marvelakias Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 καλησπερα το ψαχνω στο κινητο 3 μερες τωρα το εχω ψαξει κ στο google δεν εχω βρει ακρη . υπαρχει καποιος τροπος να βαλω απο τους ηχους μου ηχο κλησης στο τηλ μου? για της επαφες μου το εκανα αλα οταν παω για ηχο κλησης του κινη του μου εμφανιζει μονο τους ηχους του κινη του το ιδιο κ στα μυνηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δυο επιλογες. 1) Φτιαχνεις στην καρτα μνημης (αν εχεις) ή στην μνημη του κινητου (την Sdcard δηλαδη) εναν φακελο με ονομα audio. Mεσα σε αυτον φτιαχνεις εναν notifications για ηχους μηνυματων κλπ, εναν ringtones για το προφανες και εναν alarms για τους ηχους του ξυπνητηριου. 2) Ανοιγεις τον mp3 player. Βρισκεις το τραγουδι που θελεις, πατας παρατεταμενα και θα σου βγει ενα pop up που θα εχει και την επιλογη Set as Ringtone. Επισης υπαρχει θεμα http://www.insomnia.gr/topic/358125-samsung-galaxy-s-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-android/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.