WazzupGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο ssd 80giga και σημερα παρατηρησα οτι ο ελευθερος χωρος του ειναι ΜΟΛΙΣ 6giga. Δοκιμασα να επιλεξω ολους τους φακελους του δισκου πατησα δεξι κλικ - ιδιοτητες και ειδα οτι ο ελευθερος χωρος που εχω ειναι 60giga! Εγκατεστησα το tree size για να δω μηπως υπαρχει καποιο αρχειο που πιανει αυτον τον χωρο ομως και αυτο το προγραμμα μου εδειξε τα ιδια, οτι εχω δηλαδη 60giga ελεύθερα! Τι παιζει να εχει γινει και πως φτιαχνεται αυτο?
karmen1983 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εχω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο ssd 80giga και σημερα παρατηρησα οτι ο ελευθερος χωρος του ειναι ΜΟΛΙΣ 6giga. Δοκιμασα να επιλεξω ολους τους φακελους του δισκου πατησα δεξι κλικ - ιδιοτητες και ειδα οτι ο ελευθερος χωρος που εχω ειναι 60giga! Εγκατεστησα το tree size για να δω μηπως υπαρχει καποιο αρχειο που πιανει αυτον τον χωρο ομως και αυτο το προγραμμα μου εδειξε τα ιδια, οτι εχω δηλαδη 60giga ελεύθερα! Τι παιζει να εχει γινει και πως φτιαχνεται αυτο? Λογικό να σου δείξει τα ίδια. Το θέμα είναι ποιοι φάκελοι πιάνουν το χώρο. Ανέβασε ένα screenshot apό το πρόγραμμα, κάνε και ένα καθαρισμό με ccleaner που λέει και ο antonl και βλέπουμε.
karmen1983 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 To treesize τους δείχνει όλους. Γι' αυτό απορώ πως και δεν είδε κανένα φάκελο, με μέγεθος που δεν περίμενε.
antonl Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Κι όμως δεν τα δείχνει όλα κι εγώ έτσι νόμιζα.
karmen1983 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Για πε κανένα να το κοιτάξω; Βλέπω τους κρυφούς μου εκτός από έναν που έχω κάνει με folderlock. Τι παρατήρησες που δεν το έχω παρατηρήσει;
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Για πε κανένα να το κοιτάξω; Βλέπω τους κρυφούς μου εκτός από έναν που έχω κάνει με folderlock. Τι παρατήρησες που δεν το έχω παρατηρήσει; Έχεις εσύ βαλμένα τα windows να σου κρύβουν τους φακέλους;;; öλα
karmen1983 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μόλις άνοιξα το ένα μάτι οπότε δε το έπιασα
probe Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 pagefile, hybernation, restore points, και άλλα που ήδη έχουν αναφερθεί ίσως.
WazzupGR Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εχω επιλεξει να μου φανερωνει τους κρυφους φακελους. Εψαξα εναν προς εναν ποσο χωρο ποιανουν κλπ.. Ακομα να βρω λυση! Τελικα τι να κανω? Καμια ιδεα - βοηθεια? Υστερογραφο. Αυτο αρχισε να το κανει απο την μερα που χρισημοποιω το Jdownloader. Τα αρχεια τα αποθηκευει κανονικα σε εξωτερικο σκληρο δισκο απλα το αναφερο μηπως εχει καμια σχεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.