Mirlogria Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τι σχέση έχει αυτό που λες μ'αυτό που έγραψα εγώ;!
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 θα έλεγα πως οφείλεις να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μη ζεις σε ένα δικό σου παράλληλο με τη λογική κόσμο. (κάπου το άκουσα αυτό και μου άρεσε ) σιγα μην ειναι και σειριακος κοσμος
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά,τι πάει να πει "λόγοι περηφάνιας";! Κι απ'την Ταγκανίκα να είσαι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι περήφανος!Που πάμε αλλιώς;! Με αυτην την λογικη επρεπε να πεις που παμε Αν ειναι δυνατον.Δηλαδη αμα ειμαι απο την Ταγκανικα ρε φιλε γιατι να ειμαι περηφανος?Πες μου εναν λογο?Μας επιβαλλουν απο μικρους με προπαγανδιστικα παραμυθια για Ελλαδες και πατριδες.Βρε ουστ.Ολοι ανθρωποι ειμαστε,δεν χωριζωμαστε σε Ελληνες και Αλβανους κτλ.Και η κοινωνια θα προχωρησει μπροστα μονο οταν θα αρχισει ο ανθρωπος να κρινει,και οχι να λεει ειμαι περηφανος για την Ελλαδα (βαλε οποια χωρα θελεις) επειδη ετσι με εμαθαν να λεω απο μικρος
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αυτό λεει και ο φίλος πάνω.. και απ τη Ταγκανίκα να είσαι χρειάζεται να σαι περήφανος.. Γιατι είσαι άνθρωπος.. οχι επειδή είσαι απο τη Ταγκανίκα ή απ την Ελλάδα ή απ τη Σουηδία.. Απλώς έχουμε μπερδέψει τη βούρτσα με τη πούτσα.. άλλο εθνική περηφάνια (προϊόν των άνω για δίαφορους σκοπούς) και άλλο περήφανος άνθρωπος. Και ο άνθρωπος θα πάει μπροστά όταν θα σταματήσει να κρίνει. ---εδιτ--- άκυρο το τελευταίο.. (σχεδόν). απλώς ξαναδιάβασα αυτό που γραψες και εννοείς αλλιώς το "κρίνει".. Εγώ εννοούσα την κριτική εσύ λές προφανώς να ξεχωρίζει.. οπότε συμφωνώ..
Voziniotis-3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δεν ξερω εγω αλλιως το πηρα το μυνημα.Οτι δηλαδη αμα εισαι απο την Ταγκανια θα πρεπει να εισαι περηφανος που εισαι Ταγκανεζος και οχι απλως ανθρωπος
Mirlogria Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Με αυτην την λογικη επρεπε να πεις που παμε Αν ειναι δυνατον.Δηλαδη αμα ειμαι απο την Ταγκανικα ρε φιλε γιατι να ειμαι περηφανος?Πες μου εναν λογο?Μας επιβαλλουν απο μικρους με προπαγανδιστικα παραμυθια για Ελλαδες και πατριδες.Βρε ουστ.Ολοι ανθρωποι ειμαστε,δεν χωριζωμαστε σε Ελληνες και Αλβανους κτλ.Και η κοινωνια θα προχωρησει μπροστα μονο οταν θα αρχισει ο ανθρωπος να κρινει,και οχι να λεει ειμαι περηφανος για την Ελλαδα (βαλε οποια χωρα θελεις) επειδη ετσι με εμαθαν να λεω απο μικρος Ό,τι να'ναι... Σου απάντησε όμως ο χρήστης orotoi...
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά,τι πάει να πει "λόγοι περηφάνιας";! Κι απ'την Ταγκανίκα να είσαι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι περήφανος!Που πάμε αλλιώς;! ΟΦΕΙΛΕΙΣ ??? Δες και μια αντίθετη άποψη, επιχειρηματολογημένη:
leftermann Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 πρέπει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με αυτόν τον μαλάκα. δεν εννοώ τον Σέλλερς ε, με αυτόν δεν συμφωνώ ποτέ
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν εννοώ τον Σέλλερς ε, με αυτόν δεν συμφωνώ ποτέ Και αυτό είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Και αυτό είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε. Ούτε εσύ συμφωνείς με τον Sellers?
grigoriou Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Φυσικα και οι υπηκοοι ολων ανεξαιρετως των χωρων ειναι υπερηφανοι για τη χωρα τους γιατι δεν υπαρχουν καλες και κακες χωρες, αλλα... υπαρχει χωρα Ταγκανικα? Για λιμνη ξερω εγω
fearwhatnow Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Απαντηση και αποψη μου ειναι η υπογραφη μου.Κατα τα αλλα συμφωνω με voziniotis-3.
grigoriou Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Για ποιους ομως Ελληνες μιλαει η υπογραφη σου, τους τωρινους ή τους παλιους?
Garnele Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ω, μα τι ερώτηση είναι αυτή! Εσύ λίγο το 'χεις να καταντήσεις σαν τον Ηράκλειτο, το Θαλή, τον Πυθαγόρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.