μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ο κωμικος προτιμουσε την λεξη ευτυχης.Ειμαι ευτυχης που ειμαι Ελληνας,ελεος.Δεν ειμαι.Υπερηφανος ειμαι αν μου την πεσουν αλλοδαποι.Λειτουργεις ενστικτωδικα.
orotoi Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πως το ξέρεις; Αφού δεν είπα οτι εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι ;-ρ
marantonis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ο κωμικος προτιμουσε την λεξη ευτυχης.Ειμαι ευτυχης που ειμαι Ελληνας,ελεος.Δεν ειμαι.Υπερηφανος ειμαι αν μου την πεσουν αλλοδαποι.Λειτουργεις ενστικτωδικα. Οποτε τωρα υπαρχει και το ενστικτο της εθνικης υπερηφανειας;
ioannnis Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 εκεί που είναι πάντα. παντού. Δεν είναι κανάς παππούλης εκει πάνω που θα δει τον πόλεμο και θα βγεί το τεράστιο χέρι του απ τον ουρανό να τον σταματήσει. πως τις πράξεις (μη) ανθρώπων τις φορτώνεις σε κάτι το οποίο ούτε κατα διάνοια προφανώς αντιλαμβάνεσαι? Για να σε προλάβω.. ούτε κανας 'θεούσος' (sic) είμαι ή κανας φανατίλας Χ.Ο. ίσα-ίσα είμαι σε γενικές γραμμές κατά των θρησκειών. E ασφαλως εισαι κατα των θρησκειων. Εισαι υπερ της μιας και μοναδικης θρησκειας Αφου λοιπον δεν πρεπει να φορτωνω τις πραξεις των ανθρωπων σε κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι, τοτε γιατι να εχω αυτο το κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι πανω απ το κεγαλι μου και τιμητη των παντων??
μαφαλντα Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μαραντονι σιγουρα καταλαβες αλλα..Αν με πει ο Γερμανος τεμπελη,βρωμιαρη,τριτοκοσμικε θα αντιδρασω.Ειμαι πολιτης μιας χωρας,μελος μιας κοινοτητας,ενα κομματι μιας συγκεκριμενης αγελης αν θελεις.Με τα καλα και τα κακα,τα κεκτημενα κι αυτα που κληρονομησαμε.Στην τελικη δικα μας ειναι και τα οριζουμε.Κονκαρδα δε θα φορεσω αλλα οργιζομαι οταν συλληβδην βριζουν την χωρα μου.
orotoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 E ασφαλως εισαι κατα των θρησκειων. Εισαι υπερ της μιας και μοναδικης θρησκειας Αφου λοιπον δεν πρεπει να φορτωνω τις πραξεις των ανθρωπων σε κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι, τοτε γιατι να εχω αυτο το κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι πανω απ το κεγαλι μου και τιμητη των παντων?? θεός είναι μια έννοια.. μια ιδέα.. την οποία χρησιμοποιούμε(χρησιμοποιώ) για να συννενοηθούμε (λέμε τώρα..), αμα θες πες το και Ντελπενροντ.. το ίδιο θα ναι. Το υπέρ της μιας και μοναδικής θρησκείας δε το καταλαβαίνω ακριβώς.. Το κατά των θρησκειών που είπα.. εννοούσα κατά του τρόπου που επιβάλλουν διάφορες καταστάσεις. Δεν έχω κανένα θέμα αν πιστεύεις στον αλαχ, στο βούδα ή στο κούδα.. Θεός είσαι και συ ο ίδιος.. Αυτό το κάτι πάνω απ το κεφάλι σου δε χρειάζεται να το χεις ή να το πιστεύεις ή οτιδήποτε.. αλλά είναι τουλάχιστον ηλίθιο (το γεγονός όχι εσύ) να λέμε που είναι ο θεός όταν γίνονται πόλεμοι. Εσύ που είσαι οταν γίνονται πόλεμοι? Εσύ που είσαι οταν σου κλέβουν τα λεφτά στα ίσια? Εσύ που είσαι οταν σε υποδουλώνουν όμορφα κ ωραία με ψέυτικη ελευθερία?
