marantonis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ω, μα τι ερώτηση είναι αυτή! Εσύ λίγο το 'χεις να καταντήσεις σαν τον Ηράκλειτο, το Θαλή, τον Πυθαγόρα; Με τα σημερινα δεδομενα ναι..
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Για όποιον ενδιαφερόμενο: Aν θέλετε να δείτε Ελλάδα μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και κάντε την για Βανκούβερ ή Μελβούρνη*. Βρείτε οποιονδήποτε στο range 50~60 ετών.Παράλληλα κάντε σύγκριση με τον αντίστοιχο ημεδαπό 50άρη και κλάψτε... *Η οποιοδήποτε πόλη με μεγάλη Ελληνική κοινότητα.
Garnele Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Θρήσκοι, ομοφοβικοί, συντηρητικοί, πολύτεκνοι οικογενειάρχες;
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Σιγά μήν καίνε και μάγισσες στην πλατεία του χωριού!
Garnele Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Όχι βέβαια. Η ανθρωποκτονία είναι παράνομη και αντίκειται στο λόγο του θεού.
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Όχι βέβαια. Η ανθρωποκτονία είναι παράνομη και αντίκειται στο λόγο του θεού. NOT! Πάντως όσα αναφέρεις υφίστανται και στα πάτρια εδάφη.Οι μικρές και ασήμαντες διαφορές είναι που μετράνε...
Garnele Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τι λες καλέ, οι σταυροφόροι ήταν με τον πάπα. Πλας η ανθρωποκτονία τότε ήταν καθημερινότητα (αν επιβίωνες της πανώλης)
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Όχι βέβαια. Η ανθρωποκτονία είναι παράνομη και αντίκειται στο λόγο του θεού. η αληθεια βρισκεται στους sex pistols. http://www.youtube.com/watch?v=axsMWoDHKCY&feature=related
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 καμια φορα οταν θελω να πειραξω κανεναν ανιδεο εδω λεω οτι ειμαι απευθειας απογονος του Πλατωνα η του Αριστοτελη.Αρα μπορω να πω οτι ειμαι περηφανος για την ικανοτητα που μου δινει η απο γενους Ελληνικη μου καταγωγη να δουλευω τον κοσμο
orotoi Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ΟΦΕΙΛΕΙΣ ??? Δες και μια αντίθετη άποψη, επιχειρηματολογημένη: δε μιλάμε για εθνική υπερηφάνεια.. για ανθρώπινη λέμε.
zeniath Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μπορεί κανείς να μη λέει "Proud to be 1,55cm tall" αλλά θα πει "Proud to have a dick 30cm long" οπότε ο παππούς μαλακίες λέει εννοείται πως νιώθεις υπερηφάνεια για κάτι το οποίο δεν κατάφερες εσύ αλλά γεννήθηκες με αυτό. :devil:
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δε μιλάμε για εθνική υπερηφάνεια.. για ανθρώπινη λέμε. Θες να μου εξηγήσεις τι εννοείς, γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζεις με τις λέξεις.
ioannnis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ο Καμινης, λεει, ειπε να μην πουνε Χριστος Ανεστη στη καμερα γιατι υπαρχουν πολλοι αλλοθρησκοι στη πολη και μπορει να ενοχληθουν. Αυτο θα πει "περηφανος ελληνας"... Όχι βέβαια. Η ανθρωποκτονία είναι παράνομη και αντίκειται στο λόγο του θεού. Και που ειναι αυτος ο θεος οταν σκοτωνονται αθωοι και παιδια πεθαινουν απ τη πεινα? σε διακοπες διαρκειας?
orotoi Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Θες να μου εξηγήσεις τι εννοείς, γιατί έχω την εντύπωση ότι παίζεις με τις λέξεις. σίγουρα μπορείς να το καταλάβεις.. είναι τελείως διαφορετικές έννοιες για να 'παίξω' με τις λέξεις.. εθνική (εθνικιστική) υπερηφάνεια είναι να είσαι περήφανος γιατί είσαι Έλληνας και έχεις ας πούμε τους γαμάτους προγόνους που λέγαμε πριν (κ ας μη κάνεις και τίποτα.. αρκεί που είσαι απόγονος τους). Ή να περηφανεύεσε οτι ο Αλέκος τα γάμησε όλα κ έδωσε το φως στους βάρβαρους.. πολλές φορές αυτή η περηφάνεια, είναι εργαλείο χειραγώγησης.. και έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την ανθρώπινη υπερηφάνεια.. που είναι η συνειδητοποίηση της αξίας σου ως άνθρωπος. Γι αυτό και ο φίλος πιο πάνω λέει είτε είσαι απο την ελλάδα είτε απο την ταγκανίκα ωφείλεις να είσαι περήφανος άνθρωπος. Οχι εθνικιστικά, αλλά ανθρωπιστικά.. Και που ειναι αυτος ο θεος οταν σκοτωνονται αθωοι και παιδια πεθαινουν απ τη πεινα? σε διακοπες διαρκειας? εκεί που είναι πάντα. παντού. Δεν είναι κανάς παππούλης εκει πάνω που θα δει τον πόλεμο και θα βγεί το τεράστιο χέρι του απ τον ουρανό να τον σταματήσει. πως τις πράξεις (μη) ανθρώπων τις φορτώνεις σε κάτι το οποίο ούτε κατα διάνοια προφανώς αντιλαμβάνεσαι? Για να σε προλάβω.. ούτε κανας 'θεούσος' (sic) είμαι ή κανας φανατίλας Χ.Ο. ίσα-ίσα είμαι σε γενικές γραμμές κατά των θρησκειών.
Lucifer Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν είναι κανάς παππούλης εκει πάνω που θα δει τον πόλεμο και θα βγεί το τεράστιο χέρι του απ τον ουρανό να τον σταματήσει. Πως το ξέρεις; Αφού πως τις πράξεις (μη) ανθρώπων τις φορτώνεις σε κάτι το οποίο ούτε κατα διάνοια προφανώς αντιλαμβάνεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.