Προς το περιεχόμενο

γεματος σκληρος με αρχεια που δεν υπαρχουν

WazzupGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα τι να κανω? Καμια ιδεα - βοηθεια?

Πάτα του ένα ξεγυρισμένο φορμάτ. Α-Α τακτική για να στρώσει επιδερμίδα, χαρακτήρα.

Κι άμα συνεχίσει τα κουλά, κόψε το λαιμό μπουκαλιού με οινόπνευμα, πότισέ τον με αυτό, και ρίξε πάνω του ένα σπίρτο. Κατά προτίμηση αναμμένο.

Δημοσ.

Πάτα του ένα ξεγυρισμένο φορμάτ. Α-Α τακτική για να στρώσει επιδερμίδα, χαρακτήρα.

Κι άμα συνεχίσει τα κουλά, κόψε το λαιμό μπουκαλιού με οινόπνευμα, πότισέ τον με αυτό, και ρίξε πάνω του ένα σπίρτο. Κατά προτίμηση αναμμένο.

Κριμα ειναι... θα προσπαθησω να το φτιαξω.. αν παλι δεν συμμορφωθεί θα το σκεφτω σοβαρα!!

Τελικά το ccleaner δεν έκανε τίποτα;

Οχι τιποτα δεν εκανε. Αν και βρηκε καποια αρχεια που ποιανανε πολυ χωρο δεν τα βρηκε ολα.. μονο 5giga μου ελευθερωσε

Δημοσ.

Αν δε βαριέσαι κάνε του κι ένα scandisk. Τέτοιο πρόβλημα μου χε τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν και λυνόταν με scandisk αλλά τότε είχα FAT32. Δε ξέρω αν μπορείς να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε NTFS.

Δημοσ.

Αν δε βαριέσαι κάνε του κι ένα scandisk. Τέτοιο πρόβλημα μου χε τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν και λυνόταν με scandisk αλλά τότε είχα FAT32. Δε ξέρω αν μπορείς να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε NTFS.

Edit: Μπορει να φανει απιστευτο και εντελως τρελο ομως μολις εκανα αυτο που μου λες και μια επαννεκινηση ο δισκος ηρθε και εστρωσε! Χιλια ευχαριστω!!! Και χιλια σορρυ για το πρηξιμο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χμμ, πού μπορεί να οφείλεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

γίνεται αρκετά συχνά αυτό και όντως έτσι λύνεται. Οφείλεται σε σφάλματα στον δίσκο τα οποία διορθώνει το scandisk για να το πούμε απλά.

Δημοσ.

Χμμ, πού μπορεί να οφείλεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

μπα μπα για δες ποιος μας θυμήθηκε :-)

Χρόνια πολλά βρε

Δημοσ.

Χμμ το παραπάνω είναι παγίδα απ' ό,τι πρόλαβα να δω σε άλλο νήμα; :Ρ

χαχαχαχααχα εξυπνούλη :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...