ioannnis Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγω δεν ειμαι θεος φιλε, δεν το παιζω υπερανω ολων ανωτερη δυναμη, οποτε μη με ρωτας που ειμαι στους πολεμους τους λοιμους και τους καταποντισμους. Προσπαθησε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα: Αφου λοιπον δεν πρεπει να φορτωνω τις πραξεις των ανθρωπων σε κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι, τοτε γιατι να εχω αυτο το κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι πανω απ το κεφαλι μου και τιμητη των παντων??
alex_000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τα περισσότερα στο οριτζιναλ ποστ με κάνουν να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Βασικά η πλειοψηφία των λόγων που με κάνουν περήφανο για την καταγωγή μου συνέβηκε πριν 2000+ χρόνια... Μεγάλο FAIL
orotoi Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Εγω δεν ειμαι θεος φιλε, δεν το παιζω υπερανω ολων ανωτερη δυναμη, οποτε μη με ρωτας που ειμαι στους πολεμους τους λοιμους και τους καταποντισμους. Προσπαθησε να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα: --- Γι αυτό σου λέω δε πολυ αντιλαμβάνεσαι την έννοια του θεού... Δεν είναι να το παίξεις υπεράνω όλων και ανώτερη δύναμη.. αυτά είναι ψευτοθρησκευτικά. Και φυσικά σε ρωτάω που είσαι σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Επιλογές των ανθρώπων είναι. Οχι δικές σου λογικά, αλλά εκει γύρω είσαι και συ.. και γω και όλοι μας. Αφου λοιπον δεν πρεπει να φορτωνω τις πραξεις των ανθρωπων σε κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι, τοτε γιατι να εχω αυτο το κατι που ουτε κατα διανοια αντιλαμβανομαι πανω απ το κεφαλι μου και τιμητη των παντων?? ---Εχω απαντήσει σε αυτό που ρωτάς.. Εσυ επιμένεις να το θεωρείς οτι είναι πάνω απ το κεφάλι σου κτλ κτλ...
grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλα σου λεει ρε φιλε, πως δεχεσαι να επικαλεισαι, να προσευχεσαι να θεωρεις τελοσπαντων δεδομενη την υπαρξη του Θεου, οταν απο την αλλη δεν αντιλαμβανεσαι ουτε κατα διανοια την εννοια του? Ασοβαρα πραγματα... (και γραφεις και το "Θεος" με μικρο "θ")
ioannnis Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 --- Γι αυτό σου λέω δε πολυ αντιλαμβάνεσαι την έννοια του θεού... Δεν είναι να το παίξεις υπεράνω όλων και ανώτερη δύναμη.. αυτά είναι ψευτοθρησκευτικά. Και φυσικά σε ρωτάω που είσαι σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Επιλογές των ανθρώπων είναι. Οχι δικές σου λογικά, αλλά εκει γύρω είσαι και συ.. και γω και όλοι μας. ---Εχω απαντήσει σε αυτό που ρωτάς.. Εσυ επιμένεις να το θεωρείς οτι είναι πάνω απ το κεφάλι σου κτλ κτλ... Ναι, δε γινεται να αντιληφθω κατι που δεν υπαρχει. Δεν ειναι ο θεος υπερανω ολων και ανωτερη δυναμη συμφωνα με τη φιλοσοφια σου? τι ειναι, τρωτος θνητος? Οι θεοι ειναι ανθρωπινες επινοησεις, χρονικα και τοπικα προσδιορισμενοι. Εισαι χριστιανος ορθοδοξος επειδη γεννηθηκες αυτη την εποχη στην Ελλαδα, αν ειχες γεννηθει στη Τουρκια θα ησουν μουσουλμανος, αν ειχε γεννηθει στην αρχαια Ελλαδα θα ησουν δωδεκαθειστης κ.ο.κ. Οσο γιαυτα που συμβαινουν γυρω μας, δεν εχω καποιο πολιτικο αξιωμα οποτε δε μπορω να τα επηρεασω.
pournaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Υπερανω ολων ειναι ο Chuck Norris. Το θεο το δημιουργησε και του εδωσε 7 ημερες διορια να φτιαξει τον κοσμο. Σιγα το δυσκολο, αυτο ολοι το ξερουν.
Giwrgos1996 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Διοτι το παρθενο ελαιολαδο ειναι το μονο παρθενο που εχουμε αφησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.