washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τελικα τι να κανω? Καμια ιδεα - βοηθεια? Πάτα του ένα ξεγυρισμένο φορμάτ. Α-Α τακτική για να στρώσει επιδερμίδα, χαρακτήρα. Κι άμα συνεχίσει τα κουλά, κόψε το λαιμό μπουκαλιού με οινόπνευμα, πότισέ τον με αυτό, και ρίξε πάνω του ένα σπίρτο. Κατά προτίμηση αναμμένο.
WazzupGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πάτα του ένα ξεγυρισμένο φορμάτ. Α-Α τακτική για να στρώσει επιδερμίδα, χαρακτήρα. Κι άμα συνεχίσει τα κουλά, κόψε το λαιμό μπουκαλιού με οινόπνευμα, πότισέ τον με αυτό, και ρίξε πάνω του ένα σπίρτο. Κατά προτίμηση αναμμένο. Κριμα ειναι... θα προσπαθησω να το φτιαξω.. αν παλι δεν συμμορφωθεί θα το σκεφτω σοβαρα!! Τελικά το ccleaner δεν έκανε τίποτα; Οχι τιποτα δεν εκανε. Αν και βρηκε καποια αρχεια που ποιανανε πολυ χωρο δεν τα βρηκε ολα.. μονο 5giga μου ελευθερωσε
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αν δε βαριέσαι κάνε του κι ένα scandisk. Τέτοιο πρόβλημα μου χε τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν και λυνόταν με scandisk αλλά τότε είχα FAT32. Δε ξέρω αν μπορείς να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε NTFS.
TheELF Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πριν αρχίσεις τα κουλά ας πιάσουμε τα απλά,άδειασμα κάδου ανακύκλωσης έκανες;;;;
rafail1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δες και αυτό που λέει ο TheELF . Καν του ένα format να τελειώνεις
WazzupGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αν δε βαριέσαι κάνε του κι ένα scandisk. Τέτοιο πρόβλημα μου χε τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν και λυνόταν με scandisk αλλά τότε είχα FAT32. Δε ξέρω αν μπορείς να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε NTFS. Edit: Μπορει να φανει απιστευτο και εντελως τρελο ομως μολις εκανα αυτο που μου λες και μια επαννεκινηση ο δισκος ηρθε και εστρωσε! Χιλια ευχαριστω!!! Και χιλια σορρυ για το πρηξιμο
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χμμ, πού μπορεί να οφείλεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Plutomania Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χμμ, πού μπορεί να οφείλεται σε αυτές τις περιπτώσεις; γίνεται αρκετά συχνά αυτό και όντως έτσι λύνεται. Οφείλεται σε σφάλματα στον δίσκο τα οποία διορθώνει το scandisk για να το πούμε απλά.
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χμμ, πού μπορεί να οφείλεται σε αυτές τις περιπτώσεις; μπα μπα για δες ποιος μας θυμήθηκε Χρόνια πολλά βρε
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χρόνια πολλά βρε Χμμ το παραπάνω είναι παγίδα απ' ό,τι πρόλαβα να δω σε άλλο νήμα; :Ρ
karmen1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χμμ το παραπάνω είναι παγίδα απ' ό,τι πρόλαβα να δω σε άλλο νήμα; :Ρ χαχαχαχααχα εξυπνούλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.