CHRIAC Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 poulinos όλοι οι φάκελοι είτε περιέχουν άσχετα αρχεία εκτός από αυτούς που είναι για κοινόχρηστα βίντεο εικόνες και μουσική είτε είναι κενοί προφανώς δεν έχω κάνει τον σωστό φάκελο στο laptop κοινόχρηστο ή παίζει κάτι άλλο
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 κανε μονο κοινοχρηστο τον φακελο που θες ακριβως.οχι τους πιο πριν αλλα αυτον που θες ακριβως. και μονο αυτον το public σιγουρα δενεχει μεσα τιποτα .εσυ μαλλον θες τα documents του αλλου σου account.
CHRIAC Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εντάξει το βρήκα και αυτό όλα καλά τώρα για τον εκτυπωτή θα χρειαστεί να βρω τον αντίστοιχο driver τον οποίο θα εγκαταστήσω στο laptop?
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 θα κανεις κοινοχρηστο τον εκτυπωτη και θα πας στο laptop και θα πας να εγκαταστησεις καινουριο εκτυπωτη και θα διαλεξεις οτι ειναι δικτυακος.ο αλλος τροπος ειναι να πας στο Pc διαμεσω του δικτυου και να βρεις τον εκτυπωτη.οταν κανεις διπλο κλικ πανω του θα τον κανει εγκατασταση.αν δεν εχουν drivers τα windows 7 τοτε θα σου ζητησουν ειτε να ψαξουν στο Net Που μαλλον θα τον βρουν μονα τους η να δωσεις εσυ τους drivers.
CHRIAC Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Βρηκα τον driver και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου ζητάει να διαλέξω σε ποια θύρα είναι συνδεμένος και η θύρα δεν υπάρχει στο menu που μου βγάζει συγκεκριμένα η θύρα του εκτυπωτή στα xp είναι η USB001 (virtual printer port for usb) Στην δεύτερη φωτο φαίνονται και οι υπόλοιπες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 δεν βρισκεις τον driver και απλα κανεις εγκατασταση σαν τοπικο εκτυπωτη.θα πρεπει ειτε να πας δικτυακα στο αλλο pc και να περασεις τον εκτυπωτη κανοντας τον διπλο κλικ η αν εχει οπως και στα xp .εγκαταταση δικτυακου εκτυπωτη.αυτο που πας να κανεις ειναι εγκατασταση τοπικου.και δεν εχω και windows 7 ευκαιρα τωρα.λογικα αν πας οπως πας για να δεις τα αρχεια στο αλλο σου pc καπου θα πρεπει να υπαρχει και ο printer αμα τον εχεις κανει Sharing.αν τον κανεις διπλο κλικ λογικα θα παει να τον περασει στα δικα σου windows(7)
CHRIAC Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Eάν αγοράσω καινούριο εκτυπωτή ασύρματο η διαδικασία θα είναι πιο απλή?
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 μπορεις να παρεις και ethernet εκτυπωτη που ειναι πιο ευκολο απο τον ασυρματο.και αυτος βεβαια θελει κατι ρυθμισουλες.δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο αυτο που θες να κανεις.αν δεν σε βοηθαει οπως το εγραψα τοτε υπαρχει και η λεξη google it μηπως βρεις καποια απαντηση πιο λεπτομερης η με εικονες που να σε βοηθησει
CHRIAC Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πριν απο λίγο μπήκα στο δίκτυο στο laptop και τσέκαρα το εικονείδιο του εκτυπωτή και λέω δεν κάνω μια προσπάθεια να εκτυπώσω κάτι και άνοιξα ένα έγγραφο το οποίο τελικά μου το εκτύπωσε! δεν μπορώ να καταλάβω πως τελικά τον είδε από την στιγμή που δεν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση του driver και ούτε έκανα κάτι παραπάνω
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τα 7 αρια εχουν πολλους drivers μεσα οποτε στον περασε αυτοματα το πιο πιθανο με το που εκανες διπλο κλικ επανω του
CHRIAC Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Nαι είναι πραγματικά το πιο πιθανό ! Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να ενισχύσω την ασφάλεια του δικτύου μου από επιθέσεις άσχετα με τον κωδικό WPA που είναι για την πρόσβαση στο δίκτυο?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 αν καποιος δεν μπει στον ρουτερ σου δεν μπορει να μπει στο δικτυο σου.οποτε περα απο wpa η wpa2 καλο ειναι δυσκολο password.επισης θα μπορουσες στο δικτυο να ενεργοποιησεις κωδικο για να μπει καποιος στο Pc σου καποιες εξτρα δικλειδες αλλα σπανια τις χρησιμοποιει καποιος ειναι στο ρουτερ να μπαινει Hidden ssid και κλειδωμα με mac address.
CHRIAC Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Tο δύσκολο password που λες προφανώς είναι αυτό που έχω βάλει αρχικά από το connx για να συνδεθώ στο interface του router?(έχω το hyawei του ΟΤΕ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.