχείο συστήματος) το οποίο μόλις το έσβησα επανήλθε το φυσιολογικό εικονίδιο του φακέλου. Μετά με μία Αναζήτηση τα διέγραψα όλα και επανήλθαν στα φυσιολογικά τους.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...