Προς το περιεχόμενο

λογοι για να εισαι περηφανος που εισαι ελληνας

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα έλεγα πως οφείλεις να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μη ζεις σε ένα δικό σου παράλληλο με τη λογική κόσμο. (κάπου το άκουσα αυτό και μου άρεσε :-D )

σιγα μην ειναι και σειριακος κοσμος

Δημοσ.

Ρε παιδιά,τι πάει να πει "λόγοι περηφάνιας";!

Κι απ'την Ταγκανίκα να είσαι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι περήφανος!Που πάμε αλλιώς;! :confused:

Με αυτην την λογικη επρεπε να πεις που παμε

Αν ειναι δυνατον.Δηλαδη αμα ειμαι απο την Ταγκανικα ρε φιλε γιατι να ειμαι περηφανος?Πες μου εναν λογο?Μας επιβαλλουν απο μικρους με προπαγανδιστικα παραμυθια για Ελλαδες και πατριδες.Βρε ουστ.Ολοι ανθρωποι ειμαστε,δεν χωριζωμαστε σε Ελληνες και Αλβανους κτλ.Και η κοινωνια θα προχωρησει μπροστα μονο οταν θα αρχισει ο ανθρωπος να κρινει,και οχι να λεει ειμαι περηφανος για την Ελλαδα (βαλε οποια χωρα θελεις) επειδη ετσι με εμαθαν να λεω απο μικρος

Δημοσ.

αυτό λεει και ο φίλος πάνω.. και απ τη Ταγκανίκα να είσαι χρειάζεται να σαι περήφανος.. Γιατι είσαι άνθρωπος.. οχι επειδή είσαι απο τη Ταγκανίκα ή απ την Ελλάδα ή απ τη Σουηδία.. Απλώς έχουμε μπερδέψει τη βούρτσα με τη πούτσα.. άλλο εθνική περηφάνια (προϊόν των άνω για δίαφορους σκοπούς) και άλλο περήφανος άνθρωπος.

Και ο άνθρωπος θα πάει μπροστά όταν θα σταματήσει να κρίνει.

---εδιτ---

άκυρο το τελευταίο.. (σχεδόν). απλώς ξαναδιάβασα αυτό που γραψες και εννοείς αλλιώς το "κρίνει".. Εγώ εννοούσα την κριτική εσύ λές προφανώς να ξεχωρίζει.. οπότε συμφωνώ..

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω αλλιως το πηρα το μυνημα.Οτι δηλαδη αμα εισαι απο την Ταγκανια θα πρεπει να εισαι περηφανος που εισαι Ταγκανεζος και οχι απλως ανθρωπος

Δημοσ.

Με αυτην την λογικη επρεπε να πεις που παμε

Αν ειναι δυνατον.Δηλαδη αμα ειμαι απο την Ταγκανικα ρε φιλε γιατι να ειμαι περηφανος?Πες μου εναν λογο?Μας επιβαλλουν απο μικρους με προπαγανδιστικα παραμυθια για Ελλαδες και πατριδες.Βρε ουστ.Ολοι ανθρωποι ειμαστε,δεν χωριζωμαστε σε Ελληνες και Αλβανους κτλ.Και η κοινωνια θα προχωρησει μπροστα μονο οταν θα αρχισει ο ανθρωπος να κρινει,και οχι να λεει ειμαι περηφανος για την Ελλαδα (βαλε οποια χωρα θελεις) επειδη ετσι με εμαθαν να λεω απο μικρος

Ό,τι να'ναι...

Σου απάντησε όμως ο χρήστης orotoi...

Δημοσ.

Ρε παιδιά,τι πάει να πει "λόγοι περηφάνιας";!

Κι απ'την Ταγκανίκα να είσαι ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι περήφανος!Που πάμε αλλιώς;! :confused:

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ???

Δες και μια αντίθετη άποψη, επιχειρηματολογημένη:

Δημοσ.

πρέπει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με αυτόν τον μαλάκα.

δεν εννοώ τον Σέλλερς ε, με αυτόν δεν συμφωνώ ποτέ :-D

Δημοσ.

Φυσικα και οι υπηκοοι ολων ανεξαιρετως των χωρων ειναι υπερηφανοι για τη χωρα τους γιατι δεν υπαρχουν καλες και κακες χωρες, αλλα... υπαρχει χωρα Ταγκανικα? Για λιμνη ξερω εγω:lol:

Δημοσ.

Ω, μα τι ερώτηση είναι αυτή! Εσύ λίγο το 'χεις να καταντήσεις σαν τον Ηράκλειτο, το Θαλή, τον Πυθαγόρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